Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز در مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه بر ضرورت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، عباس رنجبر در مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه با اعلام این مطلب گفت: با توجه به شرایطی که در سازمان‌ها بوجود می‌آید و در جهت شتاب بیشتر در جهت رسیدن به اهداف سازمانی و خدمت‌رسانی مناسب به شهروندان عزیز، تغییرات مدیریتی امری معمول است؛ تغییر ناشی از مشکل و سایر مسائل نیست بلکه هر مجموعه متأثر از شرایط فعالیت خود و نیز شرایط محیطی و زمانی نیز به ایجاد تغییراتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتصابات بر اساس ارتباطات شخصی نیست بلکه بر اساس شایستگی‌های مدیریتی و تعهد و کارایی است و در انتصابات تاکید بر ایفای نقش موفقیت‌آمیز و تاثیرگذار است.

شهردار تبریز تصریح کرد: از قدیم، شرکت واحد نماد شهرداری بوده است و به‌عنوان نهادی خدمت‌رسان همواره مورد اعتماد و اطمینان مردم است.

وی با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و مشکلات سالیان گذشته در خصوص توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: برخی از مشکلات بالادستی و مدیریتی بوده که منجر شده امروز از نظر تعداد و نوسازی ناوگان مشکل داشته باشیم و از سویی بدهی شرکت واحد نیز افزایش یافته است که باید با تلاش مجموعه شهرداری و معاونت حمل و نقل و اتوبوسرانی بتوانیم عقب‌افتادگی‌ها را جبران و سطح خدمات‌دهی را ارتقا داده تا رضایت خدا و مردم را کسب کنیم.

 رنجبر در خصوص کمک به ناوگان اتوبوسرانی در سال‌جاری نیز گفت: به مناطق شهرداری ابلاغ شده که بودجه مصوب در خصوص کمک غیر نقدی به اتوبوسرانی را محقق کنند و این بودجه باید با دقت و اصولی مصرف شود.

شهردار تبریز با اشاره به سوابق مدیرعامل جدید اتوبوسرانی افزود: با توجه به سوابق قبلی آقای اسماعیلی در اتوبوسرانی، تاکسیرانی و مترو  ایشان فردی صاحب‌نظر و متخصص بوده و دارای تعهد و تجربه لازم در این خصوص هستند.

شهردار تبریز در پایان از زحمات غنی زاده مدیرعامل سابق اتوبوسرانی تبریز قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معارفه شهرداری مشکلات ناوگان حمل و نقل حمل و نقل بودجه مترو بودجه شهرداری معارفه شهر برنا تبریز اتوبوسرانی ناوگان اتوبوسرانی اتوبوسرانی تبریز نوسازی ناوگان شهردار تبریز شرکت واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • تمهیدات اتوبوسرانی برای مسابقه فوتبال بین پرسپولیس و سپاهان
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم