Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت که ما در این مدت سخنی نگفتیم، چراکه حق هر مجلسی است یک زمانی را در آرامش به سر ببرد تا بتواند برنامه‌هایش را عملی کند، اما در حال حاضر مشاهده می‌کنیم که خروجی‌ها برای مردم مشکل ایجاد کرده و می‌کند.

به گزارش ایلنا، سهیلا جلودار زاده، درباره این‌که مجلس یازدهم بار‌ها روی مسئله وظایف حرفه‌ای نمایندگی تاکید کرده و نمایندگانش شعار حل مشکلات معیشتی و اقتصادی داده‌اند، اما بعد از گذشت یکسال ونیم از روی کارآمدن این مجلس چیزی جز طرح‌ها و لوایح مشاهده نشده است که آن‌ها هم تاکنون به سرانجام نرسیده، گفت: متاسفانه از آنجایی که اساس کار این مجلس با شعار‌های غیرواقعی و غیرمتناسب با مشکلات مردم آغاز شد، امروز نمایندگان در یک حالت گمگشتگی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل است طرح‌هایی که می‌آورند، ایجاد مشکل می‌کند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح‌هایی که مجلس می‌آورد، با شعار‌هایی که داده‌اند متناسب است، اما نمی‌تواند مشکلات را حل کند؛ یعنی اسم با شعار مناسب است، اما برای مردم ایجاد هزینه می‌کند.

وی ادامه داد: به طور مثال مجلس طرحی درباره فضای مجازی آورد درحالیکه بسیاری از کسب و کار‌ها دچار مشکل شده‌اند و یا در مورد فرزندآوری و حیوانات خانگی طرح‌هایی مطرح شده است که مشکل مردم نیست؛ چراکه بار‌ها مشاهده کردم بسیاری از مردم برای این‌که از مشکلات‌شان فرار کنند حتی ممکن است به یک حیوان خانگی پناه ببرند پس این اقدامات راه حل نیست.

جلودارزاده خاطرنشان کرد: ما باید کاری کنیم مردم کشورمان که یک کشور اسلامی است و با یاد خدا دل‌هایشان آرام می‌گیرد، مانند مردم بسیاری از کشور‌های دنیا در آرامش زندگی کنند و دغدغه‌ای نداشته باشند، اما مشاهده می‌کنیم این‌گونه نیست و عده‌ای یک دغدغه فکری دیگری دارند. حال ممکن است یک عده بگویند شما که چندین سال سر کار بودید چرا یک فکری نکردید، ما یک فکری کردیم و در مسیر موفقیت هم بودیم، اما هر بار یک سنگی جلوی پای‌مان انداختند و مسائلی را به وجود آوردند.

وی تاکید کرد: ما در این مدت سخنی نگفتیم، چراکه حق هر مجلسی است یک زمانی را در آرامش به سر ببرد تا بتواند برنامه‌هایش را عملی کند، اما در حال حاضر مشاهده می‌کنیم که خروجی‌ها برای مردم مشکل ایجاد کرده و می‌کند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بیان کرد: من به عنوان یک خواهر مسلمان این مسائل را مطرح می‌کنم؛ مثلا در مورد کارگران مشاهده می‌کنیم که امروز مشکلاتی وجود دارد، آنان حداقل حقوق را دریافت می‌کنند از سوی دیگر مشاهده می‌کنیم ریال افت ارزش پیدا کرده است که با این شرایط هر چقدر هم حقوق را اضافه می‌کنیم، باز هم خانواده کارگری درگیر معیشت هستند. امروز اگر کارگری بخواهد یک خانه بگیرد با حقوق ماهی ۴ میلیون تومان نمی‌تواند، چه برسد به اینکه کل هزینه‌های زندگی‌اش را بخواهد تقبل کند.

وی با بیان اینکه بهتر است نمایندگان هرچه زودتر به این مسائل اساسی بپردازد چراکه دیگر وقتی نمانده است، عنوان کرد: ما در مجلس دهم بسیاری از مسائل را در برنامه ششم دیده بودیم، به طور مثال اگر همان بحث تامین اجتماعی را در این برنامه پیگیری می‌کردند و از دولت می‌خواستند که آن‌ها را عملی کند می‌توانست به جا‌های خوبی برسد، زیرا بودجه و برنامه‌اش دیده شده بود.

جلودارزاده درباره بحث شفافیت آرای نمایندگان گفت: ابتدا باید مشاهده کنیم کارکرد یک مجلس خوب و مردمی به چه شکلی است؟ یک نماینده مردمی چه کاری باید انجام دهد؟ بعد درباره این طرح سخن بگوییم، توجه داشته باشید هنگامی که یک کشوری چالش دارد و هر روز دشمنان جدید پیدا می‌کند، یکسری مسائلش محرمانه است و باید در سکوت رأی داده شود و یا در جلسه غیرعلنی مسائل‌اش بررسی شود.

وی تاکید کرد: بعضی‌ها صلاح می‌دانند به دور از هیایو و به دلیل این‌که رقابت‌های منطقه‌ای اذیت‌شان نکند تا کارشان خراب نشود، رأی‌شان مخفی باشد و همه مجلس‌های دنیا هم این را دارند و این امر ضرورت کار نمایندگی است به همین دلیل است نمی‌شود آن شفافیتی که برخی آقایان مورد نظرشان است عملی کرد، مگر این که برای هر مورد خاصی که بخواهند آرا شفاف باشد، یک رأی‌گیری جدا کنند و اگر اکثریت مجلس موافق بود، علنی رأی‌گیری کنند اگرنه غیرعلنی باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سهیلا جلودارزاده مجلس شورای اسلامی نماینده پیشین مجلس مشاهده می کنیم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود