Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یک شرکت فناور در پژوهشگاه شیمی، فناوری تولید محلول‌های ضدلغزش برای سطوح را بومی‌سازی کردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ محققان یک شرکت فناور در پژوهشگاه شیمی، فناوری تولید محلول‌های ضدلغزش برای سطوح را بومی‌سازی کردند. این پژوهشگران می‌گویند که در حال تحقیق بر روی تولید محلول ضدلغزش برای کف کفش‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از آمارها حاکی از این است که سالانه 235 هزار نفر بالای 15 سال به علت صدمه دیدن در مکان‌های لغزنده به اورژانس مراجعه می‌کنند که از این تعداد 14 درصد بستری می‌شوند. محققان این شرکت مستقر در در مرکز رشد پژوهشگاه شیمی ایران برای این معضل راه‌حلی را ارائه کردند.

این محصول با افزایش ضریب اصطکاک باعث کاهش احتمال لیز خوردن فرد می‌شود. این محصول هم استفاده صنعتی و هم استفاده خانگی دارد. استفاده خانگی شامل سرویس بهداشتی و حمام‌ها است و استفاده  صنعتی آن نیز می‌تواند در کشتارگاه‌ها، هتل‌ها، استخرها، خانه سالمندان و هرجا که به طور کلی احتمال لغزندگی و لیزخوردگی وجود داشته باشد، است.

"مرضیه خانی" دکترای شیمی پلیمر و مدیر بخش تحقیقات این شرکت گفت: به طور کلی محصولات ما در 3 حوزه دسته‌بندی می‌شود که حوزه نخست محصولات ضدلغزش است که نخستین و تنها تولیدکننده داخلی در این حوزه هستیم. دیگری محصولات حوزه خودرو مثل کارواش است و دسته دیگر محصولات شیمیایی الکترونیک مثل خمیر سیلیکون حرارتی که در رایانه و هر جایی که شما به نوعی گرمای تولیدشده از مدارهای الکتریکی را دارید قابل استفاده است.

وی ادامه داد: در حوزه محصولات ضدلغزش، محلول ضدلغزش برای کف کفش را داریم که در حال آماده‌سازی است که به کف کفش اسپری می‌شود و لغزندگی کفش را برای محیط‌ها به ویژه‌ برای فصول پاییز و زمستان که باران و برف وجود دارد از بین می‌برد.

"ابراهیم خانی" مدیرعامل این مجموعه فناور نیز گفت:‌ برندهای معتبر نمونه خارجی این محصول در ایران وجود ندارد ضمن اینکه برندهای موجود نیز برای متریال داخلی اختصاصی‌سازی نشدند. نمونه ما براساس متریال سنگ و سرامیکی که داخل بازار ایران است اختصاصی‌سازی شده است.

رشد علمی ایران در 30 سال اخیر به اندازه 300 سال است/ قانون "جهش تولید دانش‌بنیان" انقلابی در حمایت از نخبگان است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان تولید محلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادرهای اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش‌ روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت:‌ امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادرهای تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشورهایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادرهای امدادی نیز گفت:‌ هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادرها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادرها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آنها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت:‌ همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد