Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظام رتبه‌بندی "تایمز" دانشگاه‌های جهان را بر اساس میزان اشتغال‌پذیری فارغ‌التحصیلان آنها در سال ۲۰۲۱ میلادی رتبه‌بندی کرد.

به گزارش ایسنا، رتبه‌بندی ۲۰۲۱ دانشگاه‌های جهان برای تربیت فارغ‌التحصیلانی که قابلیت اشتغال در بازار کار را دارند،‌ توسط نظام تایمز منتشر شد.

رفتن به دانشگاه چیزی فراتر از آماده‌سازی برای شغل‌یابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما انتخاب دانشگاهی مناسب می‌تواند چشم‌انداز فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار را بهبود بخشد.

این رتبه‌بندی جهانی نشان می‌دهد که کدام دانشگاه‌ها برای استخدام فارغ‌التحصیلان خود در شرکت‌های برتر، تلاش بیشتری می‌کنند.

۲۵۰ دانشگاهی که در این رتبه‌بندی قرار گرفتند، شامل ۴۴ کشور از آمریکا تا ژاپن، بلژیک، برزیل و مالزی می‌شوند.

در این رتبه‌بندی ۱۰ هزار و ۹۲۸ استخدام‌کننده و مدیر بین‌المللی از ۲۳ کشور جهان مورد نظرسنجی قرار گرفتند و برای اولین بار،‌ استخدام‌کنندگان مهارت‌های دیجیتال و نرم‌افزاری و تخصص‌های موضوعی را مد نظر قرار دادند.

آمریکا میزبان ۳ دانشگاه برتر این رتبه‌بندی است و علاوه بر آمریکا، فرانسه و انگلیس بهترین عملکرد را در میان ۴۴ کشور دنیا دارند.

دانشگاه‌های هند به دلیل نقاط قوت و مهارت‌های فارغ‌التحصیلان خود شاهد صعود در جایگاه خود بوده‌اند و اسپانیا هم تعداد دانشگاه‌های خود در این رتبه‌بندی را افزایش داده است.

بر این اساس، برترین دانشگاه‌های دنیا بر اساس میزان اشتغال‌پذیری فارغ‌التحصیلان به شرح ذیل است:

۱- مؤسسه فناوری ماساچوست(آمریکا)

۲- مؤسسه فناوری کالیفرنیا(آمریکا)

۳- دانشگاه هاروارد(آمریکا)

۴- دانشگاه کمبریج(آنگلیس)

۵- دانشگاه استنفورد(آمریکا)

۶-- دانشگاه توکیو(ژاپن)

۷-دانشگاه ییل(آمریکا)

۸- دانشگاه آکسفورد(انگلیس)

۹- دانشگاه ملی سنگاپور(سنگاپور)

۱۰- دانشگاه پرینستون (آمریکا)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های جهان رتبه بندي رتبه بندی دانشگاه ها رتبه بندی تایمز فارغ التحصیلان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

امتداد - قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در رابطه با آخرین جزئیات از اجرای طرح راننده محوری نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مجید مشعلچی گفت: اکنون یک نظام رتبه‌بندی ابتدایی برای رانندگان وجود دارد و اطلاعاتی از بخش‌های مختلف دریافت می‌شود به طور مثال تشویقات برای رانندگانی که تصادف نمی‌کنند بر پایه همین رتبه بندی است.

  این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: همان طور که اشاره شد یکسری اطلاعات از بخش‌های مختلف مانند فراجا گرفته می‌شود، اما یکسری از اطلاعات هم از جمله نمره منفی خیلی مهم است که با فراجا جلسات مختلفی برگزار شده و در حال برگزاری است که اگر این سری از اطلاعات را هم پلیس راهور به بیمه مرکزی بدهد ما در یک نظام رتبه بندی که اکنون قراردادهای آن را بسته‌ایم رانندگان را رتبه بندی خواهیم کرد.   او در ادامه اظهار کرد: اگر ما اطلاعات را از بخش‌های مختلف دریافت کنیم در شاخص‌های رتبه بندی تغییراتی ایجاد و رتبه بندی خوبی می‌شود و در نهایت در این فرآیند میزان ریسک رانندگان مشخص خواهد شد.   گام بعدی هم این خواهد بود که چگونه با راننده پر ریسک و کم ریسک برخورد کنیم؟ که این موارد بحث‌های آیین نامه و دستورالعملی خواهد بود که کار آن را هم پیش خواهیم برد.   قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به شکل خلاصه اکنون امکان راه اندازی بحث راننده محوری در یک سطح ابتدای وجود دارد که سطح مطلوبی نخواهد بود بیمه مرکزی در تلاش است تا شاخص‌های مد نظر خود را از بخش‌های مختلف دریافت تا کیفیت رتبه بندی افزایش پیدا کند و به موازات این مراحل بحث دستورالعمل و آیین‌نامه‌ها را هم در حال پیش بردن هستیم و در آخر باید گفت اجرای بیمه شخص ثالت راننده محور به عبارتی راننده محوری حتما تا پایان سال نهایی و اجرا خواهد شد. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)