Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ از عدم اختصاص فضا برای نمایش دستاوردهای صنعت چاپ و نشر و بسته‌بندی ایران در غرفه ایران در اکسپوی دبی انتقاد کرد و گفت: غرفه ایران حالت رستوران‌های سنتی را به خود گرفته است. - اخبار فرهنگی -

بابک عابدین، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با انتقاد از عدم حضور صنایع و توانمندی‌های ایران در صنعت نشر و چاپ و بسته‌بندی در اکسپوی دبی گفت: حضور صنایع چاپ و بسته‌بندی و نشر ایران در اکسپوی دبی به لحاظ اینکه مسافت چندانی هم با ایران ندارد،‌ می‌تواند بسیار مفید باشد و آورده‌های بسیاری برای این صنایع داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درست است که حضور ما به عنوان بازدید‌کننده مزایایی به همراه دارد،‌ اما حضور فیزیکی این صنایع و نمایش دست‌آوردها می‌تواند بسیار مفید فایده باشد.

 وی ادامه داد:‌ ما پیش از این در تعامل با وزارت ارشاد دولت دوازدهم،‌ این موضوع را مطرح کردیم و وزارتخانه نیز با این موضوع موافق بود،‌ طرح پیشنهادی نیز ارائه کردیم که وزیر فرهنگ و ارشاد سابق آن را ملاحظه کرد،‌ اما مشخص نشد که چرا اجرایی نشد.

عابدین با انتقاد از شرایط فعلی غرفه ایران در اکسپوی دبی گفت:  اکنون غرفه ایران حالت رستوران‌های سنتی را دارد،‌ درست است که باید فرهنگ و گردگشری کشور را معرفی کرد،‌ اما معرفی صنایع و دستاوردها نیز منافاتی با این موضوع ندارد.

وی با اشاره به هزینه‌های میلیاردی اجاره غرفه در اکسپوی دبی افزود:‌ اختصاص فضاهایی برای معرفی دستاوردهای ایران در صنایع مختلف من‌جمله چاپ و نشر و بسته‌بندی در غرفه ایران می‌تواند یاریگر تولید داخلی و گشودن دریچه‌های جدید برای صادرات باشد.برای نمونه یک فضای کوچک برای مدت محدودی رایگان به صنعت نشر‌ اختصاص پیدا می کرد و دستاوردهای ناشران به نمایش گذاشته می‌شد،‌ بعد از آن نوبت صنعت چاپ و بسته‌بندی می‌شد و ... در وضعیت فعلی با هزینه‌های چندصد میلیونی اجاره فضا د رغرفه ایران و چند میلیاردی اجاره فضا در نمایشگاه صنایع کوچک امکان حضور ندارند.

عابدین در پاسخ به اینکه کشورهای دیگر نیز از دستاوردهای صنعتی خود دراین اکسپو استفاده کرده‌اند یا خیر؟ گفت:  بله،‌ استفاده شده است،‌ اگر هم استفاده نشده باشد،‌ ایرادی ندارد،‌ کار خوب باید اشاعه داده شود.

اعزام نخستین گروه راهنمایان گردشگری به اکسپو دبی/لزوم برنامه‌ریزی برای استفاده از فرصت طلایی 10 روز پایانی

اکسپو رویدادی است که هر پنج سال یک‌بار و هر بار در کشوری متفاوت برگزار می‌شود. اهمیت این نمایشگاه و پیامدها و برآیندهای آن برای کشورهای جهان آن چنان ارزشمند است که امروزه اکسپوها سومین رویداد مهم دنیا پس از مسابقات جام جهانی فوتبال و بازیهای المپیک بوده و نام المپیک فرهنگ ملل را برای آن برگزیده‌اند. اکسپوی 2020 که به علت شیوع ویروس کرونا در سال 2021  در دبی از 9 مهر ماه آغاز به کار کرد و تا 31 فروردین 1401 به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

این نمایشگاه محلی است برای نمایش گذشته، اکنون و آینده کشورها که در آن دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه کشورها به نمایش گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت چاپ صنعت چاپ ایران در اکسپوی دبی بسته بندی غرفه ایران صنعت چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور  بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

 

 

 

دیگر خبرها

  • برگ متحرک ؛ یکی از خاص ترین موجودات کره زمین را مشاهده می کنید! (عکس)
  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین