Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس مراسم اختتامیه مرحله استانی پنجمین جشنواره ملی فانوس، چهارمین جشنواره استانی ترنم فتح، سومین جشنواره استانی تئاتر سنگر با معرفی برگزیدگان هر یک از این جشنواره‌ها در سالن همایش‌های شهر شیرازبرگزار شد.

در جشنواره تئاتر سنگر که ویژه یگان‌های نظامی و انتظامی برگزار شد، از بین نمایش‌های ارائه شده در جشنواره هیئت داوران زهرا راعی را به جهت تسلط نسبی بر ایفای نقش در نمایش «۳۴ روز افتخار» تقدیر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیئت داوران لوح سپاس جشنواره را به نمایش «نقاب» به نویسندگی و کارگردانی بهرام میرزایی اعطا کردند و این نمایش جهت شرکت در جشنواره منطقه‌ای به میزبانی استان هرمزگان معرفی شد.

در جشنواره ترنم فتح ویژه گروه‌های موزیک یگان‌های نظامی؛ هیئت داوران گروه موزیک تیپ ۳۷ زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در شهر شیراز را به عنوان گروه دوم معرفی و لوح تقدیر جشنواره را به آن اهدا کردند.

همچنین هیئت داوران گروه موزیک مرکز آموزش پیاده ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در شهر شیراز را به عنوان گروه برتر معرفی و برای شرکت در جشنواره منطقه‌ای ترنم فتح به میزبانی استان خوزستان معرفی کرد.

در جشنواره فانوس که شامل تولیدات هنری در حوزه دفاع مقدس است نیز برگزیدگان معرفی شدند. در بخش نمایش؛ لوح تقدیر ویژه بازیگر زن به شیما پورسهم‌الدین برای مجموع نقش‌آفرینی آثار ارائه شده در جشنواره فانوس تعلق گرفت.

همچنین تقدیر بازیگر مرد به سید محسن حسینی برای بازی در نمایش «فرار بزرگ» و «میشو سوزوکی» تعلق گرفت. لوح تقدیر از بازیگر زن به پریسا گلریز خاتمی برای بازی در نمایش «از بریدگی‌های خون‌بار عصب می‌بارد» اهدا شد.

همچنین لوح تقدیر جهت طراحی صحنه نمایش «عنکبوت» به مسعود احمدی اهدا شد و لوح تقدیر کارگردانی به صادق علی‌پور برای نمایش «آنجا که آب ما را می‌برد» تعلق گرفت.

اصغر گروسی برای نمایش «فرار بزرگ» تقدیر شد و لوح تقدیر ویژه از نمایشنامه «دریا دوباره دریاست» به نویسندگی فرهاد ارشاد تعلق گرفت همچنین لوح تقدیر نمایشنامه‌نویسی به امیر صادقی به دلیل حضور مستمر در جشنواره‌های حوزه دفاع مقدس اهدا شد.

در بخش موسیقی و سرود لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به احمد بهمنی برای تولید سرود دانش آموزی «امام مهربانی» تعلق گرفت. لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به رضا وطن خواه بابت تولید تراک موسیقی «غرور سرزمین من» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به وحید رئیسی بابت تولید موسیقی بی‌کلام «راه اقیانوس» تعلق گرفت.

در بخش رادیویی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به هادی تاجی‌زاده جهت تولید پادکست «پرچم خونی» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به سیّده لیلا اسراری برای تولید نمایش رادیویی «به سراغ من اگر می‌آیید» تعلق گرفت.

در بخش هنر‌های تجسمی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به امیر حسین عبادیان دهکردی جهت طراحی جلد کتاب «چریک قشقایی» و لوح سپاس به امیر صادقیان جهت مجموعه عکس «یاد یاران» تعلق گرفت.

در بخش آزاد لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مسعود احمدی جهت کارگردانی نمایش صحنه‌ای «مهاجران»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به کامران کشکولی جهت نمایش خیابانی «مرز»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به علی رضا اسدی جهت تولید نماهنگ «شهر غریب»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محسن دانشور بیری جهت تولید فیلم سینمایی «آفتاب گرگ و میش»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مسعود احمدی بابت نگارش فیلم نامه بلند «معرکه آذین و پروین»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به راحله با فهم جهت نگارش فیلم نامه کوتاه «خاک» همچنین لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به زهیر سقاچی بابت تولید فیلم داستانی «حدس فروشنده»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محمد حسین فلاح زاده و محسن دانشور بیری بابت تولید مستند «ییلاق سرد» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مسعود احمدی جهت نگارش نمایشنامه «خدای مورد نظر در دسترس نمی‌باشد» تعلق گرفت.

در بخش تلویزیونی و سینمایی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به محمد حسن محمودی جهت تولید نماهنگ «باورم کن»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مریم ملک‌زاده جهت نگارش فیلم نامه «شادباش»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به نفیسه خیر اندیش جهت تولید فیلم داستانی بلند «مردم بالا دست»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به راحله با فهم جهت تولید داستانی کوتاه «سحر» همچنین لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به شهرام، ولی زاده جهت تولید انیمیشن «پلنگ‌های کوهستان»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به عباس روزی طلب جهت تولید مستند «عبدالله» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به مهرداد شعبانی نیا جهت تولید مستند کوتاه «پهلوان» اهدا شد.

در بخش هنر‌های نمایشی لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به اصغر گروسی جهت کارگردانی نمایش خیابانی «مرگ ضرب در ۲»، لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به سارا ظریف صنایع جهت کارگردانی نمایش صحنه‌ای «وقتی از بریدگی‌های خون بار عصب می‌بارد» و لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره به اصغر گروسی بابت نگارش نمایش نامه «جاودانگی» اهدا شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگزیدگان استانی جشنواره های فانوس تئاتر سنگر ترنم فتح دفاع مقدس لوح سپاس به همراه تندیس جشنواره مسعود احمدی هیئت داوران بابت تولید دفاع مقدس جهت تولید تعلق گرفت لوح تقدیر اهدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره پاسخ برتر امسال سومین سال فرخوان خود را که از پاسخ‌های علمی برتر به شبهات تقدیر می‌نماید اعلام کرده است که تمام مراکز واشخاص پاسخگو دراین طرح شناسایی وآثار واشخاص برتر مورد تقدیر واقع شدند؛ امسال نیز آخرین مهلت فراخوان تا پایان اردیبشهت اعلام گردیده است؛ تمام فعالان پاسخگو اعم از نوشتاری و هنری وکتاب وفیلم وانواع کار‌های فرهنگی که در عرصه پاسخ به شبهات فعالیت دارند دراین طرح می‌توانند با ارسال نمونه‌ای از آثار شرکت کنند.

از نویسندگان وفعلان مجازی پاسخگو وهنرمندان وخبرگزاری‌ها وسایت‌های پاسخگو دعوت می‌شود آثار خود را به دبیرخانه جشنواره که زیر نظر مدیر کل حوزه‌های علمیه ودرمرکز مطالعات وپاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه مستقر می‌باشد ارسال کنند.

موضوع جشنواره: تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی، همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان

قالب‌های جشنواره: 

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه.
ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان.
چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی.
تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی.
بین‌الملل. بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات.

معیار‌های انتخاب اثر:
ـ پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا
ـ استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی
ـ ارائه الگو‌های صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار: 
ـ آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱
ـ عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی

مهلت ارسال آثار: پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
اختتامیه جشنواره: پاییز ۱۴۰۳
ارسال آثار: https://jpb.pasokh.org

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز