Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما در زندگی روزمره چیزهایی میبینیم که ما را به فکر وا می‌دارد؛ ‏مثل مناظر زیبای طبیعی که فراتر از واقعیت به نظر می‌رسند.

اگر شما هم علاقه وافری به طبیعت و زیبایی‌های آن دارید در ادامه همراه لست سکند باشید تا ده تا از زیبایی خاص در ‏طبیعت را با هم مشاهده کنیم.

10. آبشار خونین، جنوبگان

‏در آبشار خونین جنوبگان یکی از زیباترین مناظر طبیعی جهان دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایی که آب‌هایی سرخ رنگ در یخچال طبیعی تیلور منظره طبیعی شبیه به یک جریان خون به وجود آورده‌اند. این منظره زیبا به دلیل وجود ترکیب اکسید آهن با آب‌های شوری است که از دهانه کوهی نمکی جاری شده‌اند.

 

9. درختان اکالیپتوس رنگین کمانی، هاوایی

‏‏یکی دیگر از مناظر زیبای طبیعت در جنگل‌های هاوایی، در درختان بلندی به نام اکالیپتوس دگلوپتا که به درخت رنگین کمانی مشهور هستند دیده می‌شود. تنه ‏رنگارنگ اکالیپتوس دگلوپتا از مشخصه‌های بسیار خاص این نوع درخت به شمار می‌روند. پوسته درختان دگلوپتا در زمان‌های ‏مختلفی از سال می‌ریزند و تنه درخت که به رنگ سبز روشن است نمایان می‌شود. سپس به مرور زمان تیره‌تر می‌شود و از خود رنگ‌های آبی، بنفش، نارنجی و قرمز تولید می‌کنند.‏‏ ‏

 

8. موج، آریزونا‏

در طبیعت زیبا آریزونا مکانی خاص به نام موج (The Wave) وجود دارد. سنگ‌های شنی موج آریزونا بر اثر فرسایش به مرور زمان شبیه به موج شده‌اند و به همین علت به نام موج نامیده می‌شوند. اشکال زیبای سنگ‌های شنی به خاطر رنگ و فرم خاص خود در میان عکاسان و ‏جهانگردان بسیار معروف است و از بهترین زیباییهای طبیعت آمریکا محسوب می‌شوند.

 

7. ساحل درخشان وادهو، مالدیو

‏‏نقطه‌های نورانی کف ساحل درخشان وادهو مالدیو در شب همانند انعکاس تصویر ستارگان در آب است. موج‌های درخشان ‏آبی، نورهای بیولوژیک طبیعی هستند که از موجوداتی دریایی به نام فیتوپلانکتون ساطع می‌شوند و ‏منظره‌ای خارق العاده به وجود می‌آورند.‏

 

6. ستون‌های نور، روسیه

‏‏ستون‌های نور یک پدیده بصری است که از انعکاس نور در کریستال‌های یخی به وجود می‌آید. این نور می‌تواند از ‏منبع خورشید، ماه یا از منابع نور زمینی مثل نور خیابان‌ها به وجود آید. ‏البته توجه داشته باشید که ستون‌های نور با شفق‌های قطبی تفاوت دارند و پدیده‌های یکسانی نیستند.

 

5. زمین های مسطح نمکی، بولیوی

‏‏زمین‌های مسطح نمکی از زیبایی‌ های طبیعت هستند. جایی که آسمان و زمین در هم ادغام می‌شوند و صحنه‌های رویایی پدید ‏می‌آورند. ‏Salar de Uyuni‏ بزرگترین زمین نمکی دنیاست که بیشتر از 10 هزار کیلومتر مساحت ‏دارد. در اینجا آبی وجود ندارد اما پوسته‌های نمکی منعکس کننده قوی نور هستند و مانند آینه عمل ‏می‌کنند. اینجا در دوران پیش از تاریخ پوشیده از دریاچه‌هایی بوده که امروزه دیگر وجود ندارند. سطح ‏زمین در اینجا بسیار مسطح است و در تمام محوطه اختلاف ارتفاع کمتر از یک متر است.

 

4. چشمه زیرزمینی ‏سنوت، مکزیک ‎

‏‏طبیعت خالق شگفتی است. یکی از این شگفتی‌های باورنکردنی چشمه‌های طبیعی زیرزمینی سنوت در مکزیک هستند. این چشمه از دل سنگ‌های آهکی بیرون می‌آید و در انتهای غار‌ها یافت می‌شوند. سنوت‌ها از دوران تمدن مایاها تاکنون مورد استفاده قرار می‌گیرند و از خاص‌ترین جاذبه‌های مکزیک به شمار می‌روند.

 

3. طوفان‌های تندری کثیف

‏‏طوفان‌های تندری کثیف یا آذرخش آتشفشانی یک پدیده آب و هوایی است و هنگامی رخ می‌دهد که رعد و برق از ‏میان آتشفشان عبور کند. تحقیقات نشان می‌دهد نیروی برقی بر اثر برخورد سنگ‌ها و خاکستر و قطعات ‏یخ در کوه آتشفشان تولید می‌شود و باعث به وجود آمدن جریان الکتریکی می‌شود. درست مانند زمانی که ‏قطعات یخ در رعد و برق‌های طبیعی باعث همین پدیده می‌شوند. فوران‌های آتشفشانی آب زیادی به ‏بیرون پرتاب می‌کنند که باعث تشدید این پدیده می‌شود.‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏

 

2. درختان ارواح، پاکستان ‎

‏‏این پدیده عجیب، حاصل عارضه غیر منتظره جاری شدن سیل در بعضی نقاط پاکستان است. میلیون‌ها ‏عنکبوت برای فرار از سیل به بالای درخت می‌روند و درخت را با تارهای خود می‌پوشانند. به این ‏ترتیب بیشتر درختان در این مناطق به درختان ارواح تبدیل می‌شوند. البته به غیر از ‏پاکستان، عنکبوت‌ها در شرایط خاص مناظر استثنایی خلق می‌کنند که نمونه‌ دیگری از آن را در ویدئو زیر می‌توانید تماشا کنید.


1. جنگل زیردریایی در دریاچه کیندی، قزاقستان ‎

‏‏جنگل سونکن بخشی از دریاچه کیندی است که 400 متر طول دارد و در منطقه کوهستانی تیام شان ‏قزاقستان و در فاصله 129 کیلومتری آلماتی قرار دارد. این دریاچه بر اثر ریزش کوه‌های سنگ ‏آهکی در پی زمین لرزه کبین در سال 1911 ایجاد شده است.

 

منبع: لست سکند

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

«محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هیأت وزیران در خصوص آیین نامه طبیعت گردی که در ۱۲ ماده تنظیم شده را به وزارت‌خانه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، کشور و صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ کرد.

بر اساس این آیین نامه «پارک‌های طبیعی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده (اراضی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست)»، «اراضی جنگلی، مراتع، بیابان ها، کویر‌ها و ... (مناطق تحت مدیریت سازمان منابع طبیعی)»، «زمین‌بوستان‌ها (ژئوپارک‌ها) (اراضی تحت نظارت سازمان زمین شناسی)» و «محدوده‌های میراث طبیعی ملی و محدود‌های تاریخی - طبیعی (اراضی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی)» مناطق مجاز برای طبیعت گردی محسوب می‌شوند.

کارگروه‌های ملی و استانی طبیعت گردی به ریاست نماینده وزارت میراث و با حضور نماینده سازمان حفاظت محیط زیست (معاونت محیط زیست طبیعی)، نماینده وزارت جهاد کشاورزی (رئیس سازمان منابع طبیعی)، نماینده وزارت صمت (رئیس سازمان زمین شناسی)، کارشناس طبیعت گردی، دستیار وزیر گردشگری در امور مردمی سازی و نماینده دستگاه‌های ذی ربط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه تشکیل می‌شود.

این کارگروه دستورالعمل بیراهه نوردی (آفرود سواری) در عرصه‌های طبیعی و نیز تهیه پیوست‌های فرهنگی برای ساماندهی تور‌های طبیعت گردی را تدوین می‌کند.

مسئولیت صدور مجوز فعالیت‌های طبیعت گردی به مؤسسات گردشگری به وزارت میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • پویش کاشت ۱۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!
  • منظره زیبا و بهاری دریاچه گهر+ فیلم