Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون به دلیل یک بیماری مرموز که هنوز توسط پزشکان تشخیص داده نشده، در بیماستان بستری شده است.

به گزارش تسنیم، مهدی میامی در بیمارستان فیروزگر بستری شده است. این بازیگر، این سال‌ها بیشتر به نقش غلامی در سریال «ستایش» و حیرت در «بوم و بانو» شناخته می‌شود.

این بازیگر سینما و تلویزیون، در ایامِ کرونا پیشنهاد‌ها را نپذیرفت و در محافل سینمایی و تئاتری هم حضور پیدا نکرد، اما به دلیل بیماری که هنوز درست تشخیص داده نشده است، راهی بیمارستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره بستری شدنش در بیمارستان توضیح داد: «هفته گذشته، یک شب ساعت ۱۱ در خانه، مشغول تماشای تلویزیون بودم، احساس سرما کردم. بلند شدم پتویی بیاورم و دور خودم بکشم؛ دیدم حالش را ندارم.

سعی کردم وسایل گرمایشی را روشن کنم تا هوایِ خانه را گرم کند، موفق نشدم این کار را هم انجام دهم. در آن تاریکی داشتم تلویزیون می‌دیدم و صرف نظر از این سرما، خوابیدم. دو و نیم شب یک باره دیدم فشاری به سینه‌ام وارد شده و در حال خفگی‌ام.»

میامی افزود: «دو روز این حالت را داشتم و تلفن را نمی‌توانستم جواب بدهم. پسرم آمد بالای سرم و اورژانس خبر کردند. فشارم ۵ و نیم بود و به بیمارستان منتقل کردند.

ابتدا گفتند کروناست؛ من گفتم دو دوز واکسن زده‌ام و جایی هم نرفتم که کرونا بگیرم. حتی به تئاتر و فیلم دعوت می‌شدم که به همراه دوستانم تماشا کنم نمی‌رفتم.

مراقبت می‌کردم و پیشنهاد‌ها را هم نمی‌پذیرفتم. بعد از تست و آزمایش که متوجه شدند کرونا ندارم، به سراغِ کلیه، ریه و حتی مغز و اعصاب هم رفته‌اند تا تشخیص بدهند مشکل از کجاست.»

این بازیگر تصریح کرد: «هنوز متوجه نشده و تشخیص نداده‌اند. به اندازه تمام عمرم، آمپول به من تزریق شد و آزمایش دادم. نمی‌دانم چه شوکی وارد شده بود و البته الان بهتر از روز‌های گذشته‌ام.»

این بازیگر سینما و تلویزیون خاطرنشان کرد: «من خیلی از کرونا می‌ترسم و در این ایام، هیچ‌کاری نکردم. وقتی از نزدیک می‌دیدم کریم اکبری مبارکه و دوستانِ دیگرم پرپر شدند به مراتب این ناراحتی‌ها بیشتر هم شد. دوست ندارم برای کسی مزاحمت ایجاد کنم بالأخره بیمارستان منبع میکروب است و هر امکانی وجود دارد.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: ستایش بیماری ناشناخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد

در پژوهش جدیدی که برای ارزیابی توانایی ChatGPT در تشخیص بیماری‌ها انجام شد، این مدل هوش مصنوعی نتوانست آبسه مغزی را به درستی تشخیص دهد.

به گزارش ایسنا، به رغم این که هوش مصنوعی در حال تبدیل شدن به یک بخش اساسی از پژوهش‌های بالینی و تصمیم‌گیری است، بسیاری از افراد هنوز صحت ChatGPT را برای پشتیبانی از فرآیندهای تشخیصی و درمانی پیچیده زیر سوال می‌برند.

به نقل از میراژ نیوز، یک پژوهش جدید که ChatGPT را برای مدیریت کردن «آبسه مغزی»(Brain abscess) به کار گرفته، نشان داده که اگرچه به نظر می‌رسد ChatGPT قادر به ارائه دادن توصیه‌هایی درباره تشخیص و درمان است اما برخی از پاسخ‌های این مدل هوش مصنوعی می‌توانند بیماران را در معرض خطر قرار دهند.

این پژوهش که در کنگره جهانی «انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا»(ESCMID) در شهر بارسلون اسپانیا ارائه شد، توسط اعضای گروه پژوهشی «بیماری‌های عفونی مغز»(ESGIB) انجام شده است.

دکتر «سوزان دایکوف شن»(Susanne Dyckhoff-Shen) از بیمارستان «دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ»(LMU) در آلمان و یکی از اعضای انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا گفت: زمانی که با ایمنی بیمار سر و کار دارید، هر نتیجه کمتر از ۱۰۰ درصد یک شکست است. اگرچه ما از دانش ChatGPT درباره مدیریت آبسه‌های مغزی شگفت‌زده شده‌ایم اما محدودیت‌های کلیدی در استفاده از این مدل هوش مصنوعی به عنوان یک دستگاه پزشکی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به آسیب احتمالی بیمار و عدم شفافیت داده‌ها برای ارائه پاسخ اشاره کرد.

توانایی هوش مصنوعی در جذب سریع، پردازش و تفسیر مجموعه داده‌های گسترده، چشم‌انداهای وسوسه‌انگیزی را نشان می‌دهد اما این پرسش نیز به وجود می‌آید که آیا فرآیندهای زمان‌بر برای ایجاد دستورالعمل‌های پزشکی هنوز ضروری هستند یا اینکه مدل‌های هوش مصنوعی آموزش‌دیده با انبوهی از اطلاعات پزشکی می‌توانند در پاسخ به پرسش‌های پیچیده بالینی با کارشناسان بالینی رقابت کنند.

آبسه‌ مغزی یک عفونت تهدیدکننده در سیستم عصبی مرکزی است که برای جلوگیری از عوارض شدید عصبی و حتی مرگ بیمار باید به سرعت شناسایی و درمان شود. مدیریت آبسه‌های مغزی عمدتا براساس تجربه بالینی و پژوهش‌های محدود انجام می‌شود اما انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا در سال ۲۰۲۳، نیاز به یک روش استاندارد را با توسعه یک دستورالعمل بین‌المللی برآورده کرد.

گروهی از پژوهشگران اروپایی برای اینکه بفهمند آیا ChatGPT قادر به ارزیابی حرفه‌ای پژوهش‌های پزشکی و ارائه توصیه‌های معتبر علمی است یا خیر، مدل هوش مصنوعی را آزمایش کردند تا ببینند که آیا در مقایسه با دستورالعمل ESCMID می‌تواند به ۱۰ پرسش کلیدی درباره تشخیص و درمان آبسه مغزی پاسخ دقیق بدهد یا خیر.

پژوهشگران ابتدا از نسخه چهارمChatGPT (ChatGPT 4) خواستند تا به ۱۰ پرسش مطرح‌شده توسط انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا پیرامون دستورالعمل آبسه مغزی آنها پاسخ دهد. پرسش‌ها بدون هیچ گونه اطلاعات اضافی طراحی و ارزیابی شدند.

سپس، ChatGPT با متن همان مقالات پژوهشی آموزش داده شد که برای توسعه دستورالعمل پیش از پرسیدن سؤالات مورد استفاده قرار گرفته بودند. این کار برای بررسی این موضوع انجام شد که آیا ChatGPT با استفاده از داده‌های مشابه به‌ کار رفته برای توسعه دستورالعمل‌ها می‌تواند توصیه‌های هماهنگ‌تری را ارائه دهد یا خیر.

سپس سه متخصص بیماری‌های عفونی، پاسخ‌های هوش مصنوعی را با توصیه‌های دستورالعمل انجمن میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی اروپا مقایسه کردند تا مواردی را مانند وضوح، هم‌سویی با دستورالعمل و خطر احتمالی برای بیمار ارزیابی کنند.

این پژوهش در «The Journal of Neurology» ارائه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!