Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزند شهید فخری زاده به تشریح ابعاد شخصیتی و فعالیت پدرشان پرداختند و اظهار داشتند شهید فخری زاده بیش از 20 سال در راس لیست ترور موساد قرار داشت.

حامد فخری‌زاده فرزند شهید والامقام فخری زاده در گفتگوی تفصیلی با خبرگزاری برنا به تشریح ابعاد شخصیتی و فعالیت ایشان پرداخت.

وی ضمن برشمردن برخی حوزه های فعالیت شهید فخری زاده، اظهار داشت: پدر، در حوزه های مختلف علمی و فنی فعالیت داشت و حجم کارهای ایشان در زمینه های مختلف بسیار گسترده است و شهید فخری زاده علاوه بر اینکه دارای شخصیت علمی منحصر به فردی بود از لحاظ شخصیتی نیز در جایگاه بالایی قرار داشت و منحصر به فرد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد فخری زاده در پاسخ به این سوال که آیا بعد از شهادت شهید فخری زاده کارهای ایشان، در چه وضعیتی قرار دارد و آیا ادامه پیدا کرده است، بیان داشت: در این زمینه که کارهای ایشان ادامه پیدا کرده است یا نه بنده نمی توانم جواب بدهم چون قبل از شهادت پدر هیچ ارتباطی کاری با فعالیت های ایشان نداشتیم و بعد از شهادت پدر هم همین طور است و من اطلاعی در این زمینه ندارم ولی این سوال مطرح می شود که آیا میشود شخصی جایگزین فخری‌زاده قرار بگیرد یا خیر؟ خب، شهید فخری زاده ویژگی های منحصر به فردی در حوزه های مختلف مثل فلسفه، مثل عرفان، مثل مدیریت داشت که این ویژگی های منحصر به فرد ایشان، منحصر به اندیشه های منحصر به فرد خاص ایشان بود و طبیعی است که یک سری از حوزه هایی که در واقع این نیروی محرکه اش اندیشه های خاص ایشان و ویژگی های منحصر به فرد ایشان بود همان قدرت و قوتی که مثل قبل بوده است پیش نیاید.

فرزند شهید فخری زاده سپس به گوشه هایی از سیر زندگی پدر خود اشاره کرد و افزود: ایشان، در یک محله نسبتاً ضعیف قم به دنیا می آید و در همان محله بزرگ میشود و کلیه مقاطع تحصیلی خودش را از ابتدایی تا دکترا در همین ایران با همین دانشگاه‌ها و با همین اساتید سپری می‌کند و در همین ایران با تمام ضعف ها و سختی ها زندگی می‌کند و در دوران دفاع مقدس بوده در دوران جنگ بوده و در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کند.

حامد فخری زاده ادامه داد: پدر، در این ایامی که مشغول تحصیل بوده است برای امرار معاش مسافرکشی می کند و همسرش در خانه کار می کرده، کار بافتنی و گلدوزی برای امرار معاش انجام میدهد. همچنین همسرش، حلقه ازدواجش را می فروشد که ایشان پول بلیط رفت و برگشت برای رفتن به دانشگاه اصفهان را داشته باشد و با همه این سختی‌ها و کمبودها، مسائل سیاسی و امنیتی پیچیده در دوران مسئولیتش داشته و با مزاحمت های بسیار زیادی در دوران مسئولیت مواجه بوده و از آن همه مهمتر، بیش از ۲۰ سال در سایه سنگین امنیتی و سایه سنگین ترور زندگی کرده است.

فرزند شهید فخری زاده تاکید کرد: خب، ایشان که یک موجود فرازمینی نبوده بلکه مثل همه مردم در همین دنیا داشته زندگی می‌کرده و همه این سختی‌ها و همه این محدودیت ها را چشیده است ولی چه می شود و چه کار می کند که فخری زاده ای می شود که در حوزه های مختلف علمی و فناوری کاملا متبحر می شود به طوری که بیش از20 سال در راس لیست ترور موساد قرار داشت.

فرزند شهید فخری زاده با اشاره به پیام رهبر انقلاب بعد از شهادت پدرشان، افزود: وقتی حضرت آقا از شهید فخری زاده به عنوان یک عنصر علمی کم نظیر، نام می‌برد این یعنی حضرت آقا، پدر را به خوبی میشناختند. شهید فخری زاده در حوزه های مختلف علمی مثل حوزه علوم شناختی، حوزه پزشکی، حوزه فناوری‌های نوین، حوزه تکنولوژی، حوزه فلسفه، حوزه قرآن و حدیث، حوزه خلقت و طبیعت و حوزه های مختلف که خیلی از آن ها هنوز محرمانه است کارهای بزرگی انجام داده و فعالیت های علمی متنوعی را رقم زده است.

حامد فخری زاده به حضور شهید فخری زاده در جبهه در سال های جنگ اشاره میکند و تاکید می کند: پدر وقتی 19 ساله است در بهمن سال ۵۹، به عنوان تبلیغات اسلامی وارد جبهه غرب میشود و در آنجا نوع نگاهش متفاوت با نگاهی است که در واقع در سپاه مهاباد بود. خب، جبهه غرب در آن زمان، بطن فتنه بود و اغلب در جریان کموله ها و دموکرات ها از مهاباد مدیریت می‌شد و مغز متفکر این عناصر تروریستی در مهاباد بودند. پدر در آنجا می گوید در جبهه غرب فارغ از مرزها و در شهرها نباید متمرکز بر کار نظامی و جنگی شویم بلکه ما در جبهه غرب باید کار فرهنگی و سیاسی بکنیم و دلیل عمده برای این موضوع این بود که اولا که در بین کموله ها و دموکرات ها مردم عادی وجود داشتند که نمی شود مستقیم  با آنها کار نظامی و جنگی کرد و ثانیا اگر بعضی از مردم جذب کموله ها و دموکرات ها شدند، به دلیل تبلیغات دروغین بوده و فریب آنها خوردند لذا باید در اینجا جریان فرهنگی و اجتماعی را اصلاح کنیم.

حامد فخری زاده ادامه داد: لذا پدر، به نیروهای تحت امر خود در مهاباد میگفت دیوار نویسی کنند و مثلا ۱۰۰ مورد از جملات امام، از جملات پیامبر، از احادیث پیامبر، از احادیث حضرت امیر در نهج البلاغه دیوار نویسی را کنند که تاثیر گذار بود یا خودش گاهی لباس شخصی میپوشید و میرفت بین مردم و شروع میکرد به صحبت و روشنگری که بتواند مردم عادی را که فریب خوردند از صف ضد انقلاب جدا کند. خب، شما این نگاه را ببینید که چقدر ژرف و عمیق است. یا در آن آنجا در مورد وحدت شیعه و سنی نظرات مختلفی بود و بعضی میگفتند نظر حضرت امام این است که وحدت بین شیعه و سنی یک تاکتیک جنگی است ولی شهید فخری زاده عنوان می کرد وحدت شیعه و سنی تاکتیک جنگی نیست، بلکه به عنوان یک استراتژی است که خود نیز عمیقا به آن معتقد بود و کار به جایی می رسد که از حضرت امام استفتا می کنند و امام هم به صراحت می فرمایند که از نظر من مساله وحدت بین مسلمانان و شیعه و سنی یک مساله بنیادی است و ربطی به جنگ و قبل و بعد از جنگ ندارد. شهید فخری زاده می گفتند بعد از این استفتا از حضرت امام، دست شان باز تر شد در جبهه غرب و در زمینه وحدت و برادری بین شیعیان و اهل سنت فعالیت بیشتری توانستند انجام دهند.

وی افزود: از این نوع نگاه، از این نوع نگرش است که جریان جهانی ایجاد می‌کند که فخری زاده تولید میشود و این رویکرد از سن ۳۰ سالگی یا ۴۰ سالگی نبوده بلکه از سن ۱۶ سالگی پدر آغاز می شود. ایشان به ما گفت این جایگاهی که الان هستم تصمیم آن را در سن ۱۶ سالگی گرفتم با مطالعات فلسفی و با مطالعه کتاب های حضرت امام و مطالعات عرفانی، و وقتی جنگ شروع می شود وارد جبهه غرب و همچنین جبهه جنوب می شود و در عملیات رمضان شرکت کردند.

حامد فخری زاده، مجموعه سپند را یکی از مهمترین کارهای شهید فخری زاده عنوان کرد و تاکید نمود: مجموعه سپند که از سال ۸۹ خود ایشان تاسیس کرد، یکی از جایگاه های مهم علمی و فناوری کشور است که خروجی های مهمی در زمینه های مختلف داشته است. به پدر همیشه پیشنهاد مسئولیت های مختلف در سازمان های مختلف و جایگاه بسیار بالا و مهم را می دادند ولی پدر می گفتند من را درگیر مدیریت فلان سازمان و فلان نهاد نکنید. من خیلی کار دارم و برای انجام دادن پروژه های سنگین و پروژه های کلان، باید وقت بذارم که این چیزها باعث پیشرفت کشور می شود و این پیشنهاد ها را رد میکردند لذا است که این سازمان سپند، می شود خار بزرگی در چشم آمریکا و رژیم صهیونیستی که بیش از 20 سال، میخواستند ایشان را ترور کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا پدر قم ایران دوران دفاع مقدس جنگ پول رفت و برگشت اصفهان علمی و فناوری موساد رهبر انقلاب قرآن طبیعت تبلیغات اسلامی فتنه مغز تبلیغات فرهنگی و اجتماعی انقلاب شیعه حضرت امام مسلمانان شیعه و سنی شیعیان فناوری آمریکا و رژیم صهیونیستی آمریکا و رژیم صهیونیستی تبلیغات دوران دفاع مقدس فتنه موساد فرزند شهید فخری زاده حوزه های مختلف منحصر به فرد حامد فخری زاده فخری زاده شیعه و سنی حضرت امام جبهه غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود

شهردار ارومیه گفت: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسین مهدی‌زاده، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی شهریمیز صدای مرکز آذربایجان‌غربی اظهار کرد: از عموم شهروندان به خاطر اینکه عملیات عمرانی موجود در شهر را تحمل می‌کنند، قدردانی و تشکر می‌کنم.

وی افزود: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

شهردار ارومیه با اشاره به رقم ۲۰۰ میلیاردتومانی چهار قرارداد آسفالت که در مرحله مناقصه قرار دارد، گفت: سیاست ما استفاده از پیمانکاران بومی است و از این پیمانکاران جهت همکاری دعوت می‌کنیم.

مهدی‌زاده تصریح کرد: پروژه زیرگذر امام علی (ع) را آغاز کرده‌ایم و تا کنون هشت مورد شمع‌کوبی آن انجام شده است و به صورت دو شیفته و بدون اختلال جدی در ترافیک این پروژه را پیش خواهیم برد.

وی با اشاره به تأخیر در افتتاح پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی ادامه داد: مشکلات حاصل از نبود هماهنگی بین دستگاه‌های خدمات‌رسان و همچنین ترکیدگی لوله انتقال آب موجب کندی در عملیات عمرانی شده است و پیمانکار این پروژه نیز طبق توافق قبلی پروژه را پیش نبرد و در نهایت منجر به ورود شهرداری ارومیه و خاک‌برداری توسط سازمان‌های مدیریت پسماند و عمران شد که امروز این خاکبرداری اتمام پیدا می‌کند.

مهدی‌زاده با اشاره به اهمال‌کاری‌های پیمانکار در پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی عنوان کرد: بخشی از این اهمال‌کاری نیز مربوط به عوامل شهرداری است که برخورد لازم انجام خواهد گرفت و از شهروندان بابت اینکه دچار زحمت شده‌اند، عذرخواهی می‌کنیم، چرا که در سیستم خود ما نیز در نظارت و زمان‌بندی و مدیریت پروژه ایرادات وجود دارد و این منجر به آزمون و خطا در پروژه‌های بعدی نخواهد شد.

شهردار ارومیه خاطرنشان کرد: بعد از اتمام زیرگذر شورا-شهید بهشتی پروژه زیرگذر شورا-آهندوست را اجرایی خواهیم کرد تا بتوانیم وارد فاز اجرایی چهارراه مخابرات شویم، چرا که بدون ایجاد کریدوری موازی امکان فعالیت در چهارراه مخابرات وجود ندارد.

مهدی‌زاده اظهار کرد: سعی داریم تا پایان اردیبهشت زیرگذر شورا-شهید بهشتی به روی ترافیک گشوده شود.

وی عنوان کرد: دو پروژه نیمه‌تمام بزرگ به نام کمربندی دوم و تقاطع آذربایجان با چندین پل داریم که با حل مشکلات قبلی آن‌ها این پروژه‌ها در حل اجرا هستند و شاهد پیشرفت پروژه هستیم.

مهدی‌زاده در پاسخ به برخی انتقادات در خصوص شروع نشدن پروژه جدید و تمرکز بر پروژه‌های قبلی تصریح کرد: از لحاظ مسائل شهری امکان این موضوع وجود ندارد که تمرکزمان را بر یک نقطه از شهر بگذاریم، بلکه باید عملیات عمرانی و توسعه را در همه نقاط شهر شاهد باشیم.

وی از احداث خیابان جدید در اراضی پشت پارک جنگلی به سمت بلوار ساوالان و منطقه تاناکورا خبر داد و افزود: ظرف ۴۵ روز آینده پیمانکار پروژه معبر پارک جنگلی به سمت خیابان ساوالان به طول ۳.۸ کیلومتر معرفی می‌شود و شاهد انتقال بخشی از ترافیک و تردد خودروها به این معبر جدید و در نتیجه کاهش ترافیک در مناطق اطراف خواهیم شد که این پروژه یک پروژه زیرساختی برای شهر و با اهداف چندمنظوره است.

شهردار ارومیه با انتقاد از پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب گفت: بر اساس مجوزی که شهرداری ارومیه صادر می‌کند، پر کردن و ترمیم نوارهای حفاری استانداردهای خود را دارد که رعایت نمی‌شود و این امر موجب نشست محل‌های حفاری، گلایه شهروندان و تحمیل هزینه می‌شود.

کد خبر 748315

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش