Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد هادی ایمانیه یکشنبه در این نشست گفت: رویکردهای محوری و اولویت‌های استان پیش از تدوین بودجه باید کاملا مشخص باشد هرگونه تلاشی که در این زمینه لازم است باید پیش از تدوین بودجه انجام شود.
او ادامه داد: بررسی‌های میدانی در سفرهای شهرستانی و آمار و اطلاعات موجود نشان می‌دهد هم‌اینک کمبود آب به یکی از مشکلات استان تبدیل شده و از این رو تامین آب به ویژه آب آشامیدنی باید در اولویت پیگیری‌ها برای تخصیص بودجه در سال آتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ایجاد اشتغال را کلید رفع بسیاری از معضلات اجتماعی دانست و افزود: به همین دلیل اولویت بعدی استان برای چانه زنی و جذب بودجه نیز باید در حوزه اشتغال باشد.
استاندار فارس بیان کرد: بسیاری از فعالیت‌ها و پروژه‌ها از ابتدای انقلاب آغاز شده اما تاکنون به بهره‌برداری نرسیده که جذب بودجه برای تکمیل و بهره‌برداری از این امکانات و پروژه‌ها نیز بسیار مهم است که تحقق آن، کوشش مدیران و نمایندگان استان در مجلس را می‌طلبد.
ایمانیه با اشاره به آمار بالای تلفات ناشی از حوادث جاده‌ای در کشور و استان گفت:هم‌اینک بودجه مورد نیاز برای رفع نقاط حادثه خیز،تامین و نصب دوربین‌های ثبت تخلف، راه‌اندازی پایگاه پلیس و پایگاه اورژانس وجود ندارد، در حالی که باید پنج درصد درآمد حاصل از جرائم رانندگی در این همین موارد صرف شود.
وی افزود: استفاده از این منبع اعتباری نیازمند اصلاح قانون است که همراهی نمایندگان مجلس در این زمینه اثر بخش خواهد بود.
استاندار فارس، اعتیاد را بزرگترین ناهنجاری اجتماعی دانست و گفت: مقابله با این پدیده شوم و ناهنجار نیز نیازمند اعتبار است.
وی ادامه داد: اموال تملیکی و قاچاق در انبارها بدون تعیین تکلیف باقی مانده که رفع این مشکل نیز به وجود قانون و حمایت قانونی نیاز دارد.
ایمانیه افزود: استان فارس در زمینه موقوفات رتبه اول را در کشور دارد که این موقوفات ارزشی معادل هزاران میلیارد تومان دارد که احیاء و بهره برداری از این موقوفات نیازمند اصلاح و حمایت قانون است و می‌تواند تحولات در خور توجهی در استان فارس ایجاد کند.

توسعه استان بدون حضور دانشگاه ممکن نیست
استاندار فارس با بیان اینکه توسعه و پیشرفت استان بدون حضور دانشگاه ممکن نیست گفت: این اقدام نیازمند ردیف بودجه مشخص است که باید از سوی نمایندگان و مدیران استانی پیش از تدوین بودجه پیگیری شود.
ایمانیه افزود: افزایش ردیف‌های اعتباری برای حمایت ویژه از عشایر فارس از دیگر موضوعاتی است که در بودجه سال آتی باید مورد توجه قرار گیرد.

بودجه عمرانی فارس افزایش یابد
استاندار فارس بر لزوم افزایش بودجه عمرانی این استان تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود بودجه عمرانی این استان با توجه به درصد مساحت آن از مساحت کشور از پنج درصد بودجه کشوری به هفت و چهار دهم درصد افزایش یابد.
ایمانیه افزود: همچنین انتظار داریم که با توجه به عقب ماندگی‌های سنوات قبل، افزایش سنواتی بودجه فارس در ۱۴۰۱ نیز از متوسط کشوری بیشتر باشد.
وی، بر لزوم توجه به بودجه‌های مربوط به حرم مطهر شاهچراغ (ع) و محیط پیرامونی آن تاکید کرد و گفت: معتقدم که میراث فرهنگی و گردشگری فارس از ظرفیت‌های ویژه‌ای برخوردار است که با بودجه‌های فعلی هیچ تحول مهمی در آنها روی نخواهد داد و به همین دلیل توجه ویژه به بودجه فارس در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی می‌تواند منافع قابل توجه برای کشور به دنبال داشته باشد.
استاندار فارس از نمایندگان استان در مجلس خواست که با وضع قوانین لازم، بانک‌های خصوصی را وادار کنند که حداقل ۷۰ درصد سپرده‌های مردم استان را به تسهیلات ارائه دهند.

برچسب‌ها بودجه ۱۴۰۰ شیراز استانداری فارس محمدهادی ایمانیه فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بودجه ۱۴۰۰ شیراز استانداری فارس بودجه ۱۴۰۰ شیراز استانداری فارس فارس استاندار فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور

استاندار لرستان مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های خود را برای تولید، اشتغال و برون‌رفت این استان از محرومیت تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: لرستان سرشار از منابع غنی طبیعی، دامداری و کشاورزی است.

وی با اشاره به قابلیت لرستان در توسعه صنعت آبزی‌پروری اضافه کرد: پرورش ماهیان سردابی یکی از ظرفیت‌های این استان در بخش شیلات است.

استاندار لرستان با تأکید به وجود معادن غنی و ذخایر سنگ در این استان، بیان کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود.

شفقت با اعلام اینکه صنایع تبدیلی در لرستان تا حدودی مغفول مانده‌ است، تأکید کرد: زنجیره کشاورزی در این استان برای ایجاد اشتغال‌زایی و بهبود معیشت باید بیش‌ازپیش موردتوجه قرار بگیرد.

وی با بیان ظرفیت‌ها و قابلیت توسعه گیاهان دارویی در لرستان، خاطرنشان کرد: اگر کارخانه عصاره گیاهان دارویی ایجاد شود فعالیت کشاورزان نیز در این حوزه افزایش می‌یابد.

استاندار لرستان یادآور شد: موقعیت جغرافیایی و قرارگیری این استان در کریدور شمال-جنوب در ارتقای صنعت گردشگری و ایجاد فعالیت‌های تجاری، حمل‌ونقل و بازرگانی اثرگذار است.

شفقت با اشاره به سیل 1398 در لرستان متذکر شد: آبخوان‌داری و آبخیزداری، هدایت آب‌های سطحی و سدسازی برای جلوگیری از بروز خسارت‌های سیل در این استان باید تقویت شود.

وی با تأکید به ضرورت احداث سد معشوره در لرستان، خاطرنشان کرد: این استان با بیش از 540 میلی‌متر بارش استان چهارم در میزان افزایش بارندگی در کشور است.

استاندار لرستان با اشاره به پیگیری برای مصوبات سفر رئیس‌جمهور، اذعان کرد: این مصوبات نباید معطل بماند و ده‌ها نامۀ پیگیری برای راه‌اندازی پروژه‌ها را به وزارتخانه‌های ذی‌ربط ارسال کرده‌ام.

شفقت با بیان تشکیل جلسه با نهادهای حمایتی در لرستان، گفت: محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مددجویان این استان را در دستور کار قرار داده‌ام.

وی با تأکید به بازدید از پروژه‌های نیمه‌کاره در خرم‌آباد، اضافه کرد: کارگاه هتل صخره‌ای باید فعال شود و بنیاد شهید و شهرداری نیز برای بهره‌برداری از برج‌های دوقلو باید به تفاهم و تعامل برسند.

استاندار لرستان با اعلام پیگیری برای احیای پروژه راه‌‌آهن در این استان، تأکید کرد: افتتاح هرچه سریع‌تر این پروژه جزو اولویت‌های کاری‌ام است.

شفقت با بیان اینکه ساختمان جدید استانداری لرستان جزو پروژه‌های نیمه‌کاره این استان است، یادآور شد: این پروژه تا حدود پنج ماه دیگر باید افتتاح شود و معاون عمرانی استانداری نیز برای سرعت در عملیات اجرایی باید در ساختمان جدید استانداری مستقر شود.

وی با اشاره به بازدید از پروژه‌های ماشین‌سازی، فولاد و پارسیلون در خرم‌آباد، بیان کرد: این پروژه‌ها را برای تقویت صنعت و ایجاد اشتغال در لرستان باید فعال کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: پروژه کشت و صنعت جزو ظرفیت‌‌های خوب این استان است و بیشتر شهرستان‌های لرستان قابلیت احداث کشت و صنعت را دارد.

شفقت با تأکید بر حفظ منابع طبیعی و بلوطستان لرستان، گفت: جنگل‌های بلوط سرمایه عظیم این استان است و رفع آفات این جنگل‌ها را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در خرم‌آباد و چگنی به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، عنوان کرد: کاندیداهای مجلس برنامه‌های خود را برای توسعۀ لرستان در اختیار ما قرار دهند.

انتهای پیام/ 644/

دیگر خبرها

  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی