Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@19:08:22 GMT

میوه‌های خوش رنگ پاییزی در سبد گرانی

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۵۸۶۸

بررسی بازار میوه و مراکز عرضه این محصولات، نشان از ادامه گرانی و کوتاه شدن دست مردم از خرید آن‌ها دارد.

خبرگزاری میزان _ مهر نوشت: گشت و گذاری در بازار میوه و مراکز عرضه این محصولات، نشان از ادامه گرانی و کوتاه شدن دست مردم از خرید آن‌ها دارد و به عبارتی بسیاری از مردم از روبروی مراکز خوش رنگ و لعاب عرضه میوه‌ها رد می‌شوند بدون اینکه فکر خرید آن‌ها از سرشان بگذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه خانمی که مشغول تماشای میوه‌های یک میوه فروشی بود در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه معمولاً در ماه چقدر میوه می‌خرد؟، گفت: خیلی کم. ما خرید ماهیانه نداریم و بیشتر برای مناسبت‌ها و مهمانی‌ها مقداری خرید انجام می‌دهیم.

وی که نمی‌خواست نامش در گزارش عنوان شود، ادامه داد: قیمت میوه‌ها خیلی گران است و درآمد ما به زور به خرید اقلام اساسی مثل تخم مرغ، مرغ، روغن، برنج و سایر مایحتاج می‌رسد.

این خانم اضافه کرد که از خرید میوه راحت‌تر می‌شود چشم پوشی کرد و اتفاق خاصی با نخریدن آن نمی‌افتد.

خانم دیگری گفت: معمولاً هر دو هفته یکبار به مراکز خرید میوه مراجعه می‌کند و هر بار حدود ۴٠٠ تا ۵٠٠ هزار تومان برای خرید محصولات میوه و صیفی‌جات هزینه می‌کند.

وی افزود که تنوع محصولاتی که خریداری می‌کند زیاد، اما حجم آن‌ها نهایتاً دو تا سه کیلو خواهد بود.

این خریدار عنوان کرد که میوه‌ها نیز هر بار که مراجعه می‌کند قیمت جدیدی دارند، اما با توجه به اتفاقاتی که در بازار کالا‌های اساسی و مصرفی کشور رخ می‌دهد این مسأله او را متعجب نمی‌کند و انتظارش را دارد!

بر اساس مشاهدات قیمت هر کیلوگرم سیب زرد ١٨ هزار و ٩٠٠ تومان، پرتقال تامسون ١۴ هزار و ٩٠٠ تومان، نارنگی شمال ١۶ هزار و ٩٠٠ تومان، انار ریز ١۵ هزار تومان، متوسط ٢۵ هزار تومان و درشت ٣۵ هزار تومان است.

قیمت هر کیلوگرم هویج ٨۵٠٠ تومان، سیر ٣٨ هزار و ٩٠٠ تومان، فلفل تند ١٩ هزار و ٨٠٠ تومان، کاهو سالادی ٧ هزار و ٩٠٠ تومان و کرفس اصفهان ٨ هزار و ٩٠٠ تومان است.

قیمت هر کیلوگرم به اصفهان ٢٨ هزار و ٩٠٠ تومان، سیب زمینی ٩ هزار و ۴٠٠ تومان، گوجه فرنگی ١٢ هزار و ٨٠٠ تومان و فلفل دلمه نیز ١٣ هزار و ۵٠٠ تومان است.

این قیمت‌ها در حالی است که بسیاری از این میوه‌ها در محل تولید روی دست تولیدکنندگان می‌ماند و با قیمت‌های بسیار نازل از آنان خریداری می‌شود.

مسئولان همواره اعلام می‌کنند که نقش واسطه‌ها و دلالان در این حوزه پررنگ است و این افراد هستند که سود کلانی بر جیب می‌زنند، اما در نهایت نیز مشخص نمی‌شود که دلال و واسطه کیست و چرا دولت نمی‌تواند سیستم توزیع صحیحی را پیاده سازی و اجرا کند و مدیریتی دقیق و درست بر روند توزیع و بازار میوه داشته باشد و دست همین به اصطلاح دلالان را کوتاه کند؟

بیشتر بخوانید: تورم ۴۴ درصدی؛ سهم سبزیجات از گرانی‌ها

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: گرانی میوه و تره بار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گرانی میوه و تره بار هزار و ٩٠٠ تومان هزار تومان میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد

محمود ایرانمنش، در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان درخصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعۀ این بازارچه‌ها در سطح شهر که در محل دفتر معاونت خدمات‌شهری شهرداری کرمان تشکیل شد، افزود: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب مکان بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند، تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان تصریح کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

ایرانمنش افزود: قصد داریم تا پایان امسال تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همۀ مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوۀ باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وی افزود: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قرارداد‌های شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست، گفت: پارسال چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

محمدرضا حاج‌عباسی، با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، تصریح کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی تأکید کرد: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان هم بیان کرد: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای از سوی معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

امیر هاشمی، افزود: پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاورد‌های آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغۀ همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است.

وی تصریح کرد: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار داشت: توسعۀ بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

 سه بازارچۀ محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان «غدیر دو»، بلوار «پزشک» و شهرک «شهید مطهری» انتهای بلوار «حضرت ابوالفضل (ع)»، از اول فروردین‌ماه امسال کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول