Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه بین الملل درباره عملکرد تیم مذاکره کننده گفت: تیم مذاکره کننده به خوبی درک کرده که طرف مقابل هم نقطه ضعف‌هایی دارد و با دست برتر و از موضع بالا وارد مذاکرات می‌شود.

«جعفر قنادباشی» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار کرد: دغدغه و تعهد به کشور و تلاش برای تأمین منافع ملی، یک رکن بزرگ و اساسی برای پیشبرد مقاصد کشور از سوی تیم مذاکره‌کننده است که خوشبختانه در چند ماه گذشته این رویکرد در تیم مذاکره کننده ایرانی بسیار برجسته و قابل ملاحظه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضروری است که در حین مذاکره، تفکر تیم مذاکره کننده در اوج فعالیت باشد تا بتواند متناسب با شرایط جدید گفت‌وگو کند و مقاصد کشور را پیش ببرد.  این ویژگی به خوبی در تیم مذاکره کننده وجود دارد و امید است تا انتها در همین مسیر قدم بردارند.

این کارشناس حوزه بین الملل یادآورشد: مذاکره یک نبرد فکری است و در این نبرد فکری کسانی پیروز می‌شوند که تخصص و تعهد داشته باشند؛ تیم مذاکره کننده به خوبی درک کرده که طرف مقابل هم نقطه ضعف‌هایی دارد و باید با دست برتر و از موضع بالا وارد مذاکرات شد.

قنادباشی اضافه کرد: تیم مذاکره کننده قبلی، با تمام وجود معتقد به قدرت طرف مقابل بوده و در آنها هیچ نقطه ضعفی نمی‌دیدند از همین جهت هیچ توانمندی و قابلیت‌های داخلی را هم مد نظر قرار نمی‌دادند به همین خاطر همواره طرف غربی از موضع بالاتر به کشور و مذاکرات نگاه می‌کرد.

وی با بیان اینکه در دوره‌های قبلی تعدادی از مذاکره کنندگان جاسوس بودند، عنوان کرد: در نهایت مشخص شد چند جاسوس در تیم مذاکره کننده مسیر مذاکرات را به سمتی که طرف غربی تمایل داشت می‌کشانده‌اند و این بدترین نقطه ضعف تیم مذاکره کننده قبلی بود با این حال تیم جدید اگرچه جوان هستند اما اخبار مذاکرات نشان می‌دهد که این تیم با اتکا به توانمندی‌های داخل در مذاکرات پیش می روند.

این کارشناس حوزه بین الملل با اشاره به عقبه تیم مذاکره کننده فعلی گفت: در حال حاضر قوای مقننه، مجریه و قضاییه یک سو و همراستا هستند و در داخل هم یک انسجام مثال زدنی به وجود آمده است و از طرف دیگر کسی اقتصاد و معیشت را معطل تیم مذاکره کننده نکرده است از همین جهت تیم فعلی با عقبه قوی و دست پر وارد مذاکرات شده است.

قنادباشی در ادامه افزود: تیم فعلی با بی اعتمادی به غرب وارد مذاکرات شده و از داخل کشور هم توسط مردم حمایت می شود؛ جوانانی هستند که تخصص آنها از بسیاری از افراد با تجربه بیشتر است. و همین تخصص و توانمندی در نهایت منجر شده است که تقریبا خیال مردم از جهت مذاکرات راحت شود.

وی با اشاره به فضاسازی غرب علیه ایران تصریح کرد: تاکنون طرف مذاکره بر روی نیاز ایران به مذاکره به لحاظ اقتصادی و اجتماعی مانور می‌داد اما در ماه‌های گذشته با گره نخوردن نتیجه مذاکرات و معیشت مردم، دست دشمن از این مساله کوتاه شده و دیگر نمی‌تواند با اهرم‌های اقتصادی کشور را تحت فشار قرار بدهد.

این کارشناس حوزه بین الملل همچنین گفت: در شرایط فعلی پیروزی و شکست در مذاکرات برای ما یکسان است چراکه اقتصاد و سیاست کشور بدون ارتباط با غرب هم مسیر خود را طی کرده است؛ از لحاظ هسته‌ای تا جایی دستمان پر است که طرف غربی زمین‌گیر شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: تیم مذاکره کننده قنادباشی کارشناس حوزه بین الملل تیم مذاکره کننده وارد مذاکرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

به گزارش صدای ایران، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاورد‌های این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.


رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدار‌های صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدار‌هایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشور‌های همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشور‌های آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاورد‌هایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • بارسلونا در انتظار لغزش در مذاکرات تمدید قرارداد کواراتسخلیا و ناپولی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • میلان و از سرگیری مذاکرات برای جذب سرو گیراسی
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • تراکتور به دنبال بزرگترین بمب آلمانی تاریخ لیگ برتر | مذاکره با چهره سرشناس برای آمدن به ایران