Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلی گچکاران یکشنبه درباره اجرای این طرح در شهرستان جهرم در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینه این آبیاری هوشمند در سطح پنج هکتار حدود ۴۰ میلیون تومان است که این طرح در حال حاضر در چند باغ دیگر شهرستان جهرم در حال انجام است.

وی ادامه داد:با هدف مدیریت آبیاری کشاورزی در شهرستان جهرم، استفاده از سیستم آبیاری هوشمند با مشاوره واحد آب و سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان صورت گرفته که باعث افزایش راندمان آبیاری تا ۸۵ درصد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه جهرم نیز در بازدید از طرح‌های نوین آبیاری در باغ‌های شهرستان جهرم گفت: اجرای این روش های نوین و صحیح آبیاری برای شهرستان جهرم مفید است که باعث می‌شود باغداران با توجه به کمبود آب به انجام این روش‌ها تشویق شوند.

حجت الاسلام محمدحسین مدبر افزود: بیش از ۹۰ درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می شود و ۴۶۰ لیتر آب برای یک کیلو میوه مصرف می‌شود و این نشان می‌دهد مصرف آب به درستی انجام نمی‌شود.

وی بهره‌مندی از رویکردهای نوین در بخش کشاورزی را ضروری دانست و اظهار کرد: روش‌های نوین کشاورزی مثل آبیاری هوشمند، از اموری است که باغداران و کشاورزان باید به آن توجه داشته باشند تا سرمایه‌های در اختیار به سهولت از دست نرود.

وی با بیان اینکه باید در مصرف آب مدیریت صحیح انجام شود تا در آینده با عواقب جبران‌ناپذیر کمبود آب مواجه نشویم، ادامه داد: همچنین استفاده از آب آشامیدنی در سرویس‌های بهداشتی نیز از جمله اموری است که باید درباره کاربرد آن تجدید نظر شود.

امام جمعه جهرم اضافه کرد: ایجاد فروچاله‌ها در پی استفاده بی‌رویه منابع آب زیرزمینی است که اکنون در استان فارس شکل گرفته است و عواقب بدی دارد.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها کشاورزی آبیاری اراضی کشاورزی جهرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی آبیاری اراضی کشاورزی کشاورزی آبیاری اراضی کشاورزی جهرم شهرستان جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، مهدی شفیعی‌زاده اظهار کرد: میزان مصرف برق مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان هشت میلیارد و ۹۷ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۷۱۶ کیلووات ساعت بوده که در سال ۱۴۰۲ به هشت میلیارد و ۲۳۴ میلیون کیلووات ساعت رسید.

وی اضافه کرد: این موارد شامل بخش‌های خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی و سایر مصارف می‌شود که بخش کشاورزی با سه میلیارد و ۶۲۷ میلیون کیلووات ساعت معادل ۴۴ درصد از کل، بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص داده است.

مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی گفت: پارسال ۱۳ هزار و ۸۲۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال ارزش انرژی مصرف شده توسط مشترکان برق خراسان رضوی بوده است.

شفیعی زاده شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

وی به افزایش مشترکان برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اشاره و اظهار کرد: تعداد مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی