Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی و رئیس شورای هماهنگی استان زنجان گفت: تنها یک درمانگاه تخصصی پوست، مو و زیبایی در استان زنجان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا؛ محمد محرمی روز یکشنبه در نشست خبری با تاکید بر اینکه حوزه زیبایی حوزه بی در و پیکری است و متأسفانه آرایش گاه‌ها و مراکز غیر درمانی نیز به این بخش ورود پیدا کرده‌اند گفت: حتی مسئول صنف آرایشگران نیز توان مقابله با این افسار گسیختگی را ندارد و در پشت درهای بسته و در مطب‌های سرپایی اقدامات غیر اصولی زیادی به وقوع می‌پیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پلمپ ۱۲ مرکز و آرایشگاه غیر مجاز خبر داد و افزود: در بحث دندان سازی نیز برخی بدون مجوز ورود پیدا کرده‌اند و ارائه خدمات درمانی بدون حضور پزشک مسجل شده و توسط تکنسین‌های معلوم الحال خدمات درمانی انجام می‌شود که برخورد قضائی صورت گرفته است.

رئیس سازمان نظام پزشکی و رئیس شورای هماهنگی استان زنجان در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا در مورد دفع زباله‌های بیمارستانی و برخورد با جرایم پزشکی در استان اضافه کرد: در هیأت‌های بدوی نماینده دادستان و یک نماینده از پزشکان حضور دارد و صدور رأی در اختیار نظام پزشکی نیست.

محرمی دفع زباله‌های پزشکی را از دغدغه‌های سازمان دانست و تشکیل کارگروهی به این منظور و کمیته دفع زباله‌های عفونی را در این راستا عنوان کرد.

این مسئول از انعقاد قرار داد با شرکت خصوصی برای دفع زباله‌های عفونی بیمارستانی خبر داد و اظهار کرد: تمامی مطب‌ها و مراکز درمانی به دستگاه زباله سوز مجهز هستند و عمدتاً بی خطر سازی شده و دفع می‌شوند.

محرمی از پزشکان به عنوان نجیب‌ترین قشر جامعه در پرداخت مالیات یاد کرد و بر وجود مشکلات اساسی در نسخ الکترونیکی تاکید کرد و لزوم حل این مشکلات را در بستر حاکمیتی ضروری دانست.

وی با اشاره به مناسب سازی ساختمان‌های پزشکان، افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته با شورای شهر قرار است یک شهر سلامت و یا دهکده سلامتی ایجاد شود.

کد خبر 538461

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان آرايشگاه هاي زنانه نسخه پزشکان زباله های عفونی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دفع زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی