Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امروز در آیینی که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد از سامانه اتاق‌های فکر وزارت علوم و ۱۶ اتاق فکر این سامانه رونمایی شد. این سامانه امکان ارتباط اعضای هر اتاق با یکدیگر،  رویت دستور جلسات و دریافت پیشنهاد از جامعه علمی کشور را فراهم می کند.

به گزارش ایرنا از وزارت علوم، علی خیرالدین امروز یک شنبه در آیین رونمایی از سامانه اتاق‌های فکر ۱۶‌گانه این وزارت با اشاره به تصویب اساسنامه اتاق‌های فکر توسط وزیر علوم افزود: تدوین سیاست‌های راهبردی، ارائه راهکار برای مشکلات اصلی آموزش عالی و ارائه مشاوره در خصوص مسائل ارجاعی از مدیران وزارت علوم، مهمترین ماموریت اتاق‌های فکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم ادامه داد:  اعضای اتاق‌های فکر با هماهنگی روسا و دبیران اتاق‌های فکر از افراد صاحب نظر، باتجربه، خلاق و نوآور انتخاب شده است که روحیه فعالیت گروهی نیز داشته باشند.

وی افزود: بر اساس اساسنامه اتاق‌های فکر، وزیر علوم،  مشاور وزیر علوم در امور علمی،  تحقیقاتی و فناوری،  مسئول دبیرخانه اتاق های فکر، روسای اتاق های فکر و ۳ تا ۵ نفر از دبیران این اتاق ها، کمیته راهبری اتاق های فکر را تشکیل می دهند.

 خیرالدین با اشاره به اینکه روسا و دبیران اتاق های فکر به مدت ۲ سال توسط وزیر علوم منصوب می شوند گفت: اعضای هر اتاق نیز ۱۵ نفر است که به مدت ۲ سال با حکم مشاور وزیر علوم منصوب می‌شوند.


معاون وزیر علوم عناوین اتاق های را چنین اعلام کرد: اتاق اقتصاد و آموزش عالی، اتاق کاربردی سازی پژوهش، اتاق سیاست گذاری علمی،  اتاق دیپلماسی و مرجعیّت علمی، اتاق اجتماعی و فرهنگی، اتاق تحوّل در علوم انسانی، اتاق شفافیّت و تعارض منافع، اتاق سیاستگذاری فناوری، اتاق آموزش هدفمند، اتاق ایثارگران، اتاق سنجش و انگیزش، اتاق جوانان و نخبگان، اتاق ارزیابی برنامه‌ها و اسناد فرادستی، اتاق اسلامی شدن دانشگاه‌ها.

به گزارش ایرنا،  وزیر علوم نیز امروز در جلسه شورای معاونان خود ماموریت اتاق‌های فکر را ارایه راهکارهای خلاقانه در خصوص چالش‌ها و مسائل جاری و آتی وزارت علوم و وظیفه مدیران وزارت، برنامه‌ریزی برای اجرا و عملیاتی کردن عنوان کرد.

چند روز پیش هم با پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان امور اداری و استخدامی کشور در نامه‌ای ضمن موافقت با ایجاد معاونت فناوری و نوآوری، چارت سازمانی جدید پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را برای اجرا ابلاغ کرد.

بر این اساس، برای نخستین بار در تاریخ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، «معاونت فناوری و نوآوری» به صورت رسمی و تشکیلاتی تشکیل شد.

وزیر علوم نیز روز گذشته علی خیرالدین استاد دانشگاه سمنان را به عنوان نخستین معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه معرفی کرد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان امور اداری و استخدامی کشور علی خیرالدین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان امور اداری و استخدامی کشور علی خیرالدین وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان امور اداری و استخدامی کشور علی خیرالدین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت معاون وزیر دفاع روسیه

کمیته تحقیقات روسیه گزارش داد که یکی از معاونین وزیر دفاع روسیه که مظنون به دریافت رشوه است، بازداشت شده و رئیس جمهور روسیه در جریان جزییات این پرونده قرار گرفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، شب گذشته مشخص شد که تیمور ایوانف، معاون وزیر دفاع روسیه، که مظنون به دریافت رشوه است بازداشت شده و  تحت بازجویی سازمان‌های مجری قانون قرار دارد.

به گفته یک مقام نزدیک به نهادهای اجرای قانون روسیه، عملیات بازداشت این مقام وزارت دفاع بیشتر از یک ماه است که توسط ماموران سرویس امنیت فدرال و کمیته تحقیقات آماده شده بود. 

به گفته یک منبع دیگر، علاوه بر ایوانف، چند نفر دیگر نیز بازداشت شده‌اند که کمیته تحقیقات آنها را در انتقال پول دخیل می‌داند. احتمالاً صحبت بر سر تخلفات در اجرای قراردادهای ساختمانی در وزارت دفاع است.

یک مقام کمیته تحقیقات یادآور شد که طبق قانون 290 قوانین جزایی فدراسیون روسیه "دریافت رشوه" تا 15 سال زندان مجازات دارد و مقام، رتبه و مبالغ شرایط کلیدی در بررسی ماهوی پرونده تاثیری نداشته و فرد متخلف از این اتهامات مصونیتی نخواهد داشت.

سازمان های مجری قانون روسیه، شامل سرویس امنیت فدرال، وزارت امور داخلی و کمیته تحقیقات - به طور فزاینده‌ای درگیر چنین پرونده‌هایی است و از توانایی و اختیارات جدی در این زمینه برخوردار هستند. 

بازداشت تیمور ایوانف عصر روز سه شنبه مشخص شد. دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از بازداشت معاون وزیر دفاع مطلع شده و در جریان جزییات این پرونده قرار گرفته است.

ایوانف در 15 آگوست سال 1975 در مسکو به دنیا آمد. او تا سال 2012 در شرکت‌های مجتمع سوخت و انرژی کشور کار می کرد و بعداً معاون رئیس دولت منطقه مسکو شد. او از مارس سال 2013 تا زمان انتصاب خود به عنوان معاون وزیر دفاع در سال 2016، سمت مدیر کل یک شرکت تخصصی در زمینه ساخت مسکن برای پرسنل نیروهای مسلح روسیه را بر عهده داشت.

دو مقام عالی رتبه اوکراینی متهم به فساد و دریافت رشوه شدند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • معاون وزیر دفاع روسیه بازداشت شد
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • معاون وزیر دفاع روسیه به ظن دریافت رشوه بازداشت شد
  • بازداشت معاون وزیر دفاع روسیه
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی