Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در جلسه هم اندیشی در خصوص بودجه ۱۴۰۱ با حضور نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رویکرد‌های محوری و اولویت‌های استان پیش از تدوین بودجه باید کاملاً مشخص باشد، عنوان کرد: بررسی‌های میدانی در سفر‌های شهرستانی و آمار و اطلاعات موجود نشان می‌دهد در حال حاضر کمبود آب به یکی از مشکلات استان تبدیل شده است؛ از این رو تأمین آب به ویژه آب آشامیدنی باید در اولویت پیگیری‌ها برای تخصیص بودجه در سال آتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد او، ایجاد اشتغال کلید رفع بسیاری از معضلات اجتماعی است که این مشکلات با اجرای پروژه‌های ویژه و تدابیر مخصوص برطرف خواهد شد.

استاندار فارس تاکید کرد: اولویت بعدی استان برای چانه زنی و جذب بودجه باید در حوزه اشتغال باشد.

ایمانیه با اشاره به اینکه بسیاری از فعالیت‌ها و پروژه‌هایی که از ابتدای انقلاب تاکنون اجرایی شده و به بهره برداری نرسیده است، جذب بودجه برای بهره وری از این امکانات را بسیار مهم تلقی کرد و بر لزوم تلاش مدیران و نمایندگان محترم در این راستا تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با ابراز تأسف از اینکه در حال حاضر مرگ ناشی از تصادفات رتبه نخست مرگ و میر به ویژه در جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال و حتی کودکان را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: اکنون بودجه مورد نیاز برای رفع نقاط حادثه خیز، تأمین و نصب دوربین‌های ثبت تخلف، راه اندازی پایگاه پلیس، پایگاه اورژانس و… وجود ندارد و این در حالی است که باید ۵ درصد از جرایم رانندگی در این موارد صرف شود.

او، استفاده از این منبع اعتباری را نیازمند اصلاح قانون دانست و خاطرنشان کرد: همراهی نمایندگان مجلس در این زمینه اثر بخش خواهد بود.

ایمانیه اعتیاد را بزرگترین ناهنجاری اجتماعی دانست و تصریح کرد: بی تردید مقابله با این پدیده ناهنجار نیازمند اعتبار است.

او بیان کرد: اموال تملیکی و قاچاق در انبار‌ها بدون تعیین تکلیف باقی مانده است که رفع این مشکل نیز به وجود قانون و حمایت قانونی نیاز دارد.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس رتبه اول موقوفات کشور است که این موقوفات ارزشی معادل هزاران میلیارد تومان را به خود اختصاص می‌دهد.

او ادامه داد: احیا و بهره برداری از این موقوفات نیازمند اصلاح و حمایت قانون است و می‌تواند تحولات در خور توجهی در استان فارس ایجاد کند.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه توسعه و پیشرفت استان بدون حضور دانشگاه امکان پذیر نخواهد شد، ابراز داشت: این اقدام نیازمند ردیف بودجه مشخص است که باید از سوی نمایندگان و مدیران استانی پیش از تدوین بودجه پیگیری شود.

افزایش ردیف‌های اعتباری برای حمایت ویژه از عشایر فارس از دیگر موضوعاتی بود که ایمانیه بر لزوم توجه به آن در بودجه ۱۴۰۱ تاکید کرد.

به اعتقاد استاندار فارس حمایت از طرح‌های نو و ویژه در فارس می‌تواند بسیاری از این طرح‌ها را به نمونه‌های مثال زدنی در خاورمیانه تبدیل کند. وی از نمایندگان مجلس خواست در بودجه سال آتی این موضوع را مد نظر قرار دهند.

نهضت ساخت مسکن موضوع دیگری بود که ایمانیه به‌عنوان یکی از اولویت‌های استان به آن اشاره کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: انتظار می‌رود بودجه عمرانی فارس با توجه به درصد مساحت استان به مساحت کشور باید از ۵ درصد بودجه کشوری به ۷.۴ درصد افزایش یابد.

او بیان کرد: انتظار دیگر ما این است که با توجه به عقب ماندگی‌های سنوات قبل افزایش سنواتی بودجه فارس در ۱۴۰۱ از متوسط کشوری بیشتر باشد.

توجه به بودجه‌های مربوط به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) و محیط پیرامونی آن از دیگر مواردی بود که استاندار فارس از نمایندگان مجلس خواست در بودجه سال آتی مد نظر قرار دهند.

به اعتقاد ایمانیه میراث فرهنگی و گردشگری فارس از ظرفیت‌های ویژه‌ای برخوردار است که با بودجه‌های فعلی هیچ تحول مهمی در این حوزه رخ نخواهد داد.

او افزود: بی شک توجه ویژه به بودجه فارس در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی منافعی قابل توجه برای کشور خواهد داشت.

استاندار فارس از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواست با ایجاد قوانین لازم بانک‌های خصوصی را وادار کنند حداقل ۷۰ درصد سپرده‌های مردم استان را به صورت تسهیلات ارائه دهند.

تأمین تجهیزات لازم برای اطفا حریق و مدیریت نمودن پسماند از دیگر مواردی بود که ایمانیه بر لزوم تأمین اعتبارات در این زمینه تاکید کرد.

همچنین وی اضافه کرد لازم است اعتبار ویژه‌ای جهت ارتقا بهره وری اختصاص یابد به عنوان مثال مکانیزه کردن کشاورزی، آبخیزداری، کانال کشی اتصال آب‌های جاری، شبکه‌های پایین دستی آب پشت سد‌ها می‌تواند هدر رفت آب‌های استان را به شدت کاهش دهد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس جذب بودجه تامین آب و اشتغال بودجه 1401 استان فارس استاندار فارس استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری فارس در اکسپو معرفی می‌شود
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود