Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه مذاکرات وین، “رابرت مالی" نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، ادعا کرد که ما آماده ایم به برجام بازگشته و تحریم های مغایر با آن را نیز لغو کنیم. وی درعین حال تاکید کرد که اگر ایران می خواهد زودتر به نتیجه برسد بهتر است مذاکرات رودرو با واشنگتن داشته باشد.

حمیدرضا غلام زاده کارشناس مسائل بین الملل و هسته ای در گفتگو با خبرنگار ایران آنلاین ادعای اخیر رابرت مالی مبنی بر آمادگی آمریکا برای بازگشت به برجام و لغو تحریم های مغایر با آن را تکرار مواضع واشنگتن علیه تهران ارزیابی کرده و گفت: آمریکا درنظر دارد تا ایران را با حداقل درخواست ها به پای میز مذاکره کشانده و با تحمیل شرایط معوق شده در 6 دور مذاکرات قبلی، به رفع حداقلی تحریم های هسته ای و مزاحم برجام اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که تحریم های اشاره شده از سوی واشنگتن، تمام تحریم هایی که پیشتر در برجام رفع و بعد از خروج آمریکا، مجددا احیا و یا با تغییر عنوان اعمال شده بود، را در برنمی گیرد.

تحریف روایات از سوی واشنگتن

وی افزود: به هیچ وجه نباید صحبت های نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران را مثبت ارزیابی کرد؛ چرا که طرف آمریکایی در آستانه مذاکرات وین، تلاش دارد وجهه ای همکارانه، تعاملی و سازنده از خود را ارائه داده و به اصطلاح توپ را در زمین ایران بیندازد. تا اگر مذاکرات به هر دلیلی شکست خورده و نتیجه ای حاصل نشود، بازی جدیدی علیه ایران به راه انداخته و هجمه افکار عمومی و کشورهای دیگر را متوجه جمهوری اسلامی ایران بکنند.

این کارشناس مسائل هسته ای تصریح کرد: واشنگتن درنظر دارد تا با طرح بازی جدید و ادعاهایی از این دست همزمان با مذاکرات پیش رو، به دنیا بگوید که ما آمادگی لغو تحریم ها را داریم اما ایران همکاری نمی کند. اما واقعیت این است که آمریکایی ها معمولا در استفاده از این ادبیات دقت و تعمد داشته و در بیان چنین لفظ گوییهایی، تبحری ویژه و خاص دارند.
غلام زاده به اصرار تعمدی واشنگتن در بازگشت ایران به برجام اشاره کرده و گفت: ایران هرگز برجام را ترک نکرده و قرار هم نیست به برجام بازگردد؛ بنابراین این ادعای تعمدی، عملا تحریف روایت بوده و به صورت تعمدی از سوی مقامات آمریکایی و با هدف برابر کردن خود با طرف ایرانی، تکرار می شود. لذا این یکی از ترفندهای مذاکراتی آمریکا بشمار می رود؛ این که طرف آمریکایی جرم و تقصیر خود را با ایران شریک کرده و شریک جرمی برای خود پیدا کند. به اصطلاح توپ را در زمین ایران انداخته و در صورت پیش نرفتن مذاکرات، ایران را مقصر جلوه دهد.

مذاکره مستقیم قابل قبول نیست
وی در عین حال افزود: نکته مهم دیگر در صحبت های اخیر "رابرت مالی" نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، به مذاکرات مستقیم و رودرو واشنگتن با تهران بازمی گردد؛ چرا که آن ها اعلام کردند مذاکرات غیرمستقیم نتیجه قابل توجهی نداشته و باید طرفین مذاکره ای مستقیم داشته باشند. اما حقیقت آن است که چنین درخواستی، ترفندی جدید از سوی واشنگتن برای وزن دادن مذاکرات به نفع خود و یافتن جایگاهی برابر با تهران در مذاکرات پیش رو بشمار می رود. این در حالی است که مجموعه ساختار حاکمیت جمهوری اسلامی و بالاخص مذاکره کنندگان ایرانی، به کرات تاکید کردند که ایران از برجام خارج نشده است؛ بنابراین هیچ گونه تخلفی نیز مرتکب نشده است. اما در مقابل ایالات متحده امریکا با خروج از توافق بین المللی تخلف و نقض عهد کرده و باید ضمن پاسخگویی به چنین اقدامی، هر چه سریع تر به برجام بازگردد. لذا به هیچ وجه طرح این مسئله که دو کشور (آمریکا و ایران) روبروی هم نشسته و مذاکره کنند، قابل پذیرش نیست. ایران نیز با اروپایی ها به عنوان قاصد و شفیع آمریکا، مذاکره کرده و هرگز بیش از این امتیاز نخواهد داد.
حمیدرضا غلام زاده تصریح کرد: بحث دیگر در مذاکرات پیش رو، به محتوای مذاکرات باز می گردد. آمریکایی ها تلاش دارند در مذاکرات، حداقل امتیازها را به تهران داده و همزمان تحریم های کمتری را نیز رفع کنند. آن ها در تلاشند تا با طرح چنین ادبیاتی، شکست احتمالی مذاکرات را متوجه ایران کرده و خود را از نقض و بدعهدی مبرا کنند. اقداماتی از این دست از سوی مقامات آمریکایی موضوع تازه و عجیبی نیست و اتفاقا ترفند مذاکراتی آن ها طی 6 دور مذاکرات وین بوده است. بنابراین باید آگاه بوده و ضمن برخورد جدی با چنین ترفندهایی، به هیچ وجه با آن همراهی نکرد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 6094853

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا