Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: تکثیر و جهش ژنتیکی که در ویروس کرونا رخ داده ممکن است احتمال فرار از سیستم ایمنی را برای ویروس بیشتر کند، حتی ممکن است اثربخشی داروی اکتمرا نیز بر روی این نوع جهش کمتر شود، اما تمام این موارد احتمال است.

مهرداد صلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص واریانت جدید ویروس کرونا و ویژگی‌های آن، اظهار کرد: واریانت اومیکرون "Omicron" کرونا ویروس شامل ۳۰ جهش جدید است که بیشتر آن در قسمت شاخک‌های ویروس بوده و تعدادی از جهش‌ها نیز در نوکلئوکپسید و یا هسته مرکزی ویروس کرونا رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی نام جهش جدید ویروس را اومیکرون گذاشته است، ادامه داد: در این واریانت جدید شانس انتقال، تکثیر و قدرت فرار از سیستم ایمنی ویروس بیشتر شده، این جهش جدید برای اولین بار در آفریقا شناسایی شده است.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با اشاره به اهمیت بررسی اثربخشی واکسن‌ها در برابر واریانت اومیکرون، تصریح کرد: هنوز نمی‌توان به درستی گفت که میزان اثربخشی واکسن‌ها در برابر این جهش جدید به چه میزان است و احتمالاً در دو یا سه هفته آینده پاسخ این سوال مشخص خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه این جهش ویروس کرونا نیز مانند سایر جهش‌ها به کشور خواهد رسید، افزود: واریانت جدید کرونا ویروس به سایر کشورها از جمله کشور ما خواهد رسید و امیدوارم تا زمانی که حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد از جامعه واکسینه نشدند و ایمنی نسبی ایجاد نشده، ویروس جدید کرونا در کشور شیوع نیابد، چرا که با افزایش میزان آمار واکسیناسیون و ایمنی نسبی احتمال دارد تا حدودی شانس انتقال آن در جامعه کاهش یابد.

صلاحی با تاکید بر اینکه تکثیر و جهش ژنتیکی که در ویروس کرونا رخ داده است ممکن است احتمال فرار از سیستم ایمنی را برای ویروس بیشتر کند، اضافه کرد: حتی ممکن است اثربخشی داروی اکتمرا نیز بر روی این نوع جهش کمتر شود، اما تمام این موارد احتمال است و باید مدتی بگذرد تا مشخص شود که این واریانت جدید چه ویژگی‌هایی دارد و قدرت بیماری‌زایی آن چقدر است.

وی تعداد جهش‌های این ویروس بیش از ۳۰ جهش است که برخی از جهش‌ها جدید و برخی دیگر قدیمی است، خاطرنشان کرد: هر چه میزان ایمنی نسبی در جامعه بیشتر شود، احتمال مقابله با ویروس در افراد به دلیل وجود آنتی‌بادی‌ها بالاتر می‌رود و چرخه انتقال آن بهتر کنترل خواهد شد و در دسترس بودن داروهایی که از تکثیر ویروس پیشگیری می‌کند، نیز در این زمینه مؤثر است.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: داروهای جدید برای پیشگیری از تکثیر ویروس از جمله نوع جدید فاویپیراویر به اسم مولنوپیراویر امیدبخش بوده و مصرف آن بر اساس تجویز پزشک شانس انتقال، تکثیر و رفتن بیمار به مرحله حاد بیماری کووید -۱۹ و طوفان سیتوکینی را کاهش خواهد داد، این دارو در روزهای آینده وارد چرخه درمان بیماری کووید -۱۹ می‌شود.

کد خبر 538407

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران ابتلا به کرونا شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا واکسن کرونا انتقال بيماري کرونا فاویپیراویر مولنوپیراویر قرص کرونا واکسن کووید ۱۹ آخرين خبرها واکسن کرونا اثربخشی واکسن کرونا اثربخشی واکسن های کووید ۱۹ اثربخشی دارو علائم کرونای آفریقایی ویروس آفریقایی کرونا گونه جدید کرونا در آفریقا کرونا آفریقای جنوبی واریانت آفریقای جنوبی کرونا متخصص بیماری های عفونی اومیکرون جهش جدید کرونا کرونا و اومیکرون کرونا و جهش اومیکرون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم ایمنی واریانت جدید ویروس کرونا جهش جدید جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!