Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمادح حسامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: در حال حاضر 280 هزار کلنی زنبورعسل در استان کردستان وجود دارد که 97 درصد این کلنی‌ها مدرن و 3 درصد نیز بومی است.

مدیر امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه کردستان در زمینهٔ تعداد کلنی در رتبه 13 کشور قرار دارد، افزود: استان کردستان از نظر مقدار تولید در کشور رتبه 14 را دارد اما عسل تولیدشده در کردستان ازنظر مرغوبیت و طبیعی بودن جزو بهترین عسل‌های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسامی مرغوبیت عسل تولیدشده در استان را به دلیل تنوع در گیاهان مرتعی و تولید عسل مرغوب توسط زنبورداران استان عنوان کرد و اظهار داشت: امسال تاکنون یک هزار و 872 تن عسل در استان تولیدشده است.

مدیر امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه سال گذشته یک هزار و 950 تن عسل در استان تولید شد بیان کرد: کاهش 3 الی 4 درصدی میزان عسل تولیدشده در سال جاری نسبت به سال گذشته تنها به دلیل خشکسالی حاکم بر استان بوده است.

وی با بیان اینکه شهرستان سقز در رتبه اول و به ترتیب شهرستان‌های سنندج و مریوان در جایگاه‌های بعدی تولید عسل در استان قرار دارند خاطرنشان کرد: شهرستان‌های کامیاران، دیواندره، بانه، بیجار، سروآباد، قروه و دهگلان به ترتیب در رده‌های بعدی تولید این محصول باارزش قرار دارند.

حسامی گفت: امسال و سال گذشته سرشماری کلنی‌های زنبورعسل به دلیل شیوع کرونا در استان انجام نشد.

مدیر امور طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان بابیان اینکه امسال تاکنون 350 کیلوگرم ژل رویال در استان تولیدشده است اظهار داشت: درحال حاضر 7 هزار و 600 زنبوردار در استان کردستان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/2330/79

منبع: فارس

کلیدواژه: عسل تولید کشاورزی عسل در استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان

تین نیوز

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طه سمیعی گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی بیان کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان دو هزار و ۵۹۶ تن بوده که سه هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی، جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی، هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات آهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشورهای عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اضافه کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشورهای عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کشف تعداد ۶۱ کندوی زنبورعسل در راز و جرگلان
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان