Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: مهم‌ترین عاملی که مرجعیت علمی را کامل می‌کند، وحدت حوزه و دانشگاه است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدحسن هاشمی، رئیس دانشگاه آزاد خراسان جنوبی در نشست هم‌اندیشی ویژه حوزه و دانشگاه که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: حوزه و دانشگاه دو نهاد مقدس با هدف متعالی پیشرفت و اعتلای کشور و جامعه سازی و تمدن سازی هستند و مهم‌ترین عاملی که مرجعیت علمی را کامل می‌کند، وحدت حوزه و دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هاشمی افزود: یکی از اهداف بلند و متعالی پیش روی نظام مقدس جمهوری اسلامی که همواره مورد تأکید حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بوده مرجعیت علمی کشور است. پیوند هرچه بیشتر، همدلی و هم‌افزایی روزافزون دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه آثار و برکات ارزشمندی در زمینه‌های گوناگون برای جامعه دارد و زمینه پیوند متعالی ارزش‌ها و نیاز‌های جامعه را فراهم می‌کند.


حوزه و دانشگاه باید در افق هماهنگ و همسو با هم حرکت کنند

در بخش دیگری از این مراسم، علی ذوعلم، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز درباره ابعاد و اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه به ایراد سخن پرداخت و گفت: حوزه و دانشگاه باید در افق هماهنگ و همسو با هم حرکت کنند. جلسات هم‌اندیشی که درباره تقویت وحدت حوزه و دانشگاه با همکاری حوزویان و دانشگاهیان بیرجند انجام می‌شود، بسیار خوب و مؤثر بوده و حضرت امام خمینی (ره) هم حوزه را محترم می‌شمرد هم دانشگاه را و همواره تأکید داشتند که این دو باید پیوند مستحکمی داشته باشند.


علی ذوعلم تأکید کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب، بحث تمدن نوین اسلامی مطرح است که نیاز به تفکرمحوری دارد و این تفکرمحوری هم به امر مهمی مانند اندیشه‌ورزی در وحدت حوزه و دانشگاه نیاز دارد. باید سعی کنیم در مباحث علمی میان حوزه و دانشگاه به یک وحدت معرفتی برسیم.


حوزه و دانشگاه مغز متفکر جامعه محسوب هستند

حجت الاسلام محمد حاجی زاده، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد خراسان جنوبی نیز در این مراسم عنوان کرد: حوزه و دانشگاه نهاد‌های هستند که در واقع مغز متفکر جامعه محسوب می‌شوند و وحدت آن‌ها زمینه هم‌افزایی نیرو‌ها و اعتلا و پیشرفت کشور را فراهم می‌آورد.


حاجی‌زاده ادامه داد: از محور‌های بسیار مهم وحدت حوزه و دانشگاه استکبارستیزی است. پیوند مستحکم حوزه و دانشگاه انسجام اجتماعی را در جامعه بالا می‌برد و از تهدید‌ها و چالش‌هایی که ممکن است در مسیر پیشرفت و اقتدار کشور ایجاد شود، جلوگیری می‌کند.


گفتنی است، در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام مرتضی مرادی، دبیر هم‌اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه در استان خراسان جنوبی نیز گزارشی از روند شکل‌گیری سلسله نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه و برنامه‌های آتی دبیرخانه در طول سال بیان کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد خراسان جنوبی وحدت حوزه و دانشگاه مرجعیت علمی کشور وحدت حوزه و دانشگاه خراسان جنوبی دانشگاه آزاد مرجعیت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)