Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن بهشتی پور، مدیر اسبق شبکه العالم در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز در خصوص دلایل تک‌صدایی که در حال حاضر در رسانه ملی حاکم است، اظهار کرد: صدا و سیما یک رسانه حاکمیتی است که حتی دولتی هم نیست و در حقیقت مروج تفکرات حاکمیتی است. 

در فضای گفتمانی حاکمیت با مردم فاصله به وجود آمده است

وی ادامه داد: در حال حاضر متاسفانه در فضای گفتمانی حاکمیت با گفتمان مردم عادی و نه نخبگان جامعه، فاصله ای به وجود آمده که باید جامعه شناسان سیاسی در حوزه تخصصی دلایل این شکاف را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس رسانه با بیان اینکه وجود این شکاف را همه اقشار جامعه حس کرده‌اند، تاکید کرد: آن گفتمانی که صدا وسیما تبلیغ و ترویج می‌کند، منطبق با برداشتی از اسلام ناب، انقلاب اسلامی و همچنین اهداف بلند امام و رهبری است و خودش را موظف می‌داند در این چارچوب آن گفتمان را تبلیغ کند، اما در جامعه طیف‌های مختلفی با برداشت‌های متفاوت زندگی می‌کنند و صدا و سیما باید مکانی باشد که این برداشت‌ها به صورت منطقی و درست مطرح شود.

وی افزود: این فضا مانند همان کرسی‌های آزاداندیشی که رهبری زمانی به آن اشاره کردند اما کسی به آن عمل نکرد، باید به وجود بیاید و حداقل جلوه‌اش در رسانه ملی نمایان باشد تا بتواند همه اقشار را دربرگرفته و تمام دیدگاه‌ها و نظرات موافق و مخالف را در آنجا مشاهده کنند. 

بهشتی پور تاکید کرد: البته این موضوع فقط از جنبه سیاسی را شامل نمی شود بلکه باید بخش اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر ابعاد جامعه را نیز در بر بگیرد.

مدیر اسبق شبکه العالم با اشاره به اینکه با قبول مسئولیت صدا و سیما توسط آقای جبلی و قول مساعدی که وی داده تا زمینه‌ای فراهم کند که تمام اقشار ایرانی خواسته‌های خودشان را در صدا و سیما ببینند، اذعان کرد: باید این فرصت را به مدیر صدا و سیما داد تا ببینیم می‌تواند چنین فضایی در را رسانه ملی ایجاد کند، زیرا این امر بسیار مهمی است و اگراجازه دهند این موضوع تحقق یابد، می‌تواند خدمت بزرگی به منافع ملی و همچنین امنیت ملی کشورمان باشد.

 بهشتی پور ادامه داد: این خدمت بزرگ به دو موضوع مهم کمک می‌کند، ابتدا اینکه آن نگاه‌های متفاوتی که بین دولت و ملت به وجود آمده به تدریج به یکدیگر نزدیک می‌شود تا به یک وحدت نگاه برسند و از این جنبه خدمت بزرگی است.

باید سرمایه های اجتماعی احیا شود

کارشناس رسانه خاطرنشان کرد: بخش دوم نیز می‌تواند با این اقدام شکل گیرد که سرمایه اجتماعی در کشورمان احیا شود زیرا ما سرمایه ‌های اجتماعی را به سختی به دست می‌آوریم، اما به یک باره و بر سر اشتباهات و مشکلاتی که به وجود می‌آید از دست می‌دهیم.

وی با بیان اینکه وعده‌هایی که توسط حاکمیت داده می‌شود و تحقق نمی‌یابد باعث می‌شود مردم مسائلی را که می‌بینند عملا با واقعیت در تضاد باشد، اظهار کرد: این امر ضربه بدی به اعتماد مردم به حاکمیت می‌زند و این موضوع بسیار ارزشمند خواهد بود که صدا و سیما بتواند آن سرمایه اجتماعی را برگرداند.

کارشناس رسانه با بیان اینکه رسانه ملی باید بتواند اعتبار خود و حاکمیت را به مردم برگرداند، افزود: به عنوان مثال وقتی اعلام می‌شود قرار است کالایی ارزان شود و مردم باور می‌کنند که واقعا این اتفاق می‌افتد و سطح اعتماد عمومی بالا می‌رود، اما امروز شاهدیم که دقیقا برعکس این موضوع صادق است. 

بهشتی پور افزود: رسانه ملی باید اجازه دهد که مدیریت جدید ایده‌ها و اقداماتی که جهت تحول در صدا و سیما در نظر دارد را انجام دهد تا شاید تاثیرگذار باشد، زیرا صدا و سیما یک بخش اندیشه ای دارد که باید در مسائل فکری عمیق کار کند، یک بخش هنری دارد که در صدد ایجاد جذابیت‌های لازم است و همچنین یک بخش آن هم بحث فنی است که انواع و اقسام فن‌آوری‌هایی را در بر می‌گیرد که می‌تواند به برقراری ارتباط بهتر با مخاطب کمک کند.

وی در پایان تاکید کرد: ترکیب هنر، اندیشه و فناوری یک ترکیب بسیار تخصصی در رسانه ملی است و انسان‌های فرهیخته‌ای می‌طلبد که با مدیریت جدید دست به دست هم داده تا بتوانند یک تحول اساسی در صدا و سیما ایجاد کنند.

انتهای پیام/

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1120113 برچسب‌ها سازمان صدا وسیما

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان صدا وسیما صدا و سیما رسانه ملی بهشتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، میثم عابدی عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز رشد و فناوری اتاق بازرگانی سنندج (تاک) اظهار کرد: باید مبتنی بر ظرفیت استان پروژه هوشمندسازی تعریف شود و متناسب با این ظرفیت‌ها پروژه‌ها تقویت و اجرایی شوند.

وی تعریف پروژه‌های یاد شده را مانع از صدور نسخه‌های واحد برای استان‌ها در کشور خواند.

وی مصرف گرا بودن کشور عراق را گامی برای صادرات تولید فناورانه دانست و گفت: کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص و مولد وضعیت مطلوبی دارد.

عابدی اعلام کرد: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی همچون توت فرنگی و یا معادن ظرفیت‌های مؤثری دارد و نیاز است برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی باتوجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی داشته باشد.

کد خبر 6088055

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از جامعه کارگری برای تحقق شعار سال
  • سنندج مهد عقلانیت و آزاداندیشی است
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود /یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش