Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور لبنان در جریان سفر خود به قطر اعلام کرد که از امیر این کشور برای سرمایه گذاری در بازسازی بندر بیروت و همچنین بخشهای دیگر لبنان دعوت خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان که امروز برای شرکت در یک رویداد ورزشی به قطر سفر کرده در یک مصاحبه مطبوعاتی اظهار داشت، سفر من به قطر در پاسخ به دعوت شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر این کشور برای شرکت در یک رویداد ورزشی بوده و این امر بیانگر عمق و استحکام روابط میان دوحه و بیروت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با قدردانی از ابتکارات قطر برای کمک به لبنان به ویژه بعد از انفجار بندر بیروت، دیپلماسی قطر را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی پیشگام دانست و تاکید کرد، جهان امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد که زبان عقل و گفتگو را به جای زبان جنگ و زور در اولویت قرار دهد.

میشل عون گفت که تا پایان دوره ریاست جمهوری خود به انجام وظایفش در این زمینه ادامه خواهد داد و به دنبال تمدید ریاست جمهوری خود نیست. همچنین رئیس جمهور بعدی باید شرایطی داشته باشد که بتواند این مسئولیت بزرگ را بر عهده بگیرد و با ساختار متمایز لبنان آشنا باشد.

رئیس جمهوری لبنان تصریح کرد که وی از سوی پارلمان برای یک دوره مشخص که در اکتبر 2022 به پایان می‌رسد جهت قرار گرفتن در پست ریاست جمهوری انتخاب شده بود و تا آن زمان مسئولیت کامل خود را بر عهده خواهد گرفت.

عون افزود، واقعیتهایی که لبنان در دو سال گذشته شاهد آن بود موجب شد همه دستاوردهای مثبت دوره ریاست جمهوری من تحت تاثیر قرار گیرد. در حال حاضر لبنان خواستار اصلاح روند مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل جهت ترسیم مرزهای دریایی است و روند مذاکرات باید نتیجه بخش باشد.

معترضان لبنانی در اعتراض به وخامت اقتصادی دوباره به خیابان‌ها آمدندمقام حزب الله: در سیاست آمریکا هیچگونه دوستی با لبنان وجود ندارددرخواست جریان آزاد ملی لبنان برای استعفای «ریاض سلامه»

رئیس‌جمهور لبنان در ادامه به پرونده‌های قضایی این کشور پرداخته و تاکید کرد که نهادهای مختلف در لبنان جدا از یکدیگر هستند و نباید در کار قوه قضاییه مداخله کرد. همچنین تصمیم گیری درباره «طارق البیطار» قاضی پرونده انفجار بندر بیروت در حیطه اختیارات شورای وزیران نیست و رسیدگی به این موضوع به قوه قضاییه واگذار شده است.

وی اشاره کرد، تصاویر ماهواره ای از انفجار بندر بیروت که اخیراً توسط روسیه به لبنان تحویل داده شد را ندیده است و درخواست کرده که این تصاویر به قوه قضاییه منتقل گردد.

عون در خصوص حضور قطری‌ها در لبنان و کمک به ارتش این کشور گفت، لبنان در حال گذراندن یک بحران اقتصادی خفه کننده است و ارتش لبنان و دیگر نهادهای امنیتی نیز از این بحران مصون نیستند. این بحران عوامل متعددی دارد. پیامدهای فاجعه بار جنگ سوریه روند صادرات لبنان را مختل کرده و به اقتصاد این کشور آسیب رساند. همچنین مشکل آوارگان سوری در لبنان نیز بار مالی زیادی را به لبنان تحمیل کرده؛ به ویژه اینکه سازمان ملل نیز کمک‌های مالی خود را به خود آوارگان محدود کرده است.

وی ادامه داد، طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول لبنان سالانه بین 3 تا 4 میلیارد دلار برای آوارگان هزینه می‌کند. اعتراضات 2019 مشکلات اقتصادی لبنان را بیشتر کرد و سپس اپیدمی کرونا و بعد از آن فاجعه انفجار بندر بیروت همگی مزید بر علت شده و شریان اصلی اقتصاد لبنان را مسدود کردند.

رئیس جمهور لبنان همچنین درباره اهداف سفر خود به قطر گفت که از امیر این کشور برای سرمایه گذاری در بازسازی بندر بیروت و همچنین بخش برق و زیرساخت‌های لبنان دعوت خواهد کرد. بدهی‌های کلان یکی از دلایل اصلی سقوط ارزش پول ملی لبنان است و ما از طریق دولت برای تدوین یک برنامه اقتصادی یکپارچه تلاش می‌کنیم.

وی درباره بحران برق در لبنان نیز گفت که سهل انگاری دولت ما را به اینجا رسانده و اگر به طرح هایی که در سال 2010 مطرح شد پایبند بودیم هرگز وارد این بحران نمی‌شدیم. عوامل سیاسی مانع از اجرای این طرح شدند و اکنون بهای آن را مردم لبنان می‌پردازند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار قطر میشل عون لبنان اخبار قطر میشل عون لبنان انفجار بندر بیروت ریاست جمهوری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟

رئیس قوه قضائیه ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ‌حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان ‌با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران ‌ استان هرمزگان دیدار کرد و در جریان مشکلات و موانع اقتصادی قرار گرفت.

‌مهدی دوستی‌ استاندار هرمزگان در این دیدار با اشاره به هزار و 87 کیلومتر مرز مشترک استان هرمزگان با کشور‌های همسایه، اظهار کرد: استان هرمزگان در حوزه تامین امنیت سرمایه‌گذاری در زمره استان‌های برتر کشور قرار دارد. 

وی همچنین از بهبود 9 پله‌ای نرخ بیکاری در استان هرمزگان طی 3 سال گذشته خبر داد. 

«کاویانی» مدیرعامل یکی‌از پالایشگاه نفتی استان هرمزگان نیز در این جلسه، تعامل، همکاری و هم‌افزایی قوای مجریه، مقننه و قضاییه در مقوله تامین امنیت کسب و کار را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: خدا را شاکر هستیم در استانی قرار داریم که مسئولان آن، اهتمام ویژه‌ای به مقوله حمایت از تولید و رفع موانع تولید دارند.

وی افزود: ما در پالایشگاه نفت آفتاب، در حوزه تامین مواد اولیه و خوراک برای تولید فراورده‌های‌مان با مشکلات جدی مواجه هستیم و از قوه قضاییه می‌خواهیم که برای رفع این مشکل تدابیر لازم را اتخاذ کند.

«پیغامی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در قشم طی سال‌های اخیر گفت: ‍در نتیجه اقدامات صورت گرفته به نقطه‌ای رسیده‌ایم که از 17 هزار متر مکعب آب شیرین کردن در طی روز، امروز در این زمینه به رقم 28 هزار متر مکعب رسیده‌ایم. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن نقد برخورد‌های صورت گرفته از سوی برخی بخش‌ها با سازوکار‌های موجود در مناطق آزاد گفت: بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف نظام باید این موضوع را بپذیرند که مناطق آزاد را در خارج از قلمرو نظامات اداری معمول بپذیرند. 

«ضربی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های کشتی‌سازی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه، به بیان برخی مشکلات و مسائل شرکت متبوع خود پرداخت. 

«معروف‌خانی» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حوزه فولاد نیز در این جلسه گفت: ما فعالان اقنصادی به واسطه صدور بخشنامه‌ها و سخنرانی‌های امیدبخش رئیس قوه قضاییه که موجب تقویت روحیه سرمایه‌گذاران و ایجاد فضای امن برای تولید در کشور شده، از حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قدردانی می‌کنیم؛ ما امروز طرح‌ها و پروژه‌های توسعه‌ای بسیاری را در دستور کار داریم و هر هفته و هر ماه در امر تولید، رکورد تازه‌ای را به ثبت می‌رسانیم. 

خانم «نیکو» مسئول یکی از انجمن‌های گردشگری نیز در این جلسه، ضمن انتقاد از جرایم سنگین تعزیرات، خواستار صدور مجوز واردات شناور‌های دست دوم و همچنین برقراری سوخت یارانه‌ای برای شناور‌ها و لنج‌های ساحلی شد. 

«گودرزی» مسئول یکی از انجمن‌های واردکننده و صادرکننده مواد غذایی در این جلسه به بیان برخی مشکلات در حوزه رفع تعهدات ارزی و همچنین نحوه تخصیص ارز به واحد‌های تولیدی پرداخت. 

«دهقان» مدیرعامل یکی از شرکت‌های حاضر در بندر شهید رجایی طی سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه قضا در زمینه فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی گفت: فعال شدن سامانه جامع انبار‌ها در بندر شهید رجایی موجب شد که تمامی شرکت‌های حاضر در این بندر دارای یک کد پستی شوند و اطلاعات مربوط به ورود و خروج کالا‌ها را در این سامانه به ثبت برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده سردار شهید زاهدی
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود