Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار امینی در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین اظهار کرد: درخواستهای ۹ گانه صنف کشاورزی شامل رهاسازی آب، توقف بارگذاریها، تامین منابع، تعیین تکلیف حق اشتراکیها، نظارت و ساماندهی رودخانه با مشارکت بهره برداران، پساب فاضلاب، توقف برداشت از محل حقابه ها، تعیین تفکیک شرب خانگی از غیرشرب در جلسه با استاندار  مطرح شد و این گونه مقرر شد کمیته ای چهارجانبه از استانداری، صنف کشاورزی، آب منطقه ای و جهادکشاورزی مصوبات استانی را از روز شنبه اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای زمان بازگشایی آب پاییزه هم مقرر شد صنف کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی تصمیم گیری کنند؛ چراکه در حال حاضر رهاسازی ۵۰میلیون مترمکعب آب برای کشت پاییزه کافی نیست.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان تاکید کرد: از مردم خواهش می کنیم پیگیر مطالبه خود از مدار قانون باشند و به شایعات توجه نکنند و هر صحبتی را مستند بپذیرند. چراکه عده ای به محض اینکه احساس کنند که قرار است امور بر روی ریل بیفتد از هر ابزاری برای تفرقه افکنی استفاده می کنند.

حفر ۴۲۰ حلقه چاه کلانشهر اصفهان فرونشست را تشدید کرده است

وی ادامه داد: در صورتجلسه تعیین حقابه ها که به امضای شش نفر از مسئولان شرکت آب منطقه ای رسیده است اعلام شده که ۴۲۰ حلقه چاه در اختیار شهرداری است که ۲۲۰ از این حلقه چاه ها مجوز قانونی ندارد و تمام اطراف رودخانه و کنار پلهای تاریخی چاه حفر شده است وتا گردنه زینل، باغ رضوان و کوه صفه لوله کشی شده است که باعث تشدید فرونشست شده و موجب نابودی پلهای تاریخی و میدان نقش جهان شده است. 

امینی پرسید: آیا حفظ ابنیه تاریخی مهمتر است یا حفظ چمن؟ چراباید با حفرچاه های مجاز و غیرمجاز درخت هایی را آب داد که با یک نوبت آب در سال هم حفظ می شود و اینطور آثار تاریخی را از بین برد و به پدیده فرونشست زمین در شهر اصفهان شتاب بخشید؟

اصفهان را به دست خودش به نابودی نکشیم

وی بیان کرد: الان زمانی است که اصفهان دچار پدیده فرونشست زمین را به دست خودش به نابودی نکشیم و باید بی درنگ چاه های شهرداری خاموش شود. حتی نباید یک لحظه هم زمان را از دست داد که برای این مهم، اهتمامی نیست! و هنوز شهرداری کلانشهر اصفهان اهمیتی برای این موضوع قائل نیست و کماکان چاه ها در حال پمپاژ است!

۴۶

کد خبر 1577711

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اصفهان زاینده رود محیط زیست حلقه چاه چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم

بارندگی‌های اخیر در استان و شهر یزد سبب جاری شدن سیلاب و فرونشست خیابان‌های شهر یزد و فرونشست دوباره در خیابان ایرانشهر و بخشی از محوطه بیمارستان تأمین اجتماعی شهرستان تفت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، در ادامه بارش‌های رگباری که از روز گذشته آغاز شده است و تا فردا ادامه دارد، تاکنون شاهد خسارت‌هایی به زیرساخت‌های جاده‌ای و حمل‌ونقلی در استان بوده‌ایم.

این بارش‌ها تاکنون سبب فرونشست‌های متعدد در استان از جمله شهر یزد در زیرگذر امام حسین (ع)، فرونشست دوباره در خیابان ایرانشهر یزد و بخشی از محوطه بیمارستان تأمین اجتماعی شهرستان تفت شده است.

علیرضا نقوی، مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد در خصوص مرمت فرونشست در مناطق شهر یزد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: پس از انجام بررسی‌های اولیه از فرونشست میدان امام حسین (ع) یک مسیر متروکه فاضلاب در این قسمت کشف شد.

وی با اشاره به اینکه مرمت و اصلاح فرونشست از ساعات اولیه بامداد روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت آغاز شده است ادامه داد: زیرگذر امام حسین (ع) یکی از کریدورهای اصلی شهر یزد است و ورودی شهید باهنر به بلوار دانشجو محسوب می‌شود.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهر یزد خاطرنشان کرد: مرمت فرونشست زیرگذر امام حسین در شب گذشته که بر اثر بارندگی ایجاد شده بود، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و پلیس راهور و تلاش نیروهای منطقه تاریخی شهر، مرمت و اصلاح شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت.‌

کد خبر 747485

دیگر خبرها

  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم