Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی شایسته‌اصل مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران در مورد وضعیت انبار خالی قطعات مترو با بیان اینکه متاسفانه ثبت سفارش برای خرید قطعات جدید در گذشتهانجام نشده است، گفت: یکی از بدیهیات انبارگردانی این است که چون پروسه سفارش، خرید و دریافت قطعات طولانی است، ثبت سفارش را از ماه‌های قبل‌تر انجام می‌دهند اما در مترو این اتفاق رخ نداد و شاهدیم  یکسری قطعات اصلی محدود و برخی ناموجود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر قطعات تامین نشود مجبوریم واگن‌های معیوب را از خط خارج کنیم، ادامه داد: خروج هر واگن ممکن است، سرفاصله حرکت قطارها را افزایش دهد و قطعا تاخیر در تردد قطارها موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با اشاره به بازدیدهای سرزده اخیرش به قسمت‌های مختلف این شرکت و صحبت با پیشکسوتان آن گفت: برای تأمین مالی خرید قطعات تلاش زیادی می‌کنیم و با توجه به تاکیدات رئیس‌جمهور در جلسه اخیر مدیران شهری با وی و همچنین حمایت شورای شهر به دنبال تامین مالی و فاینانس هستیم، اما هنوز نهایی نشده است.

شایسته‌اصل با بیان این‌که براساس آمار سهم مترو در استفاده مسافران از ناوگان حمل و نقل عمومی بیش از ۶۰ درصد تعیین شده است و این نشان می‌دهد که بخش عمده بار جابه‌جایی مسافران بر دوش مترو است، اظهار کرد: کمک به مترو برای حل مشکلاتش یک مطالبه است و امیدواریم گره‌ها برای حل مشکلات مترو یکی پس از دیگری باز شود.

وی در مورد سرانجام اخذ وام از بانک شهر تصریح کرد: براساس مصوبه دولت برای حمایت از بنگاه‌ها در دوران کرونا می‌بایست ۲۸۰ میلیارد تومان از بانک شهر دریافت می‌کردیم که این پول به بانک شهر واریز شده و علی‌رغم این‌که به یکی از شعب تکلیف شده این پول را بپردازند، آنها می‌خواهند این پول را با فواصل زمانی بلندمدت بدهند و از آنجا که مترو حساس است و این روزها نیازمند تامین مالی برای حل مشکلات است، پس حل مشکل مترو با بانک شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

شایسته‌اصل در پاسخ به این سوال که اگر همین امروز تامین مالی مترو انجام شود چه مدت لازم است که قطعات وارد انبار شود، گفت: برای برخی از قطعات حداقل 5 ماه زمان لازم است و این ما را نگران می‌کند، اما با همراهی حاکمیت و درگیر نشدن با بخشنامه‌ها می‌توانیم با کشورهای تامین‌کننده قطعه وارد مذاکره شده و سریع‌تر قطعات را به انبار بیاوریم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با بیان این‌که معتقدیم باید استانداردهای خرید خارجی رعایت شود، تصریح کرد: اما موضوع نبود قطعه در انبارها به گونه‌ای است که باید هرچه سریع‌تر نسبت به تامین قطعات اقدام کنیم تا مبادا مجبور به خروج واگنی از چرخه خدمت‌رسانی به مردم شویم.

کد خبر 640112 برچسب‌ها شهردارى تهران مترو تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران مترو تهران بانک شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج از افتتاح ایستگاه شهید سلطانی مترو (قطار شهری) این کلانشهر در خردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

خلیل کوزه کنانی مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرج اظهار داشت: به طور معمول ساخت یک ایستگاه مترو بین 30 تا 32 ماه زمان می‌برد اما ما در سازمان حمل و نقل ریلی کرج موفق شدیم با حمایت های استانداری، شورای شهر و شهردار رکود ساخت ایستگاه را بشکنیم به گونه‌ای که ایستگاه شهید سلطانی ظرف حدود 22 ماه ساخته شده است.

کوزه‌کنانی با بیان اینکه هم اکنون خط جنوبی ریل گذاری شده است اضافه کرد: ایستگاه را با انجام تست گرم قطار افتتاح می‌کنیم. 

وی درباره تامین ناوگان مورد نیاز مترو بیان کرد: در این زمینه بسیار پیگیر هستیم. هم اکنون یک قطار موجود است و برای تامین و دریافت قطار دوم از طریق شرکت واگن سازی تهران، پیگیری های مستمری انجام داده شده و می شود.

بازدید خبرنگاران از خط دو قطار شهری کرج/ صرف 6 هزار تن میلگرد برای راه‌اندازی خط متروی کرج

به گفته این مسئول، برای این منظور قطعاتی نیاز است که متاسفانه به دلیل وجود تحریم ها هنوز موفق به تامین آنها نشده ایم. 

کوزه‌کنانی با اشاره به اینکه تامین قطار با دولت است، سهم امسال کرج از واگن های در اختیار دولت را 130 دستگاه عنوان و اضافه کرد: همچنین در اوراق سال 1403 مبلغ 500 میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده و در تلاش هستیم بتوانیم موضوع تامین قطار را از داخل شهر کرج انجام دهیم به گونه‌ای که در بودجه امسال شهرداری ردیف بودجه برای قطار مترو دیده شده است. 

به گفته این مسئول، خوشبختانه همه شهر و سیستم مدیریتی آن به پیشرفت هر چه سریعتر این پروژه کمک می کنند. در کنار این اقدامات با شرکت‌های سازنده چین هم جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم اما هدف ما استفاده از ظرفیت‌های داخلی ست.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهر کرج یادآور شد: پس از تامین قطار دوم باید به سرعت قطارهای سوم و چهارم را هم وارد ناوگان کنیم چرا که برای مردمی که از ایستگاه تهران به کرج می آیند و قصد ورود به داخل شهر را دارند باید به فاصله هر 10 دقیقه یک قطار فعال داشته باشیم.

کوزه‌کنانی خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم با همکاری استانداری و شهرداری تهران، موضوع قطار اجاره ای را هم تا زمان رسیدن به استانداردهای مورد نیاز، مد نظر قرار دهیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • کنترل حکشتی به زودی در دستان تامین‌اجتماعی؟!
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • شاه کلید مهار تورم
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد