Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شهردار تهران بیان کرد: نخبگان و فرهیختگان می توانند در کنار هم ظرفیت ها را افزایش دهند و مارا در توسعه و حل معضلات شهر تهران کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشست هم اندیشی کارگروه های تخصصی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، اظهار داشت: ما در یک رقابت نفس گیر میان پیشرفت و توسعه ایرانی اسلامی و از سوی دیگر توسعه غربی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی صحبت از پیشرفت و توسعه ایرانی اسلامی می کنیم یعنی نسبت انسان با خدا ولی در نگاه توسعه‌ای غربی، انسان جایگزین خدا است. در نگاه توسعه‌ای غربی طبیعت اسیر انسان و بهره‌کشی از آن در حد اعلا خواهد بود اما درنگاه ایرانی اسلامی ما حق نداریم هر کاری با طبیعت بکنیم.
وی افزود: جامعه یک هویت واحد دارد و اساس آن بر مبنای فرهنگ و تعلیم و تربیت شکل می گیرد. این دو جهان بینی و دو نگاه میانشان رقابت وجود دارد. ما نسبت به جامعه و طبیعت پیرامونی مسئولیت بزرگی داریم و نمی توانیم نسبت به آن غفلت کنیم. اگر صحبت از سلامت و خدمت به جامعه و صحبت ازمحیط زیست است باید نگاهی دقیق به محیط زیست پیرامون خود داشته باشیم.
وی ادامه داد: تا به امروز بسیار کار شده، به شکلی که در حوزه فضای سبز شاهد ارتقای سرانه فضای سبز بودیم و امکانی فراهم شده که به سمت یک فضای سبز درخور و شایسته برویم. البته بین مناطق تهران تفاوت هایی وجود دارد. در منطقه‌ای این سرانه دو متر است و در منطقه ای دیگر چند ده برابر این است. این تفاوت معنادار است و باید نسبت به حل آن گام برداریم. باید به شهر تهران و محیط زیست آن با صورت بندی جدیدی از مسئولیت ها نگاه کنیم.
زاکانی اذعان کرد: شهر تهران یک کلانشهر به معنای کلانشهر متعارف نیست بلکه خود یک کشور است که اثرات آن الگویی برای سایر شهرها و نمادی برای سایر کشورهای اسلامی است. این مسئولیتی بزرگ در اداره یک کلانشهر است. به این ترتیب اثرات و اتفاقات تهران در سایر کلانشهرها دیده می شود.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه در محیطی فعال هستیم که بازیگران و اثرگذاران متعددی در آن وجود دارد، افزود: مدیریت واحد شهری هنوز محقق نشده است. ما نیازمند این هستیم که در مدیریت شهری میان شورا و شهرداری در یک پیوستگی و نگاه واحد به گونه ای عمل کنیم که نقش آفرینی ویژه ای در تهران داشته باشیم. امروز توجه به اینکه به عنوان یک نهاد خدمتگذار اجتماعی نقش آفرینی کنیم از اهمیت بسزایی برخوردار است. در چنین نگاهی شورا و شهرداری نمی تواند کارها را به دیگری واگذار کند و در مسئولیت های فرهنگی، اجتماعی، خدماتی، اقتصادی و … باید شهرداری نقش آفرین باشد و نقش شهرداری باید واضح و مشخص باشد. از این منظر نگاه شهرداری تحول در روح و کالبد شهر است. که با همکاری 100 درصدی با سایر دستگاه ها و مسئولین این گام های بلند برداشته خواهد شد. البته این نگاه جامع حمایت و حضور مردم را نیاز دارد.
وی ادامه داد: امکان ندارد در یک چارچوب محدود برای خود تصمیم بگیریم بلکه در مورد همه چیز می توانیم از نقش و ظرفیت نخبگان و صاحبان تجربه بهره بگیریم. نخبگان و فرهیختگان می توانند در کنار هم ظرفیت ها را افزایش دهند. لذا دست نیاز به سمت نخبگان و فرهیختگان شهر دراز کردیم تا به ما کمک کنند. خوشبختانه در همین راستا شورای شهر تهران نیز با تشکیل 13 کارگروه ذیل کمیسیون سلامت کار بسیار بزرگی را تحقق بخشیده و این کار برای شورا و شهرداری آورده های بسیاری در پس خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: مسئولیت های ما بزرگ است. باید شبکه نخبگان ملی و موثرین شهر را بشناسیم و از این شبکه در جهت توسعه تهران بهره بگیریم. شهرداری تهران در تمام اجزاء از جریان اندیشه ورزی به درستی استفاده می کند و برای عملکرد بهتر جوهره فکری خود را افزایش می دهد. بی تردید، هم شورا و هم شهرداری به فرهیختگان و نخبگان نیاز دارد. ما در این مسیر عقب افتادگی های خاصی داریم.
زاکانی با بیان اینکه وقتی صحبت از سلامت روح و روان شهر می کنیم یعنی توجه به همه ابعاد زندگی و یکی از مشکلات شهر تهران بی هویتی در حوزه شهرسازی است، ادامه داد: در حوزه مسائل اجتماعی وقتی به عدد 21 هزار معتاد متجاهر بر می خوریم که بخشی از آنها شبانه روز در تهران تردد دارد. مشکلاتی که به ما بر می گردد، در شهر تاثیرگذار است. نمی توان نزدیک به 4000 کودک خیابانی و استثمار روی آنها را مشاهده کرد و آرامش روحی داشت. در دوره قبل برخی آقایان می گفتند این نوعی زیست است و این موضوع را باید رها کنیم. در حالیکه این روح و روان شهر را آزار می دهد.
وی با بیان اینکه در تهران از لحاظ بهداشتی از هر نقطه دیگری در کشور عقب تر هستیم، اظهار کرد: میزان ارائه خدمات بهداشتی در تهران قابل مقایسه با هیچ نقطه ای نیست. نمی توانیم نسبت به این موارد بی تفاوت باشیم. در شهری زندگی می کنیم که با خیابان ها و ماشین هایش دائما آلودگی های مختلفی همچون آلودگی هوا، آلودگی صوتی، ترافیک و هدر رفت وقت انسان و ظرفیت ها را شاهد هستیم و شهرداری در کنار سایر دستگاه ها وظیفه نقش آفرینی دارد و نمی تواند نسبت به این موارد بی تفاوت باشد.
شهردار تهران به وجود 4.5 میلیون موتورسیکلت در تهران اشاره کرد و یادآور شد: ما نمی گوییم در شهر نباید موتورسیکلت وجود داشته باشد اما باید وجود آنها ضابطه‌مند باشد و در نهایت خود را به سمت استفاده از موتور برقی و … سوق دهیم. در شهرداری ما احساس می کنیم نوکر مردم هستیم و خدمت به مردم وظیفه ماست. در این راستا ما نیازمند فکر نخبگان و فرهیختگان هستیم. ما در شهری زندگی می کنیم که با 12 هزار هکتار بافت ناپایدار و سه گسل در پیرامون آن ناایمن است که برای حل هر یک از این موارد نیاز به اندیشه ورزی و کمک نخبگان و فرهیختگان داریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تهران نخبگان و فرهیختگان شهردار تهران شهر تهران توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌

شهردار سنندج از اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ماه جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج به نقل از شهرداری، سیدانور رشیدی ظهر امروز در نشست مدیران و معاونین شهرداری سنندج با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج به مناسبت نهم اردیبهشت، با تبریک روز شوراها اظهار داشت: حوزه کاری در شهرداری‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی و همچنین گستره انتظارات مردم بسیار سخت است. 

وی گفت: اقدامات و برنامه‌های شهرداری در سال‌جاری را بر سه مبنای کارهای، کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت تعریف کرده‌ایم و امیدواریم با اجرای آنها زمینه خدمت‌رسانی بیشتر به شهر و شهروندان را فراهم کنیم. 

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: برخی اقدامات شهرداری در راستای ایجاد زیرساخت‌ها مانند اجرای 200 کیلومتر فیبر نوری در راستای هوشمندسازی شهر، هدایت آب‌های سطحی، احداث سوله برای ساماندهی بازیافت و سگ‌های بلاصاحب و غیره انجام شده که شاید برای مردم مشهود نباشد، اما اینها اقدامات زیرساختی هستند که در آینده نتایج آن به نفع شهر و شهروندان خواهد بود. 

وی با بیان اینکه پروژه شهرداری الکترونیک به صورت 100 درصدی انجام شده است، افزود: همگام‌سازی و به روز رسانی اقدامات در شهرداری الکترونیک جزو اولویت ما بوده که استارت آن زده شده و در حال حاضر 100 درصد جلو رفته و قطعاً تحقق شهرداری الکترونیک گام بلندی در شفاف‌سازی، کاهش فساد اداری و … خواهد بود. 

رشیدی بیان کرد: با تلاش تمام مجموعه مدیریت شهری و همراهی شوراها شاخص‌های خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف از جمله آسفالت، سرانه فضای سبز، شهرداری هوشمند، برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی، ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و غیره ارتقا پیدا کرده و می‌توانیم با سند کاملاً ارائه کنیم. 

وی با اشاره به وضعیت نامناسب شهری در پی فعالیت وانت‌های میوه فروش سیار خاطرنشان کرد: ساماندهی وانت‌های میوه فروش را در سال 1401 در سطح قابل قبول اجرا کردیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته 15 اردبیهشت ماه جاری ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر اجرا خواهد شد. 

شهردار سنندج با تأکید براینکه برنامه ریزی های خوبی هم برای ساماندهی دست فروشان صورت گرفته است، عنوان کرد: تمام توان خود را در راستای اجرای کامل ساماندهی دستفروشان انجام خواهیم داد و در این راستا نیازمند همراهی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف است. 

وی اظهار کرد: شهرداری سنندج خود را موظف به خدمات‌رسانی شایسته به شهروندان فهیم و قدرشناس سنندج می‌داند و در اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش هرگز دنبال بریدن نان و منبع درآمد هیچ شهروندی نیستیم، بلکه هدف ما اجرای طرح‌های کارشناسی شده برای مدیریت و ساماندهی وضعیت وانت‌بارها و دست‌فروشان است. 

به گفته شهردار سنندج، در این راستا 5 نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلاً در نظر گرفته شده بود به 10 نقطه افزایش یافته است و امیدواریم شاهد اجرای قابل قبول این طرح در سنندج باشیم. 

وی با اعلام اینکه در راستای افزایش سرانه فضای سبز در سال گذشته کارهای خوبی انجام گرفت که امسال نیز استمرار خواهد داشت، افزود: اجرای پارک‌های بزرگ مقیاس و پارک‌های درون محلی در سال گذشته انجام شد و پارک 36 هکتاری پیرچنار، 20 هکتاری نیشتمان و سه هکتاری نایسر و 20 پارک درون محلی دیگر برای امسال برنامه‌ریزی شده است. 

رشیدی درباره وضعیت ترافیک توضیح داد: در راستا رفع مشکلات ترافیکی به عنوان یکی از دغدغه‌ها و مطالبات اصلی مردم، پروژه تعریض پل قشلاق، تکمیل بلوار سنجرخان و تکمیل بلوار ننله، انجام شده و پروژه تقاطع غیر همسطح محمدی و بلوار 24 متری توس نوذر امسال اجرا خواهد شد. 

وی بیان کرد: کلنگ‌زنی دو پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی هسته مرکزی شهر و چندین پروژه عمرانی را در سالجاری انجام خواهیم داد. 

شهردار سنندج گفت: هر نقدی از سوی مردم را به دیده منت قبول داریم و برای پاسخگویی به مطالبات به حق آنها از تمام توان و وجود خود مایه گذاشته و در زمان باقیمانده از خدمت بهره خواهیم گرفت و از مدیران و رؤسای سازمان‌ها در مجموعه شهرداری می‌خواهیم اولویتشان مطالبات به حق مردم باشد. 

رشیدی  با عنوان اینکه هرگز خود را دچار حواشی و فضاسازی‌های مخرب نمی‌کنیم، یادآور شد: حواشی برای مدیران سم است و معتقدیم خدمت به مردم باید ملاک اصلی و حرکت مدیران باشد. برای آن عده‌ از افرادی که به دلیل به خطر افتادن منافعشان می‌خواهند با ایجاد حواشی مسیر خدمت به شهر و شهروندان را دچارخلل کنند پاسخ مناسب داریم که در زمان لازم عنوان خواهیم کرد اما حاضر نیستیم فرصت و زمان خدمت را صرف پاسخ دادن به چنین حواشی کنیم. 

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج