Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@18:28:34 GMT

مقایسه مزدا CX-3 با CX-5+ مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۶۸۰۴

مقایسه مزدا CX-3 با CX-5+ مشخصات فنی

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  بسیاری از خودروهای شاسی بلند لوکس هستند که در بازار خواهان زیادی دارند، از جمله این خودروها می توان به مزدا CX-3 و CX-5 اشاره کرد که طرفداران خاص خود را دارد. در حقیقت، مزدا CX-3 و CX-5 این روز‌ها خودروهای بسیار شیکی هستند و می توان آنها را جزو بهترین شاسی بلندها در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزدا CX-3 و CX-5 دو خودرویی هستند که به عنوان کراس اوورهای جمع و جور و ساب کامپکت شناخته می شود و برای رقابت با خودروهای بسیار زیاد تولید شده اند. این 2 خودرو، خودرو‌های جذابی هستند که از زبان طراحی به کار رفته در ماشین آلات اسپرت بهره می‌برند، این دو کراس اوور مسلماً دو تا از بهترین گزینه‌ها در بخش‌های خود هستند. 

CX-۳ : CX-3 خودرویی با موتور ۲.۰ لیتری چهار خطی است که ۱۴۸ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ پوند فوت گشتاور تولید می‌کند. پیشرانه CX-۳ که به یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک متصل شده است (حیف از عدم وجود CVT!)، این خودرو را همراه با قدرت قابل قبولی به حرکت در می‌آورد. 

   

CX-۵ : CX-۵ دو گزینه موتور را به خریداران ارائه می‌دهد. مدل‌های پایه ممکن است به یک موتور ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی مجهز شوند که ۱۸۷ اسب بخار قدرت و تقریباً مقدار گشتاور برابری دارد. قدم گذاشتن به مدل‌های Grand Touring Reserve و Signature به خریداران یک نسخه توربوشارژ از همان موتور را می‌دهد.

افرادی که تجربه سواری با این خودرو را داشته اند، به شدت آن را توصیه می کنند چرا که علاوه بر قدرت مناسب، بسیار مقرون به صرفه است.  گشتاور آن باعث می‌شود که در بزرگراه‌ها به سرعت در رمپ‌ها و در بدترین حالت زمستان کار کند. در مورد سوخت ممتاز از قدرت بالاتری برخوردار است، اما در موارد معمولی بدون شکایت کار خواهد کرد.

   

CX-۳: خط تولید CX-۳ به تریم تک اسپورت در آمریکا تقلیل یافته است. خوشبختانه، مزدا در مورد ویژگی‌هایی از جمله استارت دکمه‌ای، اتصال درگاه‌های USB و سیستم اطلاعات سرگرمی ۷.۰ اینچی این برند کوتاهی نمی‌کند. مجموعه کمک‌های راننده i-ActivSense نیز شامل کروز کنترل تطبیقی، هشدار خروج از خط، نظارت بر نقاط کور با هشدار ترافیک متقابل عقب و ترمز اضطراری خودکار می‌شود.

CX-۵: علاوه بر کیت موجود در شریک نمایشگاه خود، CX-۵ گزینه‌هایی مانند نمای دوربین ۳۶۰ درجه و صفحه نمایش TFT قابل تنظیم مجدد را در پشت آمپری نیز به همراه دارد. صفحه‌نمایش مرکزی نیز بزرگ‌تر است، اکنون مدل‌های Signature با اندازه ۱۰.۲۵ اینچ، مخصوصاً با صندلی‌های چرمی ناپا قهوه‌ای Caturra، بسیار جذاب هستند.

   

 به گفته مزدا، سیستم اطلاعات سرگرمی خود را عمداً طوری طراحی کرده است که از صفحه نمایش لمسی استفاده نکند، زیرا شرکت احساس می‌کند چنین فناوری حواس راننده را پرت می‌کند. برای به حداقل رساندن حواس پرتی رانندگی، فرمان‌ها را می‌توان به سادگی با دکمه‌های چند منظوره Commander و دکمه‌های میانبر خودرو یا با فرمان صوتی چرخاند. این یک راه حل هوشمندانه است که در هر دو خودرو یافت می‌شود.

 مانند برخی خودروسازان آلمانی، مزدا دوست دارد خودرو‌های کراس اوور خود را با طول‌های مختلف طراحی کند. این دو مطمئناً جذاب هستند، بینی‌های کوسه و قوس چرخ‌ها مانند نیش زنبور متورم شده است و اگر صادق باشیم، تولیدکنندگان بدتری نسبت به آئودی وجود دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو مزدا CX 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟