Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اگرچه توسعه زیرساخت های بهداشت ودرمان و ساماندهی هرچه بیشتر وضعیت نظام سلامت از اولویت های نظام جمهوری اسلامی است اما با وجود خدمات قابل توجه، همچنان کمبودهایی در زمینه تخت های بیمارستانی، تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل مراکز بهداشتی و توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان لرستان وجود دارد که رسیدگی به این موارد در اولویت مطالبات مردم استان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لرستان طی سال های اخیر از خدمات نظام سلامت بهره گرفته است اما به دلیل شرایط جغرافیایی و پراکندگی مناطق، در حال حاضر کمبود و خلاهایی در زیرساخت های بهداشت و درمان آن قابل لمس بوده و رسیدگی هرچه بیشتر به این حوزه یکی از مطالبات همیشگی مردم است.

اگرچه طی این سال ها تلاش شده است با حضور متخصصان و خرید تجهیزات پزشکی بیشتر رنگ و بوی محرومیت از چهره لرستان پاک شود اما همچنان کمبود تخت بیمارستانی، تجهیزات و زیرساخت های لازم مردم این دیار را برای بهره مندی از خدمات بهتر پزشکی، روانه پایتخت و دیگر استان های همجوار می کند.

ایجاد یکهزار و ۱۵ تخت با تکمیل بیمارستان های نیمه تمام  

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در حال حاضر سه بیمارستان نیمه تمام نیایش خرم آباد، گهر دورود و رازی کوهدشت به شدت با مشکل کمبود اعتبار مواجه هستند و این در حالیست که در صورت تکمیل این طرح ها، علاوه بر کاهش حجم کار دیگر بیمارستان ها و کادر درمان استان، مشکل کمبود تخت نیز برطرف می شود.

دکترعلی فرهادی با بیان اینکه لرستان حداقل یکهزار تخت بیمارستانی نیاز دارد تا به حد استاندارد برسد تصریح کرد: ظرفیت سه بیمارستان در حال ساخت، یکهزار و ۱۵ تخت است که برای تکمیل و بهره برداری از این طرح ها، یکهزار و ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

وی با تاکید بر ضرورت تخصیص اعتبار به طرح های بهداشتی و درمانی استان افزود: در حال حاضر ۴۰ طرح بهداشتی درمانی لرستان در حال اجرا است که نیازمند تامین اعتبار ۱۰۸ میلیارد تومانی برای تکمیل و خدمات دهی هستند.

وی اظهار داشت: لرستان در زمینه تامین تجهیزات پزشکی پیشرفته با کمبودهای فراوانی مواجه و نیازمند تجهیزات پزشکی پیشرفته، شتاب دهنده های خطی، پرتودرمانی و رادیوتراپی است به نحوی که بیماران این استان همچنان در استان های دیگر سرگردان هستند.

وی با اشاره به کمبود سرانه تخت های بیمارستانی در لرستان ادامه داد: تامین اعتبار تکمیل بیمارستان های نیمه تمام استان حجم زیادی از کمبود سرانه تخت استان را برطرف خواهد کرد.

فرهادی همچنین به بدهی ۲۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اشاره کرد و گفت: به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹، تجهیزات و داروی بسیاری از شرکت ها خریداری شده که به دلیل کمبود منابع مالی تاکنون امکان پرداخت این بدهی ایجاد نشده است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه سال های گذشته چند پایگاه اورژانس ۱۱۵ در استان راه اندازی شده در حال حاضر استان با کمبود آمبولانس مواجه است و پایگاه های تکمیل شده و آماده خدمات رسانی بدون آمبولانس هستند.

۲ هزار و ۳۵۵ تخت بیمارستانی دولتی در لرستان فعال است

وی گفت: ۱۸ بیمارستان وابسته به این دانشگاه با ظرفیت ۲ هزار و ۳۵۵تخت، سه بیمارستان تامین اجتماعی با ظرفیت ۲۳۱ تخت، یک بیمارستان ارگان های نظامی با ظرفیت ۲۹ و پنج بیمارستان خصوصی با ظرفیت ۲۵۷ تخت در این استان فعال است.

فرهادی اظهار داشت: اکنون۲۷۹ تخت مراقبت های ویژه شامل ۱۹۸ تخت آی سی یو، ۸۱ تخت سی سی یو،۷۰ تخت ان آی سی یو ۶ تخت پی آی سی یو(بخش مراقبت های ویژه کودکان و نوجوانان)، ۱۵۰ تخت دیالیز و ۸۲ اتاق عمل در بیمارستان های استان وجود دارد.

وی عنوان کرد: ۵۸۹ پزشک عمومی، ۳۰۸ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۷۶ دندانپزشک و ۵۷ داروساز در استخدام این دانشگاه هستند و اکنون ۲۲۴ داروخانه و ۴۳۰ مطب در استان فعالیت می کنند.

وی افزود: ۹۱۹ مرکز بهداشتی در استان فعال است که از این مجموع ۶۲ مرکز جامع سلامت شهری، ۱۲۴ پایگاه بهداشتی، ۸۵ مرکز جامع سلامت روستایی  و ۶۴۸ خانه بهداشت هستند.

برچسب‌ها سفر استانی دانشگاه های علوم پزشکی دولت لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفر استانی دانشگاه های علوم پزشکی دولت سفر استانی دانشگاه های علوم پزشکی دولت لرستان بیمارستان ها حال حاضر نیمه تمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد از بی توجهی دولت برای اجرای سد آبریز ابراز نگرانی کرد و گفت: بی توجهی به مطالبه مردم پذیرفتنی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌نصیر حسینی در اجلاسیه سرداران و 422 شهید شهرستان کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: واقعیت امر دولت‌های مختلف نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن 10 درصد آب‌های سطحی کشور بی‌مهری می‌کنند که انتظار می‌رود دولت سیزدهم نسبت به این مهم نگاه ویژه و خاصی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه  ما یکی از استان‌هایی هستیم که منابع آب فراوانی داریم، اما متاسفانه به درستی از این منابع برای استان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: برخی سدهای احداث شده در محدوده جغرافیایی استان آورده‌ای برای مردم استان ندارند.

حسینی خاطرنشان کرد: موضوع اجرای سد آبریز را بارها در حضور مسئولان کشوری طرح کردیم ولی طرح این مطالبه مردم بعد از دوساعت به کلی به فراموش سپرده شد، ولی واقعیت امر در صورت بی‌توجهی دولت سیزدهم این مطالبه مردم را به اطلاع دفتر مقام معظم رهبری خواهیم رساند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: 500 هزار بشکه نفت روزانه در این استان برداشت می‌شود، ولی هنوز از محرومیت رنج می‌برد و واقعیت امر ما ثروتمند هستیم اما اجازه نمی‌دهند از جیب خودمان پول برداریم.

سید‌علی احمدزاده تاکید کرد: اجرای سد آبریز به عنوان به یک آرزوی بر دل مانده و پتروشیمی چرام دو مطالبه مردم استان از رییس جمهوری و اعضای هیئت دولت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد