Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه منابع شهرداری‌ها هم می تواند مانند بودجه دولت مورد بررسی قرار گیرد، گقت: بخشی از کار نهادهای نظارتی مچ گیری نیست بلکه اجازه نمی‌دهد خطا و انحراف به طور جدی رخ دهد، در همین راستا نظارت مستمر و به روز در شهرداری ها از طریق دیوان محاسبات می تواند به خود آن‌ها کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، دومین نشست از سلسله نشست‌های مسیر اصلاح ساختار بودجه سال 1401 با موضوع ضرورت شفافیت و نظارت بر عملکرد مالی شهرداری‌ها با حضور بهروز محبی نجم آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و رحیم بابا کریمی، حسابرس کل امور اجتماعی برگزار شد.

در ابتدای این نشست بهروز محبی نجم آبادی با بیان اینکه دیوان محاسبات به عنوان عالی ترین ابزار نظارتی مجلس می تواند در مسیر مبارزه با مفاسد به مجلس کمک کند گفت: در این راه اعمال کنترل و نظارت مستمر مالی به منظور پاسداری از بیت المال و شهرداری ها به عنوان یکی از نهادهای عمومی غیر دولتی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با وجود مقاومت هایی که وجود دارد، همواره دولت و مجلس در تلاش برای ایجاد و تحقق شفافیت هستند.اما به هر حال وقتی شهرداری های بزرگ مبالغ سنگینی را به عنوان بودجه می بندند باید مشخص شود این ها براساس چه برنامه و اهدافی است و چه میزان همسو و منطبق بر قوانین کشور است. البته یکی از نگرانی هایی که بعضا شهرداری ها اعلام می کنند این است که برخی نهادها وقتی تحت نظارت قرار می گیرند حس می کنند کارهایشان قفل می شود، در واقع نگران قفل شدن کارشان هستند. ما نباید شجاعت را از مدیران بگیریم. باید جلوی قانون شکنی بایستیم اگر هم جایی قانون به نفع ملت خم شد نباید حساسیت ویژه ای به خرج داد. در واقع جریان شهرداران نگران قفل شدن امور هستند. ما باید همزمان قوانین مربوط به شهرداری ها را نیز اصلاح کنیم.

نماینده مردم سبزوار در مجلس اضافه کرد: اگر موضوع حقوق کارگران و کارکنان شهرداری ها را ذیل سازمان شهرداری ها و دهیاری ها یا به نحوی متصل به دولت کنیم شاید جلوی یکسری از انحرافات گرفته شود. احتمالا به این ترتیب راحت‌تر می پذیرند که دیوان به این موضوع ورود کند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در بخش دیگری از اظهاراتش خاطر نشان کرد: نکته دیگری که شهرداری ها می گویند این است که سازمان بازرسی، بازرسی دفتر شهری، دفتر فنی، حراست ها و مجموعه های مختلفی وجود دارد اما به همان دلیل که بودجه دولت به دقت رصد می شود مبالغ در اختیار شهرداری‌ها هم می تواند رصد شود. مثلا سازمان بازرسی به صورت دوره ای ورود می کند یا اگر شکایاتی مطرح شود اقدام به بازرسی می کند، اما دیوان با تجربه جامع کشوری و تسلط به قوانین بالادستی ورود می کند و کارش بسیار عالمانه تر خواهد بود.

محبی ادامه داد: بخشی از کار نهادهای نظارتی مچ گیری نیست بلکه به این ترتیب است که در روند حرکت اجازه انحراف داده نشود. هنر یک جریان نظارتی این است که اجازه ندهد خطا و انحراف به طور جدی رخ دهد. در همین راستا نظارت مستمر و به روز در شهرداری ها می تواند به خود آن ها کمک کند.

این نماینده مجلس با اشاره به مصوبه اخیر مجلس در قانون حمایت خانواده و جوانی جمعیت گفت: مثلا در این قانون مواردی تعریف شده که وظایفی در حوزه شهری وجود دارد. جز دیوان چه کسی می تواند آن را رصد کند و میزان انحراف از برنامه ها را بسنجد؟ اقدام دیوان در واقع به مجلس هم کمک می کند که اصلاح قوانین را با سرعت به انجام برساند.

محبی در ادامه اظهاراتش خطاب به شهرداران گفت: کسی نباید نگران بازرسی ها و ورود دیوان محاسبات باشد. آقایان شهرداری ها معتقدند برخی از قوانین باید اصلاح شود. مجلس هم باید در این زمینه کمک کند. بدانند اگر کسی مبتکرانه و در مسیر حل مسئله بدون شکستن قانون آن را به نفع ملت خم کند مورد سوال خاص قرار نمی گیرد یا اگر هم مورد سوال قرار گیرد به نفع او حکم داده خواهد شد بنابراین نگرانی در این زمینه مبنایی ندارد.

وی در پایان تأکید کرد: مردم از ما مبارزه با فساد را درخواست دارند و این جز در سایه شفافیت و حسابرسی دقیق و حذف تاریک خانه ها اتفاق نمی افتد. ان شاءالله مجلس به همراه دیوان محاسبات شفافیت ارزشمندی را رقم خواهد زد و امیدواریم به اهداف متعالی در این زمینه برسیم.

رحیم باباکریمی حسابرس کل امور اجتماعی دیوان محاسبات کشور نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت شفافیت و نظارت مالی بر شهرداری ها گفت: فرایند تدوین و تهیه بودجه، حسابرسی و گزارش دهی باید اصلاح شود و نقاط ضعف موجود مرتفع شود. در بودجه ۱۴۰۰ با دوراندیشی نمایندگان افق جدیدی در نظام بودجه ریزی باز شد و تکالیف و وظایفی برای شرکت های تابعه نهادها و موسسات غیردولتی احصا شد و با توجه به فرایندی که اتفاق می افتد تا چند سال آینده نظام مالی شفافی را خواهیم داشت.

وی افزود: ما در قانون برنامه ششم دولت را مکلف کردیم صورت های مالی تلفیقی ارائه دهد. الان شهرداری ها نه در بودجه کل کشور هستند، نه پیوست ها و نه پیوست جداگانه دارند. وضعیت آن ها باید تعیین تکلیف شود. انشاءالله در بودجه ۱۴۰۱ این ساماندهی در مورد شرکت های تابعه نهادهای عمومی انجام شود.

باباکریمی یادآور شد: در بخش حسابرسی هم طبق برنامه ششم تکالیفی پیش بینی شده است. وزیر اقتصاد هم اخیرا نامه زد و درخواست کرد نظام حسابداری بخش عمومی برای شهرداری ها اجرا شود و خلأ موجود در بخش حسابدهی موسسات و نهادهای عمومی مرتفع شود که دیوان هم آن را پیگیری می کند.

حسابرس کل امور اجتماعی دیوان محاسبات با اشاره به ارائه تفریغ بودجه سال ۹۹ به مجلس پیش از موعد مقرر خاطر نشان کرد: در بحث تفریغ هم دیوان آمادگی لازم را برای تهیه تفریغ  و انعکاس آن به مجلس دارد.

وی با اشاره به نگرانی های شهرداری ها در زمینه نظارت دیوان محاسبات گفت: شاید دستگاه های دیگر هم در سال اول مشکلاتی در این زمینه داشتند ولی هیچ کدام کارشان معطل نمانده است. به نظر من دغدغه آقایان بیش از آنچه باید است. کار آن ها به خاطر نظارت معطل نمی ماند. قانون مجلس هم قابل انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. مثلا در بحث حسابرسی معمول ما می خواهیم عملکرد قانون هوای پاک را بررسی کنیم. در این قانون ۱۱۲ حکم وجود دارد که ۱۱ حکم به شهرداری ها برمی گردد و ۱۰ مورد آن ناقص اجرا شده و یکی اصلا اجرا نشده است. وقتی چنین وضعی منتج به این می شود که چنین قانونی اجرا نشود توجیحی ندارد. وقتی ما در بحث آلودگی، ترافیک و متناسب سازی معابر شهری برای معلولان به قوانین رجوع می کنیم می بینیم قوانین محکمی داریم اما جا دارد که اصل شفافیت محقق شود و من به عنوان کارشناس می گویم مقاومتی در این زمینه وجود دارد. ما نباید در دستگاه های اجرایی تاریک خانه درست کنیم.

باباکریمی ادامه داد: ما در حوزه حسابرسی به دنبال توسعه مسئولیت نیستیم. هر جا وظیفه ای محول شود مسئولیت داریم. وقتی قرار است عملکرد برنامه ششم بودجه و هوای پاک را بررسی کنیم بخشی از تبصره ها به نهادهای دیگر برمی گردد و ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که به صلاح کشور نیست.

وی همچنین گفت: از ۱۳۵۰ شهرداری اغلب با ما همکاری می کنند و تعداد معدودی از شهرداری ها که معمولا کلانشهرها هستند مقاومت می کنند بحث شان هم این است که سازمان بازرسی و نهادهای نظارتی داخلی هستند اما با توجه به رأیی که از سوی هیئت تخصصی دیوان عدالت اداری صادر شده این موضوع به قطعیت رسیده است. دغدغه ما هم مطالبه مجلس است. وقتی مجلس حکمی می دهد ما باید بررسی کنیم که اجرایی می شود یا نه. مثلا در قانون شهرداری ها حکمی داریم که می گوید شهرداری مکلف است گزارش سه ماهه دریافت و پرداخت را به اطلاع عموم برساند. این حکم در مراکز استان ها ۵۰ درصد عملیاتی شده یا تکلیف شهرداری ها برای الکترونیکی کردن زیرساخت ها در مراکز استان ها ۴۰ درصد اجرا نشده است. مطالبه مجلس در دوره فعلی می تواند ارتقای شفافیت در نهادهای عمومی مثل شهرداری ها باشد یا در برنامه ششم صراحتا حکمی برای شهرداری تهران و کلان شهرها وجود دارد که آن ها ملزم به تأمین هزینه های راهور هستند و غیر از هزینه های نظامی باید حقوق، مزایا و تجهیزات اداری و لجستیکی را تأمین کنند اما در کل کشور این قانون در سه شهرداری آن هم به صورت ناقص اجرا شده است.

وی همچنین گفت: در موارد دیگری ساختار سازمانی مصوب برای شهرداری ها مورد بررسی قرار گرفته که ۲۴ مورد که باید ۳۹ هزار پست سازمانی داشته باشند، ۵۰ هزار شاغل داریم یعنی بیش از ۱۰ هزار نفر مازاد نسبت به مصوب که با ساختار منطبق نیست و این به تعدد تشکیلات و مدل های استخدامی و مکانیزم غیرشفاف برای جذب افراد منجر می شود و یکپارچه کردن وضع استخدام شهرداری ها را به یک ضرورت تبدیل می کند.

باباکریمی در پایان با بیان اینکه سیاست دیوان محاسبات سیاست حل مشکل است، گفت: عمده شهرداران از حسابرسی دیوان محاسبات استقبال کردند و نباید هم دغدغه ای در این رابطه وجود داشته باشد چرا که با این روش پاشنه های آشیل کاهش پیدا می کند ضمن اینکه ما ناگزیر هستیم که به سمت شفافیت برویم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه دیوان محاسبات نهادهای عمومی برنامه ششم شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز شنبه جلسه شوراهای اسلامی شهرهای لرستان و همچنین شهرداران لرستان به ریاست «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند

حجت اله احمدی رئیس شورای شهر خرم‌آباد در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه همدلی مسئولان استان خیلی از کارها را پیش می‌برد، اظهار داشت: تا کنون این همدلی مطلوب بوده، معاونت عمرانی استانداری با مجموعه شهرداری همکاری خوبی داشته و الان هم با حضور استاندار جدید، امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر با مشکلات مردم آشنا هستند، در خط اول خدمت‌رسانی شهری قرار دارند، گاهاً دستگاه‌های خدمت‌رسان حرف شوراها را حجت نمی‌دانند و نسبت به آن سرباز می‌زنند.

رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه اگر شورای شهر، دستگاه‌های اجرایی و استانداری با یکدیگر تعامل داشته باشند، قطعاً دیگر شاهد این گونه مشکلات نخواهیم بود، گفت: در این راستا از سوی استاندار، نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ارسال شود و نسبت به این تعامل و همکاری تأکید شود.

ارزش‌افزوده‌ای که به‌اندازه صفر است!

احمدی در ادامه تأکید کرد: همچنین ارزش‌افزوده‌ای که به شهرداری‌های لرستان پرداخت می‌شود، در مقایسه با کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی، در حقیقت صفر است.

وی با تأکید بر اینکه با این میزان پرداخت ارزش‌افزوده، هیچ کاری نمی‌توان انجام داد، عنوان کرد: در این راستا درخواست ما این است که استاندار با مسئولان ملی رایزنی کنند و این قانون تغییر و سرانه جمعیت در پرداخت ارزش‌افزوده در نظر گرفته شود.

رئیس شورای شهر خرم‌آباد در ادامه با بیان اینکه در شهر خرم‌آباد چند مورد تقاطع آغاز و یک مورد از آنها افتتاح شده است، تصریح کرد: هدف این است که چند پل و تقاطع دیگر در راستای رفع گره‌های ترافیکی در شهر خرم‌آباد احداث شود و در این راستا درخواست ما حمایت معاونت عمرانی استانداری و استانداری برای احداث این پروژه‌ها است.

سهم مهم شهرداری‌ها در موفقیت دولت

یحیی عیدی بیرانوند شهردار بروجرد نیز در این جلسه با بیان اینکه قطعاً استاندار جدید از مسائل و مشکلات شهرهای لرستان مطلع هستند، اظهار داشت: شهر بروجرد، دومین شهر بروجرد به لحاظ جمعیتی به‌حساب می‌آید، شهری است که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان شهر علما و فرزانگان نام‌گذاری شده است.

وی با تأکید بر اینکه بروجرد، یک شهر صنعتی به‌حساب می‌آید و خوشبختانه به‌عنوان شهر ملی «ورشو» نیز معرفی شده است، بیان داشت: ظرفیت‌های خیلی خوبی در شهر بروجرد برای توسعه وجود دارد.

شهردار بروجرد در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه خوشبختانه شهرداری و شورای شهر بروجرد خود را سرباز ولایت و رئیس‌جمهور می‌دانند، گفت: شهرداری‌ها اگر مورد حمایت قرار گیرند، موانع بر سر راه فعالیت آنها رفع شود، می‌توانند در موفقیت دولت خیلی سهیم باشند.

افزایش بودجه شهرداری بروجرد

عیدی بیرانوند با اشاره به اینکه در صورت حمایت از شهرداری‌ها، می‌توانند رضایت‌مندی عموم را جلب را کنند، افزود: از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ که شهرداری را تحویل گرفتیم، با ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه و ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی همراه بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ بودجه شهرداری را به ۵۰۰ میلیارد تومان رساندیم، ۱۰۰ درصد این بودجه نیز تحقق پیدا کرد.

شهردار بروجرد با تأکید بر اینکه بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ به هزار میلیارد تومان رسید و ۱۰۰ درصد آن هم محقق شد، گفت: در سال ۱۴۰۳، بودجه دو هزار و ۱۰۰ میلیاردی را برای شهرداری بروجرد در نظر گرفته‌ایم.

عیدی بیرانوند با تأکید بر اینکه حاصل این افزایش بودجه آبرومندی برای شورا، شهرداری و مردم و معادل ۱۵ سال کار عمرانی در حوزه آسفالت شد، گفت: میانگین آسفالت در بروجرد بین ۵۰ تا ۶۰ هزار مترمربع در سال بوده، طی دو سال یک میلیارد و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت را انجام دادیم.

«خود تحریمی» ادارات لرستان

وی با تأکید بر اینکه اگر شهرداری‌ها موردتوجه قرار گیرند، می‌توانند رضایت‌مندی خیلی عالی را در شهرها ایجاد کنند، افزود: نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است.

شهردار بروجرد، ادامه داد: شرایط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در استان داریم، اما باید کارگروهی با عضویت همه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این امر به‌صورت عملی شکل بگیرد تا وقتی سرمایه‌گذاری می‌خواهد کار سرمایه‌گذاری را انجام دهد این کارگروه شرایط فعالیت را برای او تسهیل کند.

عیدی بیرانوند در ادامه با تأکید بر اینکه ما در استان یک «خود تحریمی‌هایی» را داریم، این امر اجازه استفاده از ظرفیت عالی را به ما نمی‌دهد، گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی که از سوی قانون‌گذار اخذ کرده، مانند ترک تشریفات، استفاده از ظرفیت ماده ۲۹ قانون مناقصات دولتی، ارائه فهرست نقل‌وانتقالات از سوی ثبت‌اسناد به شهرداری و … استفاده کنیم.

وی همچنین به فعالیت برخی صنوف آلاینده در شهرها اشاره کرد و بر لزوم اختصاص زمین در خارج از شهر برای استقرار این صنوف، گفت: چهره شهرهای ما به‌واسطه فعالیت این صنوف مخدوش شده و می‌طلبد حمایت شود که به خارج از شهر منتقل شوند.

«پاهایی» که باید به مجموعه مدیریتی لرستان اضافه شود

شهردار بروجرد همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم برای عملیاتی‌شدن طرح‌ها و پروژه‌های عمران شهری با اعتبار زیر هزار میلیارد تومان تأکید کرد و گفت: سازمان همیاری و شهرداری‌ها به‌عنوان رابطه در این زمینه ورود پیدا کند تا زمینه سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم در این زمینه فراهم شود.

عیدی بیرانوند در ادامه با بیان اینکه اصفهانی‌ها می‌گویند «نامه پادار» ارسال کنید، در استان ما این «پا» وجود ندارد، گفت: امیدواریم با خط‌مشی استاندار جدی بتوانیم این «پاها» را به مجموعه مدیریتی استان اضافه کنیم.

اعضای شوراها هنوز کارت شناسایی ندارند

عزیزالله میر براتی رئیس شورای شهر مؤمن آباد نیز در این جلسه با بیان اینکه نبود نیروی تخصصی، ارزش‌افزوده پایین، عدم تدوین طرح جامع و … از مشکلات شهرهای کوچک است، اظهار داشت: سلیقه‌ای عمل‌کردن کمیته‌های انطباق یکی دیگر از مشکلات شهرهای کوچک است و این در حالی است که باید این شهرها ویژه دیده شوند.

وی عدم صدور کارت شناسایی برای شوراها باگذشت حدود سه سال از فعالیت دولت را یکی دیگر مشکلات شوراها عنوان کرد.

وقتی شهردار «مردم‌آزارترین» مدیر می‌شود

حاجی‌وند شهردار دورود نیز در این جلسه با اشاره به یک ضرب‌المثل با زبان لری با عنوان «برش تیغ کدخدا به برق سکه او است» اظهار داشت: کدخدایی برش دارد که جیبش پر باشد، انتظار داریم در خصوص ارزش‌افزوده همکاری لازم را از شهرداری‌ها داشته باشید.

وی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مشکلات شهرداری‌ها با تأمین اجتماعی است، عنوان کرد: اگر بیمه‌ها به‌موقع از سوی شهرداری‌ها پرداخت نشود، جز مطالبات تأمین اجتماعی از شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.

شهردار دورود با تأکید بر اینکه به این مطالبات سود و تأخیر هم اضافه می‌شود، افزود: در این راستا می‌طلبد که این بدهی شهرداری‌ها به تأمین اجتماعی موردتوجه برای رفع قرار گیرد.

حاجی‌وند با بیان اینکه با وجود پرداخت بیمه، سود و … اما از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار نمی‌شویم، گفت: ما موظف به خدمت هستیم، همه در این مسیر حرکت می‌کنیم، اما از بین همه مدیران شهری شاید در نگاه مردم، «مردم‌آزارترین» مدیر شهردار باشد، به دلیل اینکه شهردار به‌صورت مستقیم از مردم پول می‌گیرد، از طرفی شهردار از ادارات طلب دارد، اما متأسفانه ادارات هیچ‌گونه ادای دینی نسبت به بدهی‌های خود به شهرداری‌ها ندارند و ما بیشترین فشار را مجبوریم به مردم بیاوریم و باعث نارضایتی جامعه شود.

وی تأکید کرد: ادارات در این راستا می‌طلبد که نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به شهرداری‌ها اقدام جدی کنند.

از پیمانکاران بومی استفاده کنید

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جلسه، اظهار داشت: شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می‌توانند زمینه مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند.

وی اظهار کرد: هر جا از حضور و مشارکت مردم در امور اقتصادی، عمرانی و تولیدی غفلت شد به شکست منتهی شد.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که شهرداران و شهرداری‌ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، گفت: تمامی اقدامات شهرداری‌ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه‌ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.

شفقت، عنوان کرد: در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.

وی همچنین در خصوص نقش شهرداری‌ها در گردش اقتصادی داخل استان، گفت: باتوجه‌به ازدیاد پروژه‌های خرد در شهرداری‌ها جهت گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.

استاندار لرستان، عنوان کرد: شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند.

شفقت در مورد حادثه‌خیز بودن استان به لحاظ سیل، تصریح کرد: آبخیزداری و آبخوان‌داری در مناطق سرچشمه ایجاد سیل باید توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم‌آباد و پلدختر که رودخانه‌ها از میان شهر عبور می‌کنند باید تعاملات لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شوند.

وی با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی به جهت تدوین قوانین محرومیت‌زدایی در این شهرها، گفت: نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می‌توانند با تشکیل فراکسیون‌های لازم قوانینی را در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی از این شهرها تدوین کنند.

کد خبر 6089901

دیگر خبرها

  • تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با بایدن برای جلوگیری از صدور قرار دستگیری برای نتانیاهو
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند