Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر موسسه اعتقادی احیا در همدان گفت: در این مجموعه به‌صورت ویژه و اختصاصی به پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی مردم همدان می‌پردازیم.

حجت‌الاسلام علی‌نقی مدیر موسسه اعتقادی احیا در همدان در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: در این مجموعه به‌صورت ویژه و اختصاصی به پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی مردم همدان می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان حوزوی رشته کلام و عقاید در سال ۱۳۹۰ به جهت نیازی که در استان احساس کردند اقدام به تأسیس این‌ مؤسسه کردند، افزود: این مؤسسه با این نام و اهداف فقط در استان همدان راه‌اندازش شده و گستره فعالیت‌های آن شامل شهرستان‌های همدان نیز می‌شود.

 علی‌نقی درباره روند فعالیت این موسسه گفت: فعالیت‌ها در حیطه مسائل اعتقادی است، چراکه ضعف اعتقادی موجب تزلزل در مقام‌ عمل می‌شود و عقیده قوی و متقن، انگیزه‌بخش اعمال درست است از این رو تصمیم بر فعالیت در حوزه و در مسائل اعتقادی گرفته شد.

وی درباره اهداف موسسه اعتقادی احیا گفت: آموزش مبانی اعتقادی و فکری اسلام، پاسخگویی به شبهات و سؤالات اعتقادی و تقابل علمی با فرقه‌های انحرافی از جمله اهداف این مؤسسه است.

مدیر مؤسسه اعتقادی احیا اشاره‌ای به دستاوردهای این مؤسسه داشت و گفت: برگزاری دوره‌های آموزش عقاید برای جوانان همچون طلاب، دانشجویان و عموم مردم گذاشته شده باعث ارتقای سطح معرفتی شده و بسیاری از شرکت‌کنندگان از کیفیت دوره‌ها و اساتید خوب آن راضی بودند. همچنین شبهات بسیاری از مراجعه‌کنندگان حضوری رفع شده و به پرسشگران تلفنی و مجازی هم پاسخ درخور داده شده، رفع شبهه شده، حتی مواردی افراد آمدند در این موسسه مستبصر شدند.

وی درباره برنامه‌های این مؤسسه تصریح کرد: پاسخگویی به سؤالات و شبهات اعتقادی به‌صورت حضوری، تلفنی و مجازی، برگزاری دوره‌های متعدد معرفتی اعتقادی، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی کتب اعتقادی و همین‌طور راه‌اندازی طرح مطالعاتی کتب اعتقادی، برگزاری جلسات گفتمان اعتقادی با حضور کارگروه‌های مختلف، برگزاری طرح‌های مختلف فرهنگی مثل روضه معرفت، منبر آسمانی و ...از جمله برنامه‌های اجرایی در مؤسسه است.

علی‌نقی همچنین ادامه داد: برگزاری نشست‌های علمی ماهانه در یکی از موضوعات اعتقادی و استفاده از اساتید شاخص رشته عقاید از حوزه علمیه قم، برگزاری جلسات نقد و معرفی کتب اعتقادی به هدف معرفی تألیفات پژوهشگران‌ همدانی، برگزاری کارگاه‌های فرقه شناسی توسط اساتید قم، برگزاری دوره‌های مهارت‌های فضای مجازی جهت تولیدات رسانه‌ای با رویکرد اعتقادی، سازمان‌دهی طلاب نخبه جهت فعالیت و پاسخ به شبهات در فضای مجازی در همه پیام‌رسان‌های شبکه‌های اجتماعی، اعلام آمادگی به همه ادارات و نهادهای فرهنگی استان همدان جهت همکاری و برگزاری اردوهای علمی از جمله برنامه‌های دیگر این موسسه است.

وی یادآور شد: برخی از طرح‌های مؤسسه احیا همچون تأمین اساتید، ضمن‌ خدمت ادارات و نهادها،‌ برگزاری کلاس‌های آموزش مبانی اعتقادی شیعه برای دانش آموزان به‌صورت حضوری و... به دلیل شیوع کرونا در چند ماه گذشته قابل اجرا نبوده است.

این فعال فرهنگی در پایان درباره اهداف بلندمدت این مجموعه گفت: هدف نهایی ما این است که مرکزی در همدان باشد که هر کس هر سؤال و شبهه اعتقادی که داشت احیا پناهگاه فکری او قرار بگیرد و راحت مسائل را مطرح کند و از اساتید متخصص این رشته راهنمایی و پاسخ درست بگیرد همچنین امیدواریم در آینده بتوانیم هر نهاد و مرکزی استاد و مدرس برای دوره‌های اعتقادی و معرفتی خواست معرفی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات رئیس مجلس در انتقاد از وضعیت مدیریت بازار ارز پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به انتقادات قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از مدیریت اقتصادی و بازار ارز نوشت:

«جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛
پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:
۱. دیدگاههای مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی(وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاستهای اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفندماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیتها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال ۱۴۰۲ (رشد ۹ ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.  

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای  اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه¬ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی ۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین میشوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر(۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده میکنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خردادماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است.  
 
دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی  با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • مصلا‌های نمازجمعه میزبان برگزاری میز‌های خدمت
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • پاسخ محکم ایران نشان داد اسرائیل بسیار ضعیف است
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت