Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، از جمله این شرکت‌ها می‌توان به فایزر و مدرنا اشاره کرد که هر دو در حال رقابت برای به‌روزرسانی واکسن‌های mRNA خود هستند.

در شرایطی که هنوز مشخص نیست واکسن‌های کووید -۱۹ فعلی تا چه اندازه از افراد در برابر گونه اومیکرون محافظت می‌کنند، سازندگان دارو در حال آماده‌سازی فرمول‌های جدید mRNA برای گونه‌های جدید ویروس کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفان بانسل، مدیرعامل مدرنا می‌گوید: «از ابتدا گفته بودیم در تلاشیم تا کرونا را شکست دهیم، ضروری است در هنگام تکامل ویروس، فعال باشیم. جهش‌های گونه اومیکرون نگران‌کننده هستند و برای چندین روز، ما با بیشترین سرعت ممکن در حال حرکت برای اجرای استراتژی خود برای رسیدگی به این موضوع بوده‌ایم.

بررسی‌های آزمایشگاهی ویروس اومیکرون به سرعت در برخی شرکت‌های واکسن سازی آغاز شده و محققان همچنین در حال بررسی این موضوع هستند که واکسن‌های قبلی mRNA تا چه حد بر روی اومیکرون مؤثر هستند. برای مقابله با این گونه از کرونا سه گزینه تزریق دوز تقویتی، تزریق دوزهای تقویتی ترکیبی چند ظرفیتی و تولید واکسنی کاملاً جدید مورد توجه قرار گرفته است.

شرکت آلمانی بی ون تک هم که اولین واکسن mRNA جهان را تولید کرده، در حال انجام آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تعیین میزان مقاومت این نوع جدید در برابر واکسن فعلی کرونا است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد

به گزارش خبرنگار مهر، از حدود ۳ ماه پیش حواشی پیرامون تحویل خودروی پژو پارس (موعد زمستان ۱۴۰۱) شکل گرفت و روز به روز هم به این حواشی افزوده می‌شود؛ ماجرا از آنجایی شروع شد که به دلیل عدم انطباق این خودرو با استانداردهای ۸۵ گانه قرار شد که تولید پژو پارس متوقف شود و پس از اعتراضات اعلام شد که صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید خواهد شد.

با این حال چند روز پیش سخنگوی تعزیرات حکومتی اعلام کرد که بنا به دستور رئیس جمهور مقرر شده تولید این خودرو در سال جاری نیز ادامه یابد. بر همین مبنا هم شرکت ایران خودرو با اعلام قیمت جدید برای پژو پارس، اقدام به ارسال فراخوان به متقاضیان کرد.

ارسال فراخوان با قیمت‌های جدید کافی بود تا متقاضیان با صدای بلندتری اعتراض و مقابل نهادهای ذی نفع از جمله شورای رقابت تجمع کنند.

با توجه به حجم بالای اعتراضات شورای رقابت امروز هشتم اردیبهشت ماه شورای رقابت در ششصد و پنجاه و ششمین جلسه خود به بررسی مسائل پیرامون عرضه پژو پارس م ی پردازد. در این جلسه نمایندگان وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد و همچنین مدیر عامل ایران خودرو حضور خواهند داشت‌.

کد خبر 6090106 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟