Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@20:06:33 GMT

سختی کار پرستاران بخش نوزادان و کودکان

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۰۹۲۲۴

سختی کار پرستاران بخش نوزادان و کودکان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان کودکان مفید در سطح کشور مثال زدنی است، بر ضرورت حمایت بیشتر از پرستاران بخش نوزدان تاکید کرد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازدید از بیمارستان کودکان مفید، کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش‌های این بیمارستان دانست و گفت: بیمارستان مفید به حداکثر ظرفیت ساختاری خود رسیده و در عین حال در حال پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، استفاده بهینه از ظرفیت خیرین در امور جاری و امور عمرانی بیمارستان مفید را بسیار مطلوب عنوان کرد و با اشاره به سختی کار پرستارانی که از کودکان به ویژه نوزادان پرستاری می‌کنند، خواستار حمایت ویژه از آنان شد.

شریف ترکمن نژاد مدیر بیمارستان مفید، حفظ کرامت انسانی بیماران، کارکنان، پزشکان و پرستاران و همچنین ارائه خدمات جامع به بیماران را از مهمترین سیاست‌های مدیریتی این بیمارستان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید

جزئیات بسته حمایتی پرستاران اعلام شد

وی با اشاره به مرجعیت این بیمارستان در کشور در حوزه کودکان، توجه به گروه‌های آسیب پذیر و همچنین توجه به کیفیت خدمات ارائه شده را را از دیگر سیاست‌های این بیمارستان دانست.

ترکمن نژاد با اشاره به کاهش مرگ و میر در بیماران تاکید کرد: بیمارستان مفید روند رو به رشد دارد و کیفیت ارائه خدمات در آن همواره رو به بهود است.

وی با بیان اینکه شاخص‌های درمانی و بالینی بیمارستان ارتقا یافته است، گفت: رضایتمندی بیماران و همراهان نیز بنا بر گزارش‌های مرکز افکارسنجی روابط عمومی دانشگاه افزایش یافته است.

ایجاد آرامش روانی و امنیت بین کارکنان، تراز مثبت مالی، ارتقای شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و پرستاری، بهبود استاندارهای زیرساخت و تأسیسات بیمارستان و تأمین تجهیزات مورد نیاز از دیگر نکات مثبت مطرح شده در مورد این بیمارستان بود که ترکمن نژاد به آن اشاره کرد.

وی در ادامه به نقش خیرین در آماده سازی مرکز جامع تصویربرداری، بازسازی بخش نفرولوژی و همودیالیز، ساخت و تجهیز بخش فیزیوتراپی اشاره کرد.

راه اندازی ژنراتور برق، تعویض کپسول‌های آتش نشانی، دو برابر شدن ظرفیت پست برق نسبت به گذشته و بازسازی آشپزخانه از دیگر مواردی بود که مدیر بیمارستان مفید به آنها اشاره کرد.

وی در ادامه به خرید تجهیزات آی سی یو، لاپاراسکوپ، یو پی اس، دستگاه کرانیوتوم با کمک خیرین اشاره کرد و به بیان تجهیزات و تاسیات مورد نیاز بیمارستان پرداخت.

ترکمن نژاد راه اندازی سامانه تغذیه پرسنل را در کاهش مصرف غذای بیمارستان بسیار مؤثر عنوان کرد.

وی در ادامه به اصلاح فرایند مکاتبات اداری و انبارداری و کدگذاری کمک‌های خیرین در HIS اشاره کرده و گفت: در این بیمارستان حدود ۳۶ سامانه زیر نظر معاونت درمان وجود دارد که به طور کامل با حضور یک سوپروایزر روزانه در حال تکمیل است که یکی از عوامل بازگشت درآمدهای بیمارستان است.

ترکمن نژاد ادامه داد: تأمین لبنیات بیمارستان به شکل مستمر، مواد شوینده، مواد غذایی همراه سرا با ظرفیت ۴۰ نفر از دیگر فعالیت‌های خیرین در این بیمارستان است.

وی کمبود پرسنل، سختی کار و نیاز به اختصاص بودجه آموزشی در این بیمارستان را از مهمترین چالش‌های این مرکز عنوان کرد.

مدیر بیمارستان مفید در ادامه عملکرد حراست را در این بیمارستان بسیار مطلوب توصیف کرد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو پرستاران سختی کار بخش کودکان بیمارستان مفید سلامت بیمارستان مفید ترکمن نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان

 علیرضا مالکی رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از ۳ تا ۵ سالگی است، متاسفانه به علت عدم مراجعه، تعداد زیادی از بیماران از سن مناسب کاشت حلزون خارج شده اند.

  مالکی افزود: از والدین عزیز بیماران ناشنوا در کلّ استان می‌خواهم تا در زمان لازم و قبل از اینکه خیلی دیر شود برای شروع فرایند درمان به مرکز کاشت حلزون واقع در بیمارستان فوق تخصصی الزهراء (س) زاهدان مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده اند و در نوبت کاشت حلزون در بیمارستان تخصصی الزهرا (س) زاهدان قرار دارند.

 مالکی افزود: با حضور نیرو‌های متخصص و کادر درمانی خبره و تجهیزات به روز، در مرکز فوق تخصصی کاشت حلزون زاهدان خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های زیاد ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • اوکراین از بیم حمله بلاروس ۲ بیمارستان را تخلیه کرد
  • حمله بلاروس به اوکراین؟ | ۲ بیمارستان تخلیه شد
  • کشف پیکر کودکان و زنان در گورهای جمعی بیمارستان ناصر