Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بلوکه شدن منابع اشتغال‌زایی پیرو بررسی گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص نحوه اجرایی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور گفت: وزارت اقتصاد و سازمان برنامه‌وبودجه تا انتهای آذر فرصت دارند تا این اعتبار را به شورای برنامه‌ریزی استان‌ها برای ایجاد اشتغال واگذار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - محمدباقر قالیباف پس از بررسی گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص نحوه اجرایی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور گفت: کمیسیون برنامه و تلفیق بودجه مجلس مصوباتی درباره اشتغال زایی داشت، با توجه به نام گذاری امسال باید تولید، اشتغال و محرومیت زدایی را جدی پیگیری کنیم.

وی گفت: تبصره ۱۸ بودجه در سال ۹۸ و ۹۹ عملکرد کمتر از ۱۰ درصد داشته است که ما با اصلاحات مشکل آن را در بودجه ۱۴۰۰ حل کردیم، طبق توضیحات آقای حسینی رئیس کمیسیون ویژه و اعضای کمیسیون برنامه، منابع را به سمت کارآفرینی و اشتغال با اولویت استان‌های محروم هدایت کردیم و این به اضافه ۳۲ هزار میلیاردی است که اعتبارات پایدار شده است و در بودجه آمده که باید اعتبارات سال‌های قبل هم به این موارد اضافه شود و نزد بانک‌ها باقی بماند و ضمن حرکت در مسیر تولید بروکراسی هم کاهش یابد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی درباره این بند از بودجه از سازمان برنامه و بودجه سوال کردم گفتند مجلس حواسش نبوده و به جای اینکه اجرای این بند را به سازمان برنامه بدهد مستقیما به وزارت اقتصاد واگذار کرده که پاسخ دادم که اتفاقا ما حواسمان بود و این کار را انجام دادیم. دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های درگیر باید بودجه را اجرا کنند. شورا‌های استان‌ها و برنامه ریزی باید قانون را اجرا می‌کردند که این اتفاق رخ نداد.

قالیباف تاکید کرد: ما این موضوع را هرماه پیگیری می‌کنیم، بانک مرکزی بداند که باید در بانک‌های عامل برای واگذاری پول‌ها نظارت داشته و پایدارسازی صورت گیرد.

وی گفت: بند مربوط به تبصره ۱۸، ۱۰۳ درصد محقق شده، اما درآمدی نداشته. امروز پول را بلوکه و در جا‌های دیگر هزینه کردند و به اشتغال ندادند. تا پایان آذر وزارت اقتصاد و سازمان برنامه مکلف هستند پول‌ها را به برنامه ریزی استان‌ها واگذار کنند.

وی خطاب به اعضای ناظر در شورای برنامه ریزی استان‌ها گفت: شما نمایندگان صدای مردم و حلقوم مردم هستید، ناظران در شورای برنامه ریزی استان‌ها باید پیگیری کرده که دستورالعمل اجرای این بند از بودجه در استان‌ها اجرا شود علاوه بر این، ۳ نفر از نمایندگان در شورای متشکل از وزارت اقتصاد عضو هستند آن‌ها هم باید نظارت‌های لازم را داشته باشند، البته عمدتا خطا‌ها در دولت گذشته بود، دولت فعلی دو سه ماه هست که سرکار آمده است.

رئیس مجلس افزود: یکبار دیگر در صحن مجلس این موضوع را پیگیری می‌کنیم کمیسیون برنامه مجلس هم نظارت داشته باشند و این موضوع را از دولت پیگیری کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم برنامه ریزی استان ها سازمان برنامه وزارت اقتصاد تبصره ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳