Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   قادر آشنا در آیین پایانی شانزدهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در خراسان شمالی که همزیستی مسالمت آمیز و فرهنگ دوستی آن‌ها زبان زد ایران است، از مردم خراسان شمالی به واسطه این که با هنر و فرهنگ آشنا و به تئاتر عشق می‌ورزند و از آن استقبال می‌کنند به عنوان مردمی فرهیخته و فرهنگ دوست که قدر این گوهر را می‌دانند، یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید 

معرفی برترین‌های جشنواره تئاتر خراسان شمالی

او با اشاره شعار دولت، شعار که توجه به مناطق کم برخوردار و فرهنگ و هویت ایران زمین است، از اختصاص ۵۰ درصد از بودجه سال جاری به هزینه تولید آثار نمایشی در استان‌ها سخن گفت و اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال این مبلغ به استان‌ها اختصاص داده شود.

او هم چنین شعار توجه به هویت ایرانی را مورد توجه قرار داد و بر تولید نمایشنامه مبتنی بر فرهنگ و هویت ایرانی توجه به داشته‌های فراوانی دراین حوزه تاکید کرد و گفت:در نظر داریم تا بدون محدودیت تولید نمایشنامه، از هر تعداد نمایشنامه‌ای که در استان در طراز ملی تولید شود حمایت کنیم.

آشنا ادامه داد: در حال حاضر در ۵ سرفصل اقدام به تولید نمایشنامه کردیم و حتی اگر بنا باشد تمامی جشنواره‌ها را تعطیل و تمامی هزینه‌های اجرایی را کاهش دهیم تا به نمایشنامه توجه و پرداخته شود، این کار صورت می‌گیرد.

او از تمامی هنرمندان استان که به فرهنگ، هویت و داشته هایتان علاقه‌مند هستند خواست تا در زمینه تولید نمایشنامه گام بردارند و این خطه را که هم، چون ایران کوچک است، در قالب نمایشنامه به تصویر بکشند.

شانزهمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی از سوم تا پنجم آذر ماه برگزار شد و هفت اثر راه یافته از شهر‌های بجنورد، شیروان و گرمه از میان ۲۰ اثر راه یافته به این جشنواره با یکدیگر رقابت کردند.

انتهای پیام/ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره تئاتر خراسان شمالی هنرهای نمایشی تولید نمایشنامه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • خنیانگر آیینی و مردمی موسیقی شمال خراسان درگذشت
  • بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • هنرمند و بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»