Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-30@13:40:38 GMT

درباره پاراگ آگراوال مدیرعامل جدید توییتر

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۰۹۱۶

درباره پاراگ آگراوال مدیرعامل جدید توییتر

ایتنا - ​​​​​​​توییتر جدیدترین شرکت فناوری سیلیکون ولی است که یک مدیرعامل هندی تبار را انتخاب کرده و به شرکتهایی مانند مایکروسافت و گوگل پیوسته است که نوابغ فناوری هندی را در رده مدیران ارشد خود به خدمت می گیرند.
انتصاب پاراگ آگراوال، مدیر فناوری سابق توییتر به عالی‌ترین سمت در این شرکت، نقشی که مهاجران هندی در بزرگترین شرکتهای فناوری جهان ایفا می کنند را توسعه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ساتیا نادلا از مایکروسافت، شانتانو ناراین از ادوب، آرویند کریشنا از شرکت IBM و ساندار پیچای از شرکت آلفابت ملحق می شود که در میان برجسته‌ترین مدیران شرکتهای آمریکایی قرار دارند که تبار هندی دارند. در میان این افراد، گروهی از مدیران شرکتهایی را هدایت می کنند که مجموع ارزش بازار آنها نزدیک پنج تریلیون دلار است. خارج از حوزه فناوری، ایندرا نویی شرکت پپسی کو را به مدت ۱۲ سال هدایت کرده و آجی بانگا، پس از یک دهه فعالیت به عنوان مدیرعامل شرکت مسترکارد، رییس هیات مدیره اجرایی آن است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آگراوال مانند همتایان خود در سیلیکون‌ ولی، سابقه فنی داشته و با فعالیت در توییتر، به پیشرفت رسیده است. وی با ۳۷ سال سن، جوان‌ترین مدیرعامل در میان شرکتهای حاضر در شاخص اس اند پی ۵۰۰ به شمار می رود. آگراوال مدرک مهندسی خود را از موسسه فناوری هند دریافت کرده که کالج عالی این کشور است که نسلها سیاستمدار و مدیران برجسته شامل پیچای و کریشنا را پرورش داده است. وی پس از این که برای دریافت دکترا در علوم رایانه به دانشگاه استنفورد رفت، توانست جای پایی در سیلیکون ولی پیدا کند.

ویویک وادها، از مدرس حقوق هاروارد و نویسنده کتابی درباره رشد نادلا در مایکروسافت می گوید: هندی بودن اکنون یک مزیت بزرگ است. افراد از ما انتظار دارند مهندسان خوب و مدیران خوبی باشیم. تا جایی که می دانم، پاراگ آگراوال ارزشهای مشترک ساتیا و سبک مدیریتی مشابهی دارد.

جک دورسی، مدیرعامل مستعفی و هم موسس توییتر در یادداشتی که درباره کناره گیری خود منتشر کرد، توانمندیهای فنی آگراوال را تایید کرد اما مهارت مدیرعامل جدید این شرکت در هدایت مسائل دشواری مانند آزادی بیان، مسائل نژادی و روابط با دولتها خواهد بود که به زودی به بوته آزمون گذاشته می شود.

در هند که کشور محل تولد آگراوال است، توییتر با حدود ۲۰ میلیون کاربر در جبهه‌های مختلف هدف حمله دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند قرار گرفته است. دولت هند از توییتر به دلیل عدم تمایل برای حذف پیامهای حمایت از کشاورزان معترض و کنترل توییتهای سران هر دو جبهه سیاسی انتقاد کرده است. توییتر در مباحث سیاسی داخلی هند، نقش مشابهی که در آمریکا دارد را ایفا کرده است و حساب مودی میلیونها هوادار دارد.

به گفته وادها، آگراوال کمک خواهد کرد. خودرایی جک دورسی بسیاری از دولتها را معترض کرده بود. اگر توجه کنید چگونه مایکروسافت هدف چپ یا راست در آمریکا نبوده است، به دلیل وجود ساتیا و توانایی‌اش برای گوش کردن به انتقاد و حفظ توازن بوده است. انتظار دارم آگراوال هم اقدام مشابهی را انجام دهد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تاکنون آگراوال چندان در کانون توجهات نبوده و تجربه اش به توسعه محصول و تحقیقات بازار متمرکز شده است. وی پیش از مدیرعاملی، نخستین مهندس برجسته توییتر برای نقشی که در کمک به افزایش رشد مخاطب و درآمد داشته است، نامیده شد. اکنون که مدیرعامل توییتر شده است، مسیر دوستانه‌تری با هند برای توسعه هدف گسترش نفوذ این پلتفرم پیدا خواهد کرد. این کشور بزرگترین پایگاه کاربران را برای وات‌ساپ شرکت متا پلتفرمز دارد که شمار آنها به نیم میلیارد می رسد و یوتیوب آلفابت هم مخاطبان گسترده ای در این کشور دارد. هند همچنین یکی از بازارهای برخوردار از سرعت رشد پرشتاب برای توییتر به شمار می رود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: توییتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد

 سارانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در بارندگی‌های ابتدای اردیبهشت تا امروز بیشترین میزان ذخیره‌سازی روان آب در سد‌های حاجی آباد زیرکوه و نهرین شهرستان طبس انجام شد.

وی افزود: یک میلیون و ۶۴۰ هزار متر مکعب روان آب در سد حاجی آباد زیرکوه و ۹۷۰ هزار متر مکعب در سد نهرین طبس مهار شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: با بارندگی‌های چند روز گذشته حجم مخازن سد‌های استان به ۱۸.۵ میلیون متر مکعب افزایش یافت.

وی گفت: حجم کل مخازن سد‌های خراسان جنوبی ۷۵.۷۵ میلیون متر مکعب است و اکنون ۲۴ درصد مجموع ظرفیت هشت سد مخزنی استان آبگیری شده است.

با توجه به کاهش بارندگی‌های خراسان جنوبی در سال‌های اخیر ذخایر آبی پشت سد‌های استان نسبت به قبل افت کرده و هر سال بخش قابل توجهی از این ظرفیت ذخیره‌سازی، خالی است.

سارانی پیش از این گفته بود: تمامی سد‌های استان در وضعیت پایدار و سالم هستند و ورودی و خروجی مخازن سد‌ها به صورت لحظه‌ای کنترل می‌شود لذا برای مهار سیلاب‌های احتمالی آمادگی کامل را دارند.

وی با تکذیب خبر شکسته شدن سد در این استان افزود: سد تعریف مشخصی دارد و سازه‌های کوچکی که برای مهار آب و سیلاب احداث می‌شود، سد نیستند بلکه بند نامیده می‌شوند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، ۲ بند خاکی در زیرکوه که بر اثر سیلاب دچار خسارت شدند در ده‌های گذشته بنا به درخواست مردم و با مشارکت آنان توسط نهاد‌هایی غیر از وزارت نیرو احداث شده بودند که این شرکت درباره پایداری و بهره برداری این گونه بند‌ها به متولیان آن تاکیدات و تذکرات لازم را اعلام کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد