Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@02:35:06 GMT

مستندی که ۹۰ درصد به واقعیت نزدیک است

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۰۹۵۲

مستندی که ۹۰ درصد به واقعیت نزدیک است

به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید سلیمانی، صبح امروز سه شنبه نهم آذرماه نشست رونمایی از مستند «۳۶۰ درجه محاصره» به کارگردانی حامد هادیان در بنیاد مکتب حاج قاسم برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، تیزری از مستند پخش و مصطفی وثوق کیا مجری این جلسه توضیحاتی را درباره عملیات آمرلی که فرماندهی آن را شهید حاج قاسم سلیمانی برعهده داشت، ارائه کرد و درباره کارگردان این مستند تاکید کرد: حامد هادیان از جمله مستندسازان و روزنامه نگارانی است که معمولاً برای تهیه گزارش و مستند در کشورهایی مثل روسیه و عراق حضور پیدا کرده و به تازگی از کشور افغانستان بازگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حامد هادیان کارگردان این مستند هم گفت: زمانی که حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید، من و یکی از دوستانم به دنبال این بودیم که بتوانیم یک مستند درباره ایشان تولید کنیم. در واقع قبل از شهادت بنا به دلایلی امکان ساخت مستندی درباره وی وجود نداشت، در همین راستا ابتدا به عراق سفر کردیم و به مناطقی که حاج قاسم در آن عملیات داشته است سر زدیم.
وی با اشاره به اینکه برای ساخت «۳۶۰ درجه محاصره» ۲ بار به عراق سفر کرده است، ادامه داد: عملیات آمرلی از جمله عملیات‌هایی بود که حاج قاسم از ابتدا فرماندهی آن را برعهده داشت و برای اولین بار نیروهای عراقی و ایرانی زیر نظر وی باهم عملیات انجام دادند. آملی شهری بود که مدت زیادی توسط داعش محاصره شده بود و مردم در آن در شرایط سختی قرار داشتند.
این کارگردان مستند تاکید کرد: هرچند اهمیت نظامی این عملیات بسیار زیاد بود اما با توجه به اینکه کمک رسانی و ارسال غذا به مردم این شهر بسیار سخت بود، نجات جان انسان‌ها جزو اولین اهداف حاج قاسم بود، عملیاتی که یک ماه برای آن برنامه‌ریزی و در یک روز اجرایی شد. حاج قاسم در این عملیات در حالی که شهر ۳۶۰ درجه در محاصره بود با هلیکوپتر وارد شهر می‌شود تا عملیات را فرماندهی کند.
هادیان با بیان اینکه بنیاد «مکتب حاج قاسم» برای ساخت این مستند ما را همراهی کرده‌اند، ادامه داد: پیش از این مستندهایی درباره عملیات‌هایی که حاج قاسم در آن حضور داشت ساخته شده بود اما هیچگاه و البته بنا به دلایلی به حاج قاسم اشاره نشده بود.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های تاکید کرد: برای ساخت این مستند با افراد بسیاری از جمله ایرانیان و عراقی‌ها مصاحبه شده است که پیدا کردن آنها بسیار سخت بود. البته این را هم باید بگویم که ما بدون هماهنگی به عراق رفته بودیم و بعد از مدتی بچه‌های سپاه قدس ما را پیدا کرده و برای ساخت این مستند به خوبی با ما همکاری کردند.
این مستندساز با بیان اینکه از ابتدا هم می‌دانستیم که عملیات مورد نظر جزو عملیات‌های بسیار مهم و پیچیده بود، توضیح داد: ۲۰ درصد از تصاویر به کار رفته شده در مستند آرشیوی است که برای اولین بار استفاده شده است. در واقع این تصاویر از دوربین‌های عراقی و ایرانی ثبت شده است و ما توانستیم در مستند از آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه در آخر مستند دست نوشته‌های حاج قاسم که مربوط به خاطرات عملیات است، به نمایش گذاشته شده است، توضیح داد: یکی از بزرگترین چالش‌های ما این بود که بسیاری از روایت‌ها از حضور حاج قاسم در این عملیات، اغراق‌آمیز بود و پیدا کردن واقعیت برای به تصویر کشیدن آن کار بسیار سختی بود، هرچند در این مستند روایت افراد بسیاری را شنیده و کنار هم گذاشته‌ایم اما می‌توانم بگویم که تا ۹۰ درصد از روایت مستند نزدیک به واقعیت است.
همچنین در ادامه کمیل کریمی طراح پوستر این مستند بیان کرد: ایده اولیه این پوستر توسط آقای روح‌الامین ارائه شده و من تصویرسازی آن را انجام داده‌ام، آنچه که در پوستر می‌بینید بخشی از فیلم است که در آن حاج قاسم ایستاده و یک رزمنده عراقی یک پارچه سبز را به بازوی حاج قاسم می‌بندد.

     

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حاج قاسم حاج قاسم برای ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • ناگفته‌های سردار حاجی‌زاده از عملیات وعده صادق+ فیلم
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • «کامیون زباله فضایی» به یک موشک پیر نزدیک شد
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده