Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نشست وزرای خارجه گروه ۷۷ و چین بر توسل به چند جانبه گرایی و همکاری جمعی برای مقابله با چالش‌های کنونی در جهان تأکید کرد.

به گزارش امنا، «مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل طی سخنانی در چهل و پنجمین اجلاس سالانه وزرای امور خارجه گروه ۷۷ به علاوه چین اظهار کرد: در حالی که امسال پنجاه و پنجمین سالگرد تصویب منشور الجزایر در اولین اجلاس وزرای امور خارجه گروه ۷۷ به علاوه چین را گرامی می‌داریم باید همچنان همانگونه که در آن سند مزبور، حول آرمان‌ها و منافع مشترک اعضای گروه، متحد مانده و به طور مصمم، تلاش‌های جمعی خود را برای نیل به توسعه اقتصادی و اجتماعی و نیز تحقق صلح، ثبات و رفاه همه اعضای گروه معطوف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گروه ۷۷ به علاوه چین به عنوان بزرگ‌ترین بلوک بین دولتی در سازمان ملل، این ابزار و اهرم را در دسترس همه کشورهای در حال توسعه قرار می‌دهد تا بتوانند منافع جمعی خود را با تکیه بر ارتقای ظرفیت مذاکراتی در همه مسائل اقتصادی بین‌المللی در سازمان ملل به پیش ببرند. اکنون پس از نزدیک به شش دهه از تأسیس این گروه و علیرغم همه موانع و چالش‌هایی که با آن مواجهیم، گروه ۷۷ طی این سال‌ها توانسته در عمل ثابت کند که همکاری بین‌المللی تنها راه حفظ و پاسداشت از ارزش‌های مشترک و حل و فصل چالش‌های فراروی جهان است.

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل در ادامه خاطرنشان کرد: هر چند شکل چالش‌هایی که امروز با آن روبرو هستیم در مقایسه با سال‌های ابتدایی تشکیل گروه ۷۷ قدری تفاوت کرده، اما ماهیت این چالش‌ها تغییر چندانی نداشته و تنها راه مقابله با آن نیز توسل به چندجانبه گرایی و همکاری جمعی است.

تخت روانچی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: همه‌گیری کووید -۱۹ زنگ هشداری برای کل جهان بود تا یک بار دیگر به ما یادآوری کند که توسعه، رفاه و سعادت بشریت به یکدیگر متصل بوده و وابستگی متقابل دارد. با این وجود، در حالی‌که همه کشورها، دست در دست یکدیگر به همکاری برای مقابله با این همه‌گیری مشغولند، متأسفانه شاهدیم که آمریکا به تحمیل اقدامات نامشروع یکجانبه قهرآمیز خود از جمله تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی بر تعدادی از کشورها که بیشترین خسارت و رنج را از عواقب وخیم همه‌گیری کرونا متحمل شده‌اند، ادامه می‌دهد.

این دیپلمات ارشد ایرانی اضافه کرد: این اقدامات غیرقانونی از یک سو و فقدان اقدام مؤثر و جدی از طرف جامعه بین‌المللی برای مقابله با این اقدامات، موجب شده که آرمان توسعه پایدار و محور آن یعنی «هیچ‌کس نباید از توسعه عقب بماند»، به یک شعار صرفاً بی محتوا، بی معنی و تزئینی بدل شود.

نماینده ایران در سازمان ملل در پایان گفت: معتقدیم مهمترین بحران‌ها و چالش‌های بین‌المللی امروز فراروی بشر، یعنی همه‌گیری کرونا و نیز یکجانبه گرایی، شکست نخواهد خورد، مگر این‌که با پاسخ جمعی و واحد و نیز تلاش مشترک همه کشورهای جهان تحت لوای چندجانبه گرایی و همبستگی و مطابق با روح همکاری جمعی بین‌المللی، مواجه شوند و این آرمانی است که گروه ۷۷ به علاوه چین برای تحقق آن ایجاد شده است.

منبع: فارس

کد خبر 538996

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا چین مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل تحریم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای مقابله سازمان ملل بین المللی همه گیری چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت‌های کشتی المپیک ۱۵ تا ۲۱ مرداد ماه در پاریس و حدودا دو ماه بعد از آن نیز مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی همراه با امید‌های جهان در آلبانی به انجام خواهد رسید.

کشتی فرنگی ایران که اولین تیم جهان است سهمیه‌هایش را برای حضور در المپیک کامل کرده و با ۶ کشتی‌گیر به فرانسه خواهد رفت، علاوه بر این نفرات، چهار ملی‌پوش بزرگسال را نیز روانه تیرانا -درصورت صدور ویزا- خواهد کرد تا برای کسب نشان جهانی در اوزان غیرالمپیکی ۵۵، ۶۳، ۷۲ و ۸۲ کیلوگرم تلاش کنند.

طبق اتفاقاتی که در چرخه انتخابی تیم ملی رخ داد و همچنین وعده فدراسیون مبنی بر اینکه هر کسی سهمیه المپیک را در گزینشی‌ها بگیرد، خودش هم ملی‌پوش خواهد شد، تا اینجای کار محمدهادی ساروی با غلبه بر بالی و امین میرزازاده با عبور از هدایتی و همچنین امین کاویانی‌نژاد و علیرضا مُهمدی با کسب سهمیه المپیک در بیشکک، ملی‌پوش المپیک شده‎‌اند و برای دو وزن دیگر نیز کادرفنی تیم ملی اعلام کرد مهدی محسن‌نژاد – امیررضا ده‌بزرگی و محمدرضا گرایی – سعید اسماعیلی در تورنمنت رنکینگ‌دار بوداپست با هم رقابت خواهند کرد و نفر برتر صاحب دوبنده تیم ملی خواهد شد.

همچنین باتوجه به اتفاقاتی که در وزن ۷۷ کیلوگرم رخ داد و گرایی هم در چند سال اخیر عملکرد ضعیفی در این وزن داشته و در چرخه ۲۰۲۴ هم به دلیل پرتاب بطری و محرومیت از سوی اتحادیه جهانی، غیبت داشت، این کشتی‌گیر حالا می‌تواند در چرخه ۸۲ کیلوگرم شانس خود را برای حضور در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی امتحان کند و شانسی برای حضور در پاریس ندارد.

برادر کوچکتر هم که بعد از طلای المپیکش، باتوجه به شرایط وزنی خود به هیچ وجه مسابقه انتخابی نداده و در این سال‌ها از سوی هر دو کادرفنی وقت – محمد بنا و حسن رنگرز- حفظ شده و مسابقه‌ای هم پیش از مسابقات جهانی، سر وزن قانونی نداده، بعد از چند سال باید پیش از المپیک، با دو کیلوگرم ارفاق وزنی مبارزه انتخابی بدهد و اگر از آن سربلند بیرون آمد، صاحب دوبنده تیم ملی در المپیک شود.

برای کشتی‌گیری که چند سالی است بدون انتخابی و البته باتوجه به اختلاف فنی زیادی که با رقبای داخلی‌اش داشت، ملی‌پوش شده، اینکه امسال باید مبارزه انتخابی بدهد، تصمیم رضایتبخشی نیست. ضمن اینکه او در این سال‌ها همه تورنمنت‌های بین‌المللی که تجربه کرده در ۷۲ کیلوگرم بوده و حالا باید به وزن ۶۹ کیلو (مسابقات رنک‌دار با دو کیلوگرم ارفاق وزنی برگزار می‌شود) رسیده و با حریف جوان و بسیار باانگیزه‌اش که یک سال است روند رو به رشدی داشته و در چرخه ۲۰۲۴ هم به هر میدانی اعزام شده، با طلا برگشته است، انتخابی بدهد.

گرایی هنوز به لحاظ رسانه‌ای و مجاری، واکنشی نسبت به این تصمیم نشان نداده، اما این قطعا تصمیمی نیست که از آن استقبال کند چراکه او هم معتقد است فقط یک بار می‌تواند درسال سر وزن قانونی کشتی بگیرد که آن هم باید المپیک باشد.

محمدعلی گرایی هم که تلاش زیادی برای بخشش محرومیتش از سوی اتحادیه جهانی داشت، حالا صرفا می‌تواند شانس خود را در وزن غیرالمپیکی امتحان کند.

آیا دو برادر به چرخه اعلام شده جدید، تن خواهند داد و برادر کوچکتر برای تکرار طلای المپیک قبلی خود، با سعید اسماعیلی در بوداپست رقابت می‌کند و برادر بزرگتر هم با نفر اول وزن ۸۲ کیلوگرم مبارزه خواهد کرد؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • پتانسیل چندجانبه گرایی شانگهای در برابر اسراییل
  • سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟
  • باقری کنی: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • باقری: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • بریکس برای تحرک کشور‌های عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • باقری: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند