Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس در زمان سرپیچی از دستور و مقاومت متهمین یا هنجارشکنان، نمی تواند با لبخند و تقدیم دسته گل، آنها را دستبند زده و به کلانتری ببرد؛ بنابراین فرماندهان ناجا باید به خوبی این موضوع را برای مردم تبیین کنند؛ مخصوصاً در جاهایی که پلیس، در معرض اتهام بدرفتاری قرار دارد.


28935.jpg

به گزارش شریان نیوز،این روزها رایج شده است که برخی کاربران، ویدئوهای کوتاهی علیه نیروی انتظامی در فضای مجازی منتشر می کنند و به تبع آن، برخی افراد و رسانه ها به صورت جهت دار به تخریب نیروی انتظامی روی می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هفته ناجا به تازگی تمام شده و البته که بهتر بود این مطلب در همان هفته مطرح می شد اما به دلیل آنکه خدمات نیروی انتظامی زمان بردار نیست و در هیچ دقیقه ای متوقف نمی شود و از سوی دیگر این حملات از سوی بدخواهان نیز متوقف نمی شود؛ پس ضمن عرض خداقوت به پاس زحمات مجاهدانه و شبانه روزی، بیان چند نکته خطاب به فرماندهان محترم ناجا، خالی از فایده نیست:
 
یک: هرچند که شرایط و نوع فعالیت هایی که در نیروی انتظامی وجود دارد، قابل مقایسه با برخی مشاغل دیگر نیست، اما بدیهی است که همانگونه که یک کارمند و مدیر، در حوزه کاری خود، حق تخلف ندارد، یک مأمور پلیس هم در صورت تخلف باید پاسخگو باشد. البته این برخورد که از سوی فرماندهان محترم صورت می گیرد، نباید موجب شود که عده ای سوءاستفاده کنند و اصل کار نیروی انتظامی تحت الشعاع قرار گرفته و به نوعی حاشیه امنی برای هنجارشکنان ایجاد شود. به طور کلی تخلف یک مأمور، ارتباطی با صحیح بودن اصل برخورد با هنجارشکنان ندارد.
 
دو: بخشی از هنجارشکنان اجتماعی و اخلاقی جامعه را زنان تشکیل می دهند و نیروی انتظامی هم بر اساس قانون و شرع باید با این هنجارشکنان مقابله کند. بنابراین نیاز است که به اندازه کافی از ظرفیت زنان در نیروی انتظامی استفاده شود. به طور کلی، وقتی یک زن از دستور پلیس سرپیچی می کند و راه مقابله با پلیس را در پیش گرفته است، باید به اندازه کافی نیروی انتظامی زن وجود داشته باشد تا او را دستگیر و به درون خودروی پلیس هدایت کند.
 
سه: گاهی اوقات، برخی از مأموران نیروی انتظامی از این بیم دارند که در عملیات یا مأموریت های گوناگون، اگر وظیفه خود را به درستی انجام دهند، در مراحل بعدی ممکن است پشت آنها خالی شده و برایشان دردسر به وجود آید. فرماندهان ناجا موظف هستند که این اطمینان را به مأموران خود بدهند که تا آخر کار، پشت آنها می ایستند. البته طبیعی است که این حمایت، در حکم چک سفید امضاء نیست که هر گونه اعمال و رفتار مأموران را تأیید کنند.
 
چهار: پلیس در زمان سرپیچی از دستور و مقاومت متهمین یا هنجارشکنان، نمی تواند با لبخند و تقدیم دسته گل، آنها را دستبند زده و به کلانتری ببرد؛ بنابراین فرماندهان ناجا باید به خوبی این موضوع را برای مردم تبیین کنند؛ مخصوصاً در جاهایی که پلیس، در معرض اتهام بدرفتاری قرار دارد.

پنج: فرماندهان ناجا مشخص کنند که نیروی انتظامی در سالیان گذشته تا چه میزان در مقابل مطالبات مهم رهبری از نیروی انتظامی و مسائلی نظیر احساس قدرت، سرعت، تکیه گاه، برخورد محترمانه با مراجعان، پیگیری شکایات و... پیشرفت داشته است؟
 
شش: نکته آخر این است که مردم، کم و بیش، ارتباط و آشنایی نسبی با شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم دارند، اما به اندازه کافی با شهدای جان برکف نیروی انتظامی که در راه امنیت همه جانبه داخل کشور نظیر مبارزه با سارقین، اراذل، اغتشاش گران، مبارزه با قاچاق(کالا، موادم خدر، مشروبات الکلی) و... آشنایی ندارند. این در حالی است که ناجا نیز به صورت شبانه روزی، دغدغه حفظ و تأمین امنیت مردم و کشور را دارد و نزدیک ترین حلقه از نیروهای نظامی به مردم است. به نظر می‌رسد که در جهت شناساندن این شهدای گرانقدر به مردم نیز باید قدم های بهتری برداشته شود.

منبع: شریان

کلیدواژه: فرماندهان ناجا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی در مراسم تکریم، تودیع و معارفه فرماندهان جدید و قدیم پایگاه شکاری برادران شهید دلحامد چابهار که با حضور فرماندهان و جمعی از فرماندهان یگان‌های مستقر در شهرستان کنارک و مسئولان این شهر برگزار شد، گفت: مردم منطقه چابهار و به‌ویژه کنارک از شریف ترین، مهربان‌ترین و وفادارترین مردمان این کشور در استان سیستان و بلوچستان هستند که ثابت کردند در شرایط تحریم استکبار جهانی پای نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و ما به وجود این مردمان افتخار می‌کنیم.

امیرسرتیپ خلبان واحدی در ادامه با بیان اینکه جا به جایی فرماندهان و کارکنان در پایگاه‌ها و یگان‌های نظامی باعث پویایی در آن مجموعه‌ها می‌شود، اظهار کرد: پایگاه شکاری شهید دلحامد چابهار به لحاظ اهمیت و حساسیت یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است و به مدد الهی حضور فرماندهانی لایق، نخبه، کارآمد، توانمند، انقلابی و مسئولیت پذیر در یگان‌های این نیروی الهی باعث پیشرفت نهاجا شده است.

در این مراسم امیرسرتیپ دوم خلبان عبدالله ابکی به سمت فرماندهی جدید پایگاه شهیدان دلحامد منصوب و از خدمات و تلاش‌های امیرسرتیپ دوم خلبان مهدی کرمی تجلیل و قدردانی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اقدام به موقع واحد پلیس برای نجات جان شهروندان
  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • ۲۵ سارق دستگیر شدند
  • آیت‌الله مکارم‌شیرازی: پلیس طرح نور را با قدرت ادامه دهد
  • نیروی انتظامی در اجرای طرح حجاب و عفاف کوتاهی نمی کند
  • اجتماع حمایتی مردم کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد