Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی شامگاه سه شنبه از طریق صفحه مجازی خود در ایسنتاگرام به دستاوردهای سفر رئیس جمهوری به استان زنجان اشاره کرد و گفت: قبل از سفر پروژه‌ها برای طرح و پیگیری در سفر رئیس جمهوری به استان شناسایی شد و پیش از سفر، مجموعه‌ای از طرح‌ها در جلساتی با حضور معاون اجرایی رئیس جمهوری و معاونان وزیران اولویت بندی و تقسیم بودجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در این جلسات تمرکز بر طرح‌های نیمه تمام برای پروژه‌های دارای ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان بود و اکنون مصوبات نهایی در مرکز است و طی هفته جاری به امضای ریاست جمهوری می‌رسد.

استاندار زنجان به سامانه دریافت نظرات و درخواست‌های مردمی در سطح استان قبل از سفر اشاره کرد و ابراز داشت: در این راستا ۵۰ هزار درخواست و مکاتبه مردمی در استان ثبت شد.

افشارچی تاکید کرد: در سفر رئیس جمهوری ۹۰ توافق برای اجرای طرح‌ها در استان انجام شد و برای اجرای این طرح‌ها اعتباری بالغ بر چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که طی امسال تا سال ۱۴۰۲ اختصاص خواهد یافت و علاوه بر این اعتبار چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی، پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای پشبرد طرح‌های سرمایه گذری استان به تصویب رسید و طرح‌های سرمایه گذاری طی دو سال آینده با استفاده از این تسهیلات توسعه پیدا می‌کنند.

وی ابراز داشت: مخاطره اول استان موضوع آب است و قرار شد برای تکمیل ۲ سد بلوبین و مراش با استفاده از ظرفیت ماده ۵۶، از طریق مشارکت بانک‌ها و تعهد دولت، به ترتیب برای سد مراش ۲۷۷ میلیارد تومان و برای سد بلوبین ۱۸۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یابد که در بیش از دو سال آینده با تخصیص این اعتبار، این ۲ سد را به مرحله آبگیری خواهیم رساند و همچنین برای آبرسانی آب سد مراش به شهر دندی و روستاهای مسیر نیز ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

افشارچی با بیان اینکه برای احداث ۱۰ سد معیشتی در استان مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد، گفت: برای تجهیز بیمارستان خیرساز ۱۴۷ تختخوابی ولیعصر نیز ۱۴۰ میلیارد تومان در اختیار خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: برای گاز رسانی به ۳۸ روستا در سطح استان ۱۰۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که مبلغ قابل توجهی است و ۵۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی شهری در استان تخصیص یافته است.

استاندار زنجان گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در حوزه کشاورزی برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در استان اختصاص داده شد و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری در استان در نظر گرفته شد که این طرح‌ها تا سال ۱۴۰۲ اجرایی و تمام خواهند شد.

افشارچی ابراز داشت: در حوزه راهسازی، ۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح ۲ خطه کردن راه آهن زنجان قزوین اختصاص یافت و درجهت تکمیل قطعات ۲، سه و چهار باند دوم محور سلطانیه – خدابنده – کبودرآهنگ نیز برای جذب اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان توافق شد.

وی گفت: برای تکمیل پروژه محور سه راهی طارم – منجیل نیز ۱۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شد و ۵۰ میلیارد تومان نیز برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در محورهای ارتباطی استان اختصاص یافت.

استاندار زنجان با بیان اینکه بخشی از هدف ما در استان توسعه بخش خدمات است، افزود: ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و صنایع دستی در نظر گرفته شد و در بخش بهداشت و درمان هم اعتباراتی تخصیص یافت.

کد خبر 5364911

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن افشارچی استاندار زنجان مصوبات دولت ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه زلزله واکسن کرونا بسیج هفته بسیج لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها آلودگی هوا شیوع کرونا میلیارد تومان نظر گرفته شد رئیس جمهوری برای تکمیل سفر رئیس طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی از مهمترین وظایف راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است.

وی افزود: با توجه به اعتبارات تخصیص یافته بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها عنوان کرد و گفت: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان به قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی و بهسازی شد.

اسماعیلی به برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان به قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی آن طی امسال  اشاره کرد و گفت: در ۲ لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه مرتفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه استان زنجان پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، خاطر نشان کرد:۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • شهید مطهری الگوی نخبگان فکری جبهه انقلاب است
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد