Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@03:22:18 GMT

مردمی بودن انقلاب مایه قدرت نظام است

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۲۳۲۷

مردمی بودن انقلاب مایه قدرت نظام است

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت الاسلام و المسلمین محمد رضایی شامگاه سه‌شنبه در نشست هم اندیشی ستاد بزرگداشت یوم الله ۹ که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و فرماندهان نظامی و انتظامی فارس برگزار شد، ضمن یادآوری اهمیت این ایام، روز ۹ دی را روز تحولی عظیم در روند انقلاب دانست و افزود: در این روز پشتیبانی عظیم مردم از انقلاب بصورت خودجوش رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور مردم در ۹ دی ۸۸ را تنها قابل قیاس با حرکت مردم در عاشورای سال ۱۳۵۷ دانست و گفت: هیچ حرکتی مثل ۹ دی نتوانست نظام را از پرتگاهی که با برنامه ریزی و عقبه فکری معاندین انقلاب تدارک دیده شده بود رهایی بخشد و آن را بیمه کند.

رضایی ۹ دی را به نوعی مکمل حرکت عاشورای ۵۷ خواند و خاطر نشان کرد: این حرکت از فرصت و ظرفیت ارتباط عاطفی با نهضت اباعبدالله و مبتنی بر اندیشه های آزادی خواهانه استفاده و ملتی را از چنگال ظلم و ستم نجات داد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با یادآوری استفاده بجا از کلمه «فتنه»، آن را تنها کلمه مناسب برای توصیف وقایع سال ۸۸ دانست و گفت: هیچ واژه ای بجز «فتنه»، اتفاقات آن سال را به درستی توصیف نمی کند و این کلمه باید تبدیل به یک گفتمان شود.

رضایی با برشمردن کتب و آثار مکتوب مربوط به فتنه ۸۸ همگان را به تبلیغ و مطالعه آن ها دعوت کرد و افزود: باید تبیین شود که ۹ دی روز بزرگی بود که مردم آمدند، با ولایت میثاق کردند و ۹ دی بود که انقلاب را نجات داد.

وی گفت: مردمی بودن انقلاب محور اصلی تولید قدرت نظام است و این یعنی همین مردم هستند که انقلاب را به وجود آوردند و حفظ کرده اند و پای آن ایستاده اند.
رضایی با اشاره به در پیش بودن ایام شهادت سردار قاسم سلیمانی، بر برنامه ریزی جهت اجرای برنامه‌های میدانی و مجازی تأکید کرد و افزود: به مناسبت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برنامه های میدانی با حضور گسترده مردم برگزار خواهد شد.

وی افزود: در برگزاری مراسم ۹ دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی دستور العمل های کرونایی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و سایر مسائل بهداشتی با جدیت دنبال و برنامه های میدانی در فضای باز برگزار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس بر استفاده از ظرفیت دینی مساجد و نزدیک به ۷ هزار اماکن مذهبی استان، برگزاری نشست های بصیرت افزایی در نقاط مختلف نظیر مدارس، دانشگاه ها و کانون های فرهنگی هنری تأکید کرد و افزود: با کار در فضای مجازی و انعکاس مراسم و برنامه های برگزار شده و همچنین برگزاری همایش های تبیینی در این فضا می توان اقدامات را پررنگ تر کرد و فضاسازی مناسبی انجام داد.

رضایی راه اندازی کمپین های مجازی با موضوع ۹ دی، تولید و انتشار کلیپ و نماهنگ، فراخوان مقاله با موضوع ۹ دی، ابعاد فتنه و بازتاب جهانی پاسخ مردم در روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را از جمله اقدامات جریان ساز برشمرد و خاطر نشان کرد: فضاسازی شهری و تغییر ظاهر شهر از جمله وظایف مهم در این ایام است و باید با استفاده از پلاکارد، بنر ، بیلبورد و تلویزیون های شهری رنگ بصیرت و میثاق طلبی به شهر داد.

در این جلسه مدیران ارگان ها و فرماندهان نظامی و انتظامی به بیان نظرات خود درباره برگزاری مراسم یوم الله ۹ دی پرداختند و پیرامون روز بصیرت و میثاق با ولایت به بحث، تبادل نظر و هم اندیشی پرداختند.

انتهای پیام/ف
 

منبع: فارس

کلیدواژه: فتنه 9 دی انقلاب اسلامی مردم محور اصلی نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که صبح امروز با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت. 


رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 


وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد. 


رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 


وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد. 


معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 


رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 


وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 


در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 


به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 


کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 


در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

دیگر خبرها

  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد