Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رضایی، نایب قهرمان المپیک ۲۰۰۴ آتن در خصوص چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد به خبرنگار مهر گفت: یکی از نکات قابل توجه و مهمی که بعد از مطالعه مصوبات و مفاد چرخه انتخابی تیم ملی متوجه آن خواهیم شد، اهمیت رقابت‌های قهرمانی کشور است. به نظر من با اجرای این چرخه، جایگاه رقابت‌های قهرمانی کشور به همان جایگاه قبلی خود یعنی یکی از مهمترین رویدادهای داخلی باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبیعتاً وقتی یک کشتی گیر قهرمان کشور می‌شود و مجوز حضور در مسابقات آسیایی را کسب می‌کند این بدان معناست که مسابقات کشوری از اهمیت بالایی برخوردار است. به نظر من باید این موضوع را یکی از امتیازات مثبت چرخه انتخابی محسوب کرد.

رضایی با اشاره به اهمیت جام تختی نیز گفت: باید به اهمیت بالای جام تختی در چرخه انتخابی هم اشاره کرد که دارای جایگاه مشخص و قابل توجهی برای مدعیان است. مطمئناً مدعیانی که در این تورنمنت به میدان می‌روند و حساب ویژه ای روی این میدان بین المللی باز کرده‌اند از انگیزه زیادی برخوردارند تا خودشان را اثبات کنند.

مربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد در خصوص پیکارهای لیگ برتر هم اظهار داشت: بی‌تردید پیکارهای لیگ برتر به کشتی گیران کمک خواهد کرد تا در شرایط بهتری وارد کارزار چرخه انتخابی شوند. البته یکی از نکات امیدوارکننده و مثبت در چرخه انتخابی، فاصله منطقی و حساب شده مسابقات لیگ نسبت به پیکارهای قهرمان کشور است.

رضایی در پایان خاطر نشان کرد: شاید چرخه انتخابی در مرحله اجرا با برخی کاستی‌ها و مشکلات هم همراه شود اما باید خوشبین بود در صدد رفع آن بر آمد. ضمن اینکه در چرخه انتخابی کنونی نگاه سرمربی به کشتی، کاملاً ملی است و می‌توان امیدوار بود که تمامی امور طبق عدالت و شایسته سالاری پیش خواهد رفت.

کد خبر 5364952 علیرضا هنرمنش

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رضایی کشتی آزاد انتخابی تیم ملی تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران تیم ملی فوتسال ایران تیم ملی بسکتبال تکواندو باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی تیم ملی فوتبال ایران لیگ کشتی کاراته فوتسال تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان چرخه انتخابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در مراسم آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: شهدای علمی نشان دادند که دشمن از پیشرفت علم و فناوری در هراس است. در دوران شیوع بیماری کرونا دانشمندان پزشکی، مهندسی و انسانی کمک کرده تا سلامت جسمی و روحی مردم ایران حفظ شود. 

وی ادامه داد: دنیای مدعی حقوق بشر و آزادی واردات واکسن کرونا را تحریم کرده بودند. 

زلفی گل ادامه داد: افتخار وعده صادق و اقتدار ایران خروجی دانشگاه های کشور است.علم و فناوری جدید فرهنگ تازه ای را خرق خواهد کرد. 

وزیر علوم بیان کرد: استادان سرمایه های نمادین کشور هستند و استادان در هر نقطه ای سبب ارزش بیشتر پیدا کردن آن مناطق خواهد شد. مرجعیت علمی. شاکرد پروری از جمله الویت های وزارت علوم است. 

زلفی گل تاکید کرد: کشورگشایی مشروع از طریق علم و فناوری همچنین تولید دانش است. جامعه فرهیخته دانشگاهی را باید قدر بدانیم و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری کشور است.

وزیر علوم افزود: بر اساس ابلاغیه ها ۱۵ درصد بودجه دانشگاه ها به پژوهش و ۵ درصدنیز به امور فرهنگی اختصاص پیدا کند. 

وی گفت: علامه مطهری با خون خودش رسالت انبیا را تقویت کرد و به ما آموخت که شهدا و استادان بعد از حیات نیز اقدامات سان اثر بخش است.

در ادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: در مراسم   جریان مداوم علمی در کشور بسیار درخشان بوده است. 

وی ادامه داد:  اگر بنا بر بروز اتفاقات مورد نظردر کشور هستیم باید به سمت علم و دانش همچنین تکریم استادان علمی حرکت کنیم. 

وی بیان کرد: اگر جریان علمی کشور در کنار دفاعی قرار نمی گرفت،  وعده صادق به خوبی انجام نمی گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • لحظه تصادف گارد ساحلی چین با کشتی فیلیپینی از چند نمای مختلف | ویدئو
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!