Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران گفت: از آنجایی که اومیکرون منجر به عفونت خفیف کرونایی می‌شود، برخی محققان امیدوار هستند این نوع کرونا پایانی بر تاخت و تازهای وحشیانه کرونا باشد و پایان همه‌گیری را تسریع ببخشد.

میرشهرام صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص واریانت اومیکرون، اظهار کرد: براساس تحقیقات در آفریقای جنوبی، واکسن‌های کرونا هنوز هم مؤثر است و واریانت جدید کرونا را می‌توان با یک تست PCR خاص تشخیص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نظر برخی از متخصصان بیماری‌های عفونی این کشور درباره جهش جدیدی کرونا این است که واریانت جدید کرونا ویروس قابلیت سرایت بیشتری دارد و با اینکه در آفریقای جنوبی نیز ابتلاء به کرونا در برخی از افرادی که واکسن زدند، دیده شده است، اما هنوز هم واکسن‌ها مؤثر خواهد بود.

وی ادامه داد: محققان آفریقای جنوبی بر این باورند که واریانت جدید ویروس کرونا از سایر واریانت‌ها کاملاً متمایز است، چرا که تعداد جهش‌های آن بسیار بیشتر است و بیش از ۳۰ جهش در پروتئین اسپایک دارد و این موضوع باعث نگرانی از فرار احتمالی ویروس از پاسخ ایمنی و انتقال بیشتر آن شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران افزود: خبر خوب در خصوص جهش جدید کرونا ویروس این است که این واریانت را با یک نوع خاص تست PCR می‌توان تشخیص داد و آزمایشگاه‌های تشخیصی می‌تواند به جای توالی‌یابی کل ژنوم، واریانت جدید را سریع‌تر شناسایی کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس بررسی‌ها اومیکرون تاکنون حدود ۵۰۰ درصد قدرت سرایت بیشتری نسبت به سویه ووهان دارد که این عدد برای دلتا ۷۰ درصد بوده است، همچنین با توجه به عدم ظهور پیک شدید بستری در آفریقای جنوبی جای امیدواری دارد که واکسن‌ها حداقل در پیشگیری از بستری شدن با این سویه تأثیر قابل توجهی داشته باشد.

صفری با تاکید بر اینکه در مورد قضاوت درباره بیماری‌زایی واریانت جدید کرونا باید چند هفته صبر کنیم تا تغییرات بستری در آفریقای جنوبی را ببینیم، خاطرنشان کرد: درباره سرایت‌پذیری بیشتر واریانت اومیکرون نسبت به دلتا شکی نیست و ظهور ناگهانی این سویه در فاصله حدود ۱۰ روز در تمام استان‌های آفریقای جنوبی نشان از قدرت سرایت بسیار بالای آن دارد و همه را شگفت‌زده کرده است.

وی گفت: لازم است بدانیم سه کمپانی مدرنا، نوواکس و بیونتک اعلام کردند که در حدود شش هفته توان ساخت واکسن جدید علیه این سویه جدید کرونا را دارند. از آنجایی که اومیکرون منجر به عفونت خفیف کرونایی می‌شود، برخی محققان امیدوار هستند این نوع کرونا پایانی بر تاخت و تازهای وحشیانه کرونا باشد و پایان همه‌گیری را تسریع بخشد.

کد خبر 538900

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اومیکرون جهش جدید کرونا کرونا و اومیکرون کرونا و جهش اومیکرون اومیکرون اومیکرون چیست کرونای اومیکرون ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا واکسن کرونا انتقال بيماري کرونا آمار قربانیان کرونا افزایش سرایت پذیری کرونا بیماری زایی ویروس کرونا شدت بیماری زایی کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آفریقای جنوبی واریانت جدید جدید کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت

رئیس جمهور در پیامی فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را به دولت و ملت این کشور تبریک گفت. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در پیامی با تبریک فرا رسیدن روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی به «سیریل رامافوزا» رئیس جمهور و مردم این کشور ابراز امیداوری کرد با مساعی و تلاش‌های مجدانه مقامات عالی‌رتبه آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران، دو کشور و دو ملت شاهد توسعه و تقویت روزافزون روابط دوجانبه و اشتراک نظر در عرصه‌های بین‌المللی باشند.

نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است به گزارش تسنیم، «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» روز گذشته با حضور رئیس‌جمهور کشورمان و سران برخی کشورهای آفریقایی در تهران برگزار شد و رئیسی در آن مراسم طی سخنانی بیان کرده بود تفاوت معناداری در نگاه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد، ما به دنبال همکاری با کشورهای آفریقایی برای این کشورها و پیشرفت آنها هستیم، اما کشورهای غربی به گواهی تاریخ صرفاً به دنبال چپاول منابع و ثروت‌های کشورهای آفریقایی بوده و هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبی
  • رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیسی فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رییسی فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!