Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز؛ معضل خشکسالی در دهه‌های اخیر با قوت گرفتن از مدیریت ناصحیح منابع آبی سبب بروز بحران در بهره‌گیری از این مایه حیات شده است. اهمیت آب در زندگی بشر نیز بحران آن را به مسئله‌ای ملی و امنیتی بدل کرده است. با توجه به اینکه آب موضوعی نیست که بتوان بحران آن را در بازه‌های کوتاه مدت مدیریت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین فهم درست و نگاه راهبردی به حل موضوعات مرتبط با آب مهمترین نکته برای عبور از بحران با کمترین هزینه است.

جمهوری اسلامی ایران در تقسیم بندی‌های ژئوفیزیک جزو کشورهای کم بارش محسوب می‌شود و همین امر آب را در زمره مسائل ملی قرار داده که غفلت از آن می‌تواند کشور را به سمت مشکلات ملی و منطقه‌ای سوق دهد که سوءاستفاده عناصر فرصت‌طلب از مطالبه‌گری کشاورزان اصفهانی در مسئله آب نمونه بارز آن بود که به اعتقاد حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دشمنان این ملت همواره سعی دارند مطالبات مردمی را از ریل خود خارج کند و در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کنند تا بهره‌های لازم را ببرد.

وی یکی از اهداف دشمن از ایجاد اختلال در اعتراضات کشاورزان اصفهانی را تأثیرگذاری بر مذاکرات وین عنوان کرده و گفته است که در ناآرامی‌های اصفهان کدهای زیادی داریم که نشان می‌دهد که طراحی پشت صحنه این حرکات توسط بیگانگان انجام شده است. خوشبختانه کشاورزانی که برای بیان مطالباتشان وارد صحنه شده بودند به محض مشاهده خشونت به قصد انتقام‌گیری از نظام، صف خود را از ضدانقلاب و بیگانگان جدا کردند.

به گزارش ایسکا؛ هوشیاری مردم در جداسازی صف خود در بیان مطالبات از دشمنان نظام بارها و بارها خواب براندازان را به رؤیایی آشفته بدل کرده است. لذا اقشار مردم بر نحوه بیان اعتراضات مدنی خود مشرفند و این مسئولان استانی و  کشوری هستند که باید مسائل را به گونه‌ای مدیریت کنند تا کارها به اعتراضات خیابانی و مطالبه گری ختم نینجامد.

مهدی طغیانی عضو مجمع نمایندگان اصفهان می‌گوید: انباشت بی‌تدبیری‌ها در بیست سال گذشته موضوع آب را به کلاف پیچیده‌ای تبدیل کرده که آن به سادگی نیست. وی معتقد است احیای زاینده رود حل شدنی است و زاینده‌رود می‌تواند به جریان دائمی تبدیل شود و می‌توان روند احیای این رودخانه را با نصب تابلوها در سطح شهر و اطلاعاتی مانند ورودی و خروجی سد زاینده‌رود با مردم در میان گذاشت.

به گفته وی؛ همه مشکلات زاینده‌رود سخت افزاری و مهندسی نیست، بخشی نیز اجتماعی و اقتصادی و بخشی رسانه‌ای بوده و بخشی از آن فرهنگی است. حکمرانی صحیح از مؤلفه‌های اصلی است. با حکمرانی مشارکتی همه کسانی که از این رودخانه ذینفع هستند، شامل مردم،  صنعت و کشاورز و حق آبه‌دار درباره آن تصمیم می‌گیرند. این روش شفاف، عدالت محور و منصفانه است.

طغیانی درباره کارهایی که مجمع نمایندگان اصفهان در این خصوص انجام داده اظهار کرده است: مدتی است تلاش برای طرح تغییر حکمرانی و چهارچوب نظری حاکم بر آن را آغاز کرده‌ایم و اگر این توفیق حاصل شود، بعد از آن باید سراغ اقدامات اجرایی برویم. کارهای علمی زیادی در مورد حوزه زاینده‌رود انجام شده است چیزی که ما انتظار داریم عمل به آن است.

محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری نیز در نشست نخبگانی با مسئولان  استان‌های چهارمحال بختیاری، اصفهان و یزد با بیان اینکه مسئله امروز محصول بیشتر از 50 سال ساختار حکمرانی آب است، گفت: معتقدیم، راهبردها و راهکارهای مؤثری وجود دارد که با رویکرد علمی و کارشناسی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

کد خبر: 1120382 برچسب‌ها اصفهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اصفهان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: طی ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۰ هزار و ۹۲۵ میلیارد تومان در حوزه مشارکت‌های مردمی جذب شد که از این میزان، ۲۶۹۹ میلیارد تومان آن مربوط به زکوات، ۴۵۷۲ میلیارد آن مربوط به اکرام و ایتام و ۹۳۱ میلیارد تومان آن مربوط به صدقات است.

وی افزود: حدود ۱۲۰ درصد برنامه عملیاتی طی سال گذشته در معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد محقق شده است.

به گفته آسوده، میزان مشارکت‌های مردمی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته با رشد ۲۶ درصدی همراه بوده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: صدقات جمع‌آوری شده در کمیته امداد در امور معیشتی، تامین جهیزیه و لوازم ضروری زندگی، امور تحصیلی و درمان خانواده‌های تحت حمایت هزینه می‌شود.

کد خبر 6093169

دیگر خبرها

  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد