Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمد خوانساری در وبینار پنجمین همایش ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی با تاکید بر محور «معماری سازمانی پیشران ارائه خدمات الکترونیکی هوشمند و یکپارچه بر بستر شبکه ملی اطلاعات» بیان داشت: شبکه ملی اطلاعات، مهم‌ترین موضوع وزارت ICT در دولت سیزدهم است و معماری سازمانی به عنوان پیشران خدمات الکترونیکی هوشمند بر بستر شبکه ملی اطلاعات است که باید از جنبه فناورانه و کاربردی در کشور توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معماری سازمانی، راهکاری موفق و تجربه شده برای ایجاد تعامل‌پذیری، ارائه خدمات مطلوب و یکپارچه به شهروندان است و کارآمدی ساختار و فرآیندها در سازمان‌های ارائه دهنده خدمت را به دنبال دارد.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اجرای دولت الکترونیکی توسط سازمان فناوری اطلاعات گفت: نظام تأیید هویت شامل سامانه سماوا و پایگاه‌های اطلاعاتی پایه هویتی و نیز ایجاد زیرساخت‌های فنی اعم از شبکه ملی اطلاعات و زیرشبکه‌های دستگاهی، چارچوب ملی معماری سازمانی، مرکز ملی تبادل اطلاعات، چارچوب ملی تعامل‌پذیری و مرکز داده دولت است که زیرساخت‌های یاد شده به منظور تحول آفرینی دستگاه‌های اجرایی در ارائه خدمات فناوری اطلاعات مانند پیشران خدمات دستگاه‌های اجرایی است. در همین راستا سازمان فناوری اطلاعات ایران، درگاه‌های دسترسی نیز ایجاد کرده است که می‌توان در میان اهم آنها به پیام ایران، کارپوشه ملی ایرانیان، سکوی دولت همراه، درگاه داده‌های باز، پنجره واحد صدور مجوزهای کسب و کار، پنجره واحد مدیریت زمین، درگاه خدمات دولت هوشمند و درگاه خدمات دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، تصریح کرد: معماری سازمانی پیش نیاز ارائه خدمات الکترونیکی کارا و اثربخش است که نیازمند گذار از چهار مرحله‌ی شناسایی خدمات و مدل‌سازی فرآیندها، انطباق خدمات و فرآیندها با قوانین و مقررات مربوطه، باز مهندسی خدمات و فرآیندها و نیز ایجاد سکوی نرم‌افزاری و درگاه‌های دسترسی است. در این میان، راهکارهای نیل به معماری سازمانی در حرکت به سمت تحول دیجیتالی مبتنی بر خودکارسازی همه چیز، ایجاد تشکیلات چابک، فناوری‌های مدرن و تغییر نگرش از پروژه به پلتفرم است.

خوانساری در خاتمه از دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان میزبان برگزاری وبینار خواست، نسبت به جمع‌بندی نکات مهم و کاربردی در این همایش اقدام کنند و ضمن به اشتراک گذاری آن مسیر حرکتی در حوزه معماری سازمانی را هموار کنند.

کد خبر 5365462 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد خوانساری شبکه ملی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران دولت الکترونیک تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوش مصنوعی گوگل نوآوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری فناوری فضایی فیس بوک ایالات متحده امریکا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت شرکت اسپیس ایکس ربات سازمان فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات معماری سازمانی ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری