Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در آستانه هفته پژوهش، به طور رسمی در جامعه اندیشکده های کشور با محوریت دانشگاه اسلامی ثبت و همچنین تفاهم نامه همکاری فی مابین دو طرف منعقد گردید.

به گزارش برنا؛ در راستای تحکیم همکاری ها و تعمیق روابط با اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی و خدمت رسانی سازنده  جامعه اندیشکده ها در زیست بوم اندیشه ورزی کشور، تفاهم نامه همکاری میان جامعه اندیشکده ها و پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی منعقد و مبادله گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرفین با امضای این تفاهم نامه و برپایه امکانات و مقدورات خود اهتمام لازم را در راستای تحقق مفاد این تفاهم نامه مبذول خواهند داشت.

بر اساس این تفاهم نامه برخی از محورهای همکاری بدین شرح است :

1. ایجاد پروفایل اختصاصی، انتشار پژوهش های سیاستی و گزارش های راهبردی، اقدامات و اخبار اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی در سایت و رسانه های جامعه اندیشکده ها

2.استفاده از ظرفیت اندیشه ورزان اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی برای ارزیابی و داوری پژوهش های سیاستی و گزارش های راهبردی در بستر خدمات جامعه اندیشکده ها

3.معرفی و برجسته سازی پژوهش های سیاستی و گزارش های راهبردی برتر اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی در بستر خدمات جامعه اندیشکده ها

4. تسهیل ارتباط اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی با نهادها و دستگاه های سیاست گزار و حاکمیتی به فراخور فرصت های پیش آمده

5. تعریف همکاری های جدید و مشترک با اندیشکده ها و موسسات سیاست پژوهی در راستای ارتقای زیست بوم اندیشه ورزی کشور.

ایجاد پروفایل اختصاصی، انتشار پژوهش های  سیاستی و گزارش های راهبردی، اقدامات و اخبار پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در سایت و رسانه های جامعه اندیشکده ها از تعهدات در این تفاهم نامه است که لینک دسترسی به صفحه پروفایل اختصاصی پژوهشگاه نیز برای همکاران و مخاطبان گرامی به آدرس ذیل قابل دسترسی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خدمت رسانی جامعه رسانه معارف پژوهشگاه پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی جامعه اندیشکده ها تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مقام استاد کریم مجتهدی به نام یک عمر معلم اظهار داشت: استادان معمولا دو وجه تحقیق و تالیف و تدریس و تعلیم دارند و در یکی از وجوه قوی هستند، اما استاد مجتهدی در هر دو وجه بسیار قوی بود و به این دلیل توانست جریان فکری راه بیاندازند.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: استاد مجتهدی به دلیل تعلق خاطر زیادی که به فرهنگ ایرانی و اسلامی داشت، مشکل بحران هویت را مد نظر قرار داد.

نجفی گفت: استاد مجتهدی نگاهی عمیق داشت و این نگاه باعث می‌شد انقلاب و شرایط فعلی را بهتر درک کند. وی معتقد بود می‌توانیم از فرهنگ خود سوال بپرسیم ولی جواب باید از فرهنگ خودمان باشد.

وی افزود: استاد مجتهدی معتقد بود غرب شناسی واجب و غرب زدگی حرام است.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این مراسم گفت: در مطالعات تطبیقی چند اندیشه یا نظریه علمی با استفاده از روش‌های مختلف مقایسه می‌شود تا شباهت و تفاوت‌های نظریه‌ها را بشناسیم. معمولا فلاسفه به مطالعه تطبیقی فلسفه‌هایی که هر کدام به جهان‌های علمی مختلفی تعلق دارند، علاقه نشان نمی‌دهند. عده‌ای معتقدند مقایسه ممکن است ولی سودمند نیست.

حجت الاسلام رضا غلامی ادامه داد: استاد مجتهدی را به عنوان فیلسوف منتقد و نقاد فرهنگ غرب می‌شناسیم. البته با اینکه خود را متخصص فلسفه غرب می‌دانست، مطالعات مفصلی در اشراقی و صدرایی داشت و به طور طبیعی بنابراین ساختار فلسفه اسلامی را هم می‌شناخت.

وی با اشاره به کتاب «فلسفه و فرهنگ» نوشته دکتر مجتهدی گفت: وی در این کتاب فیلسوفان مختلف را از جهان‌های مختلف گردهم آورده و سخنان آنها را بیان و نقد کرده است.

غلامی گفت: استاد مجتهدی نگاه از بیرون به فلسفه اسلامی داشتند و برداشت‌های نو و بدیعی از فلسفه اسلامی ارایه داد. در این ارایه گاهی با شوق انگیزی دیدگاه‌های سهروردی را طرح می‌کند و همین بدیع نگری به فلسفه صدرایی هم مشاهده می‌شود.

وی گفت: ادامه اقدامات استاد مجتهدی به نفع هر دو فلسفه اسلامی و غرب است و این تلقی از مدرنیستم که در تعارض کامل با سنت است، تلقی درستی نیست و از رویکرد کاریکاتوری به غرب و غرب مدرن نشات می‌گیرد.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تصریح کرد: مطالعات تطبیقی بیش از همه فرصت رشد فلسفه اسلامی و بازشدن پنجره‌های تازه به روی فلسفه اسلامی را فراهم می‌کند و فرصت‌های نوآوری را در فلسفه اسلامی به وجود می‌آورد.

وی نتیجه گرفت: فلسفه اسلامی حتی در جهان خود که جهانی آسمانی است و نه جهانی زمینی، از رشد لازم باز مانده است.

غلامی در پایان گفت: حتی نوآوری‌های علامه طباطبایی در فلسفه به دلیل مواجهه ایشان با جهان فلسفه‌های غربی است که بعد از ایشان فلاسفه اسلامی چنین مواجهه‌هایی ندارند و شاهد نوآوری‌های بیشتر هم نبودیم.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود