Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سیاست های مصوب ایران بر توسعه صنایع خلاق و دانش بنیان و ارتقای محصولات و خدمات ایرانی برای عرضه در بازار بین‌المللی تأکید شده است.

به گزارش ایران آنلاین، سید جواد ساداتی نژاد امروز چهارشنبه در نوزدهمین اجلاس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) که به میزبانی اتریش به صورت مجازی و با موضوع اقتصاد خلاق برای توسعه پایدار ۲۰۲۱ برگزار شده است، طی سخنانی افزود: به باور ما توجه و راه اندازی صنایع خلاق رهیافتی مؤثر برای برون رفت کشورهای در حال توسعه از مشکلات موجود نظیر فقر و بیکاری و در مقابل، راهکاری موثر برای ایجاد اشتغال مولد و شایسته برای همه و بهبود کیفیت زندگی افراد به ویژه در مناطق روستایی و کم برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دولت ایران با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در تمام شهرها و روستاهای بالای ۲۰ خانوار، محیط مناسبی برای توانمندسازی به منظور توسعه اقتصاد خلاق و فناوری‌های دیجیتال ایجاد کرده است.

ساداتی نژاد با بیان این که در وزارت جهاد کشاورزی با کمک وزارت تعاون، کار رفاه اجتماعی از چند سال قبل و در قالب همکاری مشترک با یونیدو، توسعه صنعت زنبورداری پیگیری می شود، اعلام کرد: این پروژه را در چارچوب اقتصاد خلاق به سرانجام رسانده ایم.

وی ادامه داد: در این پروژه از طریق آموزش و توانمندسازی زنبورداران در اقصی نقاط کشور و آشنایی آنان با فناوری‌های نوین تولید و شبکه‌سازی بین فعالان در طول زنجیره ارزش، محصولات جدید و با ارزش افزوده بالا تولید شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که ارزش تولیدات صنعت زنبورداری ایران از طریق فعالیت‌های تحقیق و توسعه خلاقانه تا ۱۰۰ برابر افزایش یافته است، تصریح کرد: از طریق ایجاد و معرفی برندهای ملی، طراحی بسته‌بندی‌های مشتری پسند، عرضه محصولات جدید و تکمیل زنجیره ارزش محصولات صنعت زنبورداری، درآمد زنبورداران از جمله فعالان زن در این حوزه که اغلب در مناطق روستایی و کم درآمد ساکن هستند، افزایش قابل توجهی یافته و در برخی از جشنواره های مهم بین‌المللی نیز محصولات تولید ایران موفق به کسب مدال طلا شده‌اند.

وی در عین حال اضافه کرد: در کسب موفقیت این پروژه نباید از نقش بی بدیل  خانه‌های سنتی و خلاقانه شهرهای کرمانشاه و سنندج غافل ماند.

ساداتی نژاد ضمن ابراز علاقه مندی جمهوری اسلامی ایران به توسعه و تداوم همکاری با یونیدو در راستای ارتقای زنجیره ارزش صنعت زنبورداری، گفت: ما به ویژه از ارتقای فناوری‌های نوین دیجیتال برای توسعه محصولات سالم و ارگانیک و توسعه بیش از پیش تحقیق و توسعه خلاق و برندینگ این صنعت حمایت خواهیم کرد.

بر پایه این گزارش، اجلاس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) هر دوسال یک بار با موضوعات مختلف بر گزار می شود.

امسال نیز این اجلاس با عنوان مشارکت یونیدو در برنامه سال بین المللی اقتصاد خلاق برای توسعه پایدار ۲۰۲۱ نام گرفته است.

طبق اساسنامه یونیدو، هدف این سازمان گسترش توسعه صنعتی است. فعالیت های یونیدو به دو صورت مستقل و هماهنگ کننده صورت می گیرد. فعالیت های مستقل یونیدو عبارتند از اتنتقال دانش و فناوری و آموزش و تربیت کارشناسان و علاوه بر این یونیدو به عنوان هماهنگ کننده مرکزی در وین فعالیت های صنعتی سیستم سازمان ملل متحد را انجام داده و با سایر نهادهای سازمان ملل از قبیل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد-آنکتاد (UNCTAD) و کمیسیون های اقتصادی منطقه ای، همکاری نزدیک دارد.

اجلاس عمومی به عنوان عالی ترین نهاد قانون گذاری یونیدو، بالاترین مرجع تصمیم گیری حوزه سیاست گذار ی کلان صنعتی در عرصه جهانی است و شامل تمام ۱۷۰ کشور عضو یونیدو از جمله جمهوری اسلامی ایران می باشد.

نوزدهمین اجلاس عمومی یونیدو، از تاریخ از ۲۹ نوامبر تا ۳ دسامبر ۲۰۲۱) ۸ -۱۲ آذر) در شهر وین کشور اتریش در حال برگزاری است.

هدف از برگزاری این اجلاس، بررسی اهداف توسعه پایدار در دوران پساکرون است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: صنعت زنبورداری اجلاس عمومی اقتصاد خلاق برای توسعه توسعه صنعت ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفتگو کرد
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • دیدار وزیر دفاع ایران و چین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای