Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی محمد زنگانه روز چهارشنبه در نشست با مدیران آژانس های گردشگری عراق در سالن اجتماعات استانداری افزود: از هرگونه همکاری برای توسعه صنعت گردشگری در  این استان شمالی که از محورهای مورد تاکید رئیس جمهوری بوده است، حمایت خواهد شد.

وی تصریح کرد : سرمایه گذاری در بخش صنعت گردشگری استان باید بیش از گذشته مورد توجه جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس عراق گفت: هدف سازمان گردشگری عراق ایجاد گردشگری مستمر با مناطق هدف در راستای توسعه پایدار است.

حنان نوری حنون افزود: استان گلستان نیازمند بازاریابی بسیار قوی در بخش گردشگری در سطح بین المللی بوده و ما خرسندیم که زمینه معرفی این استان را در کشور عراق فراهم کنیم.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان، تور مدیریان آژانس های گردشگری کشور عراق به مدت سه روز  در این استان برگزار می شود که با ظرفیت ها و توانمندی در حوزه جاذبه های گردشگری و نمونه از تاسیسات از جمله اقامتگاه بوم گردی و هتل ها آشنا می شوند.

احمد تجری افزود: در حاشیه این تور، نشست های تخصصی با حضور بخش خصوصی گردشگری استان برگزار خواهد شد.

گلستان واقع در شمال کشور، یکی از استان های برخوردار از جاذبه های متعدد تاریخی و طبیعی و فرهنگی است.
زندگی اقوام متعدد با خرده فرهنگ های خاص و کمتر دیده شده، آثار تاریخی متعلق به دوره های گوناگون، جاذبه های طبیعی مانند قله ها و دریا و آبشارها و جنگل، از جمله ظرفیت های گردشگری استان گلستان به شمار می رود.
گلستان به دلیل حضور اقوام و مذاهب متعدد در نقاط گوناگون این خطه به نگارستان ایران مشهور است.
برج قابوس با بیش از هزار سال قدمت و متعلق به سده چهارم هجری، تنها اثر ثبت جهانی شده استان گلستان است که در گنبد کاووس قرار دارد.

گلستان با دارا بودن بیش از ۳۵۰ جاذبه طبیعی متنوع و ارزشمند، ظرفیت حضور اقوام متعدد با خرده فرهنگ‌های فراوان، آثار و ابنیه چند هزار ساله، جنگل‌های چند میلیون ساله هیرکانی، سواحل دریای خزر، مرال‌های دشت جهان‌نما و جزیره آشوراده در دل دریای خزر یکی از قطب‌های مهم اکوتوریسم در شمال ایران است که تا قبل شیوع کرونا جمعیت قابل توجهی از مسافران و گردشگران به آن سفر می کردند.

برچسب‌ها استان گلستان وزارت کشور گرگان علی محمد زنگانه وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان وزارت کشور گرگان استان گلستان وزارت کشور گرگان علی محمد زنگانه وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است