Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان روز چهارشنبه در نهمین همایش نشان تجاری (برند) مشهد در محل ساختمان ساپکو افزود: مسیر احیای واحدهای تولیدی راکد فقط تامین مالی یا کمک مالی بانکها یا حل مشکلات جزیی آنها نیست، بلکه به این معنا است که واحدهای راکد به دست افراد توانمند احیا شده و همگرایی بین صاحبان واحدهای راکد با سرمایه گذاران توانمند کشور به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح آمایش صنعتی کشور با رویکرد توسعه مناطق محروم و ظرفیت سازی برای اشتغال یکی از سیاستهای دولت سیزدهم است که در بسیاری از استانها آغاز شده و به نتیجه نهایی نیز رسیده است، از این پس عمده سیاستها و فعالیتهای اقتصادی مبتنی بر طرح آمایش صنعتی خواهد بود.

رسولیان اظهار داشت: براساس طرح آمایش سرزمینی، ظرفیتها و شرایط سرمایه گذاری هر استان و نوع فناوری در آن شناسایی می شود تا خدمات ارایه شده به آنها منطبق بر این ظرفیتها بوده، از توازن منطقی برخوردار باشد و از هدررفت منابع اعم از دولتی یا خصوصی جلوگیری شود.

وی ادامه داد: با توجه به لزوم اتخاذ تصمیمات مبتنی بر ظرفیتهای هر سازمان، در حال پیگیری برای رسیدن به یک مدل منسجم از تامین زیرساختهای بخش تولید اعم از برق، آب و گاز هستیم و خود را متعهد می دانیم که علاوه بر تامین آنها در داخل شهرکها و نواحی صنعتی، این مهم را در خارج از آنها برای واحدهای تولیدی نیز دنبال کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط سخت اقتصادی کنونی، فعالان اقتصادی نقش موثری در تامین نیازهای ارزی و مالی کشور ایفا می کنند، با این حال آمارهای ۲ سال گذشته نشان می دهد که بخش تولید رشد کرده و بنگاه های اقتصادی در حال توسعه هستند، این مهم در عمده شهرکهای صنعتی کشور به چشم می خورد.

رسولیان افزود: هم اینک بیش از چهار هزار و ۴۰۰ طرح صنعتی در حال اجرا است و ماشین آلات واحدهای آن در حال نصب است و در کنار آن صادرات تولیدات داخلی نیز در حال افزایش است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با تاکید بر تلاش تولیدکنندگان برای برند شدن یا عرضه تولیدات باکیفیت و رقابت پذیر با کالاهای مشابه خارجی، گفت: برگزاری چنین نشستها یا همایش هایی به ما کمک می کند که فعالان اقتصادی و سیاستگذاران در این حوزه به رقابت پذیر ماندن کالاهای ایرانی و برند شدن آنها توجه بیشتری داشته باشند.

رسولیان با بیان اینکه تاکنون بیش از هزار و ۴۰۰ نیاز فناورانه در شهرکهای صنعتی ایران شناسایی شده است، افزود: ۴۰۰ نیاز فناورانه کشور که امکان تولید آن نبود یا نیاز به فناوری بالایی داشت، توسط فعالان اقتصادی داخلی و شرکتهای دانش بنیان تامین شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه زیرساختهای ایجاد نخستین شهرک پوشاک کشور در تهران از ۲ سال قبل ایجاد شده بود، به تازگی مجوز راه اندازی آن اخذ شده و آماده طراحی مبتنی بر زیرساختها، نوع فعالیتها و استقرار مراکز آموزشی است که فعالان بخش خصوصی نیز از این شهرک استقبال شایانی کرده اند و واگذاری این شهرک به فعالان پوشاک نیز توسط تشکلهای توانمند بخش خصوصی در حوزه پوشاک انجام خواهد گرفت.

رسولیان اعلام آمادگی کرد که به محض پیدا شدن مکانی مناسب برای استقرار شهرک پوشاک در مشهد، با کمک بخش خصوصی زیرساختهای آن تامین و شهرکی در شان مشهد مقدس ایجاد شود.

برچسب‌ها مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران علی رسولیان صمت تهران ثبت برند دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران مشهد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران صمت تهران ثبت برند دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است

«محمد دهقان» معاون حقوقی رییس‌جمهور در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات با احساس مسوولیت شرکت کنند و انتخابات خوبی در این مرحله داشته باشیم و شاهد شروع با افتخار مجلس دوازدهم در هفتم خرداد ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود: خوشبختانه چهره‌های جدید به مجلس راه پیدا کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های تازه‌ای به نمایش و اجرا بگذارند؛ این خاصیت انتخابات است که به صورت مداوم از کف جامعه، جوانان و متخصصین رویش کرده و بالا می‌آیند؛ آنان نظرات جدیدی برای حل مشکلات کشور ارایه می‌کنند و به تجربیاتی که در گذشته داشتیم، اضافه می‌کنند.

لزوم مسابقه بین شهرهای کشور برای «جذب سرمایه‌گذاری»

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در دوره جدید مجلس، حدود ۱۰۰ نفر افراد و چهره‌های کاملاً جدید داریم؛ تعدادی از نمایندگان ادوار هم به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند؛ همچنین نزدیک به ۱۱۰ نفر نمایندگان از مجلس یازدهم به دوره دوازدهم راه پیدا کرده‌اند؛ این آمارها نشان می‌دهد که آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌های نو به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده‌اند.

دهقان با اشاره به شعار سال گفت: امیدواریم با توجه به اولویت کشور که مسایل اقتصادی است و به خصوص با توجه به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، نمایندگان مجلس آینده بتوانند نقشی ویژه در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم مردم وارد صحنه شوند، طبیعتاً نمایندگان که به صورت روزانه با اقشار مختلف سر و کار دارند باید در جذب سرمایه‌گذاران مؤثر باشند؛ بین شهرهای کشور باید مسابقه برای جذب سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

سرمایه بزرگ «۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی» برای کشور

عضو هیأت‌رییسه مجلس نهم با اشاره به فرصت نقدینگی بالا در کشور اظهار کرد: ما نزدیک ۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که سرمایه بزرگی است؛ بخشی از ایرانیان خارج از کشور هم سرمایه دارند و قطعاً حاضر هستند، در زادگاه خود آن را هزینه کنند و نامی نیک از خود به جا بگذارند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: بنابراین اگر فرمانداران و نمایندگان مجلس از هر شهرستان، این افراد را شناسایی و از آن‌ها با احترام دعوت به کار و سرمایه‌گذاری کنند، دولت هم قطعاً از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

دهقان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در کشور اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور، توقع مردم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه دولت حمایت از سرمایه‌گذاران است. بنابراین بهترین کسانی که می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاران استانی و شهرستانی، نقش ایفا کنند، نمایندگان مجلس دوازدهم خواهند بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: من از نمایندگان مجلس دوازدهم دعوت می‌کنم تا کمک کنند و تقاضا دارم وارد میدان شوند؛ دولت این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را برای کار در کشور جذب کند.

کد خبر 6090344

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد