Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@03:37:15 GMT

جزییات افزایش پلکانی تعرفه گاز

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۸۳۲۴

جزییات افزایش پلکانی تعرفه گاز

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: براساس تعرفه‌های جدید، گازب‌های مشترکانی که زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و مصرفشان در سه پله نخست قرار می‌گیرد، رایگان است و تعرفه گروه‌های بعدی که مصارف بیشتری دارند، به‌صورت پلکانی افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، سیدجلال نورموسوی اظهار کرد: بر اساس بند «ب» ماده ۱ قانون هدفمندی یارانه‌ها، هیئت وزیران به تناسب نیاز‌هایی که تشخیص دهد، می‌تواند قیمت حامل‌های انرژی را اصلاح کند که در این ارتباط، اعداد و ارقام مورد نیاز برای رایگان کردن گازب‌های مشترکان کم‌مصرف دریافت می‌شود و به مقدار بخشودگی‌هایی که انجام شده است، هزینه مازاد از پله‌های بالاتر مصرف محاسبه و دریافت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با این حال مشترکان عادی و حتی مشترکان کمیته امداد و سازمان بهزیستی اگر از این سقف مصرف (از پله سوم) عبور کنند، مشمول پرداخت قیمت بیشتری می‌شوند که در پله چهارم ۴۰ درصد افزایش نسبت به پلکان سوم است و به همین ترتیب تا پله دوازدهم همینطور ۴۰ درصد افزوده شده تا در مرحله آخر به ۱۹۵۵ تومان می‌رسد.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در بند «ی» تبصره ۸ به این نکته اشاره شده که بقیه پلکان که به اصطلاح پرمصرف و بدمصرف نام گرفته‌اند، باید مبالغ کسری این بخشودگی را جبران کنند، گفت: با محاسبات انجام‌شده و تأکید مجدد در ادامه بند «ی»، مقدار دریافتی از مشترکان پرمصرف نباید کمتر از آن مبلغ بخشودگی باشد که بی‌شک با پیش‌بینی‌های لازم، هم این مسئله جبران می‌شود و هم شاید مقدار مصرف مردم با توجه به همین فرهنگ کاهش یابد.

طبق اعلام وزارت نفت، نورموسوی با اشاره به اینکه سرمای زودرس امسال، گستره سرما و در نتیجه مقدار مصرف را بیشتر کرده است، تصریح کرد: آمار‌های ما نشان می‌دهد که با ورود یک جبهه هوای سرد، مصرف گاز کشور تا ۵۳۶ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، تجاری و صنایع خرد افزایش یافت و این در حالی است که با توجه به تغییرات دمایی، مصرف اکنون به حدود ۴۷۵ میلیون مترمکعب در روز رسیده که نسبت به دوره مشابه سال‌های گذشته، افزایشی ۲۵ درصدی داشته که رقم قابل توجهی است.

وی یکی از ابزار‌های کنترل مصرف را ابزار قیمتی دانست و ادامه داد: البته برای مدیریت مصرف، ابزار‌های غیرقیمتی هم وجود دارد که مهم‌ترین آن، بحث فرهنگی است. پیش‌بینی ما این است که در این بخش بازیافت انرژی مطلوبی از اصلاح نرخ داشته باشیم که بی‌شک تحقق پیدا می‌کند، ضمن اینکه عامل قیمتی نیز به‌طور حتم بازدارندگی دارد و هیچ شکی در آن نیست.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در پایان بار دیگر از مردم خواست که با رعایت الگوی مصرف بهینه، شرکت ملی گاز ایران را در انتقال پایدار و ایمن گاز طبیعی در طول فصل سرد سال، همراهی کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: تعرفه گاز مشترکان پرمصرف شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

امیر عبدوس درباره راهکارهای کاهش اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست اظهارکرد: یکی از موضوعات مهم در این زمینه اهمیت تفکیک پسماند از مبدا و تحویل آن به به مراکز مجازی است که در ماه‌های اخیر از طریق برنامه های کاربردی اقدام به خرید پسماندهای قابل بازیافت شهروندان می‌کنند چراکه این کار به مراتب هزینه‌های کمتری نسبت به تفکیک آن‌ها در مقصد دارد.

وی یکی از راه‌های کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی را به همراه داشتن کیسه‌های چند بار مصرف یا پارچه‌ای برای خرید ذکر کرد و گفت: اگر هنگام خرید ناگزیر به استفاده از کیسه‌های پلاستیکی بودیم، تلاش کنیم از کیسه‌های کمتری استفاده کنیم.

عبدوس درباره اقدامات سازمان محیط زیست برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی توضیح داد: این سازمان در نخستین گام با همکاری وزارت صمت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بر اساس آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تلاش کرده است طی هفته زمین پاک (۳ تا ۹ اردیبهشت‌) کیسه‌های پلاستیکی به‌طور رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع نشود تا مردم به استفاده از کیسه‌های چند بار مصرف و پارچه‌ای برای خرید ترغیب شوند.

مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از این فروشگاه‌های زنجیره‌ای هیچ مبلغی را برای ارایه کیسه‌های پلاستیکی به مشتریان دریافت نمی‌کردند، پاسخ منفی داد و تصریح کرد: هزینه صرف شده برای ارایه این کیسه‌ها در حاشیه سود فروشگاه‌ها لحاظ می‌شد بنابراین قرار است طی هفته زمین پاک این مبلغ در فاکتور خرید لحاظ شود تا کسانی که از کیسه برای حمل خریدهای خود استفاده می‌کنند از مبلغ پرداخت شده برای آن اطلاع یابند این در حالیست که علت تمایل مردم برای خرید از برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کیفیت بالای کیسه‌های پلاستیکی آن‌هاست.

وی اضافه کرد: در این شرایط تلاش می‌شود با اجرای طرح آزمایشی ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست کاهش یابد.

عبدوس درباره علت استفاده کم از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی در زمینه این طرح و پیامدهای مصرف کیسه‌های پلاستیکی برای محیط زیست اظهارکرد: شهرداری تهران در یک حرکت سراسری از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی درباره برنامه کاربردی نوماند - که به منظور جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان طراحی شده است- استفاده می‌کند. با بهره‌گیری از این نرم‌افزار کاربردی مردم پسماند خود را به پیمانکاران دارای مجوز تحویل می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود سازمان محیط زیست برای طرح ممنوعیت یک هفته‌ای عرضه کیسه‌های پلاستیکی علاوه بر رسانه‌های تصویری و مکتوب از ظرفیت بیلبوردهای شهری هم استفاده می‌کرد، اذعان کرد: این نظر، درست است البته اقدامات ما در این زمینه تازه شروع شده است و به‌طور قطع در مراحل بعد از ظرفیت بیلبوردهای شهری بیشتر بهره خواهیم برد.

عبدوس در پایان تاکید کرد: برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در هماهنگی کامل با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند این شهرداری هستیم، با این حال برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در این زمینه از همه رسانه‌ها استمداد می‌طلبیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!