Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@23:25:38 GMT

افراد بالای 60 سال دُز سوم را تزریق کنند

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۸۵۳۵

افراد بالای 60 سال دُز سوم را تزریق کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا قدیر در ستاد مدیریت بحران استان قم که عصر امروز در سالن کرامت استانداری تشکیل شد، با ابراز خرسندی از اینکه در دو روز گذشته آمارها فوتی‌ها صفر بوده، به تعداد تعداد ۱۳۵ بیمار بستری شده اشاره کرد و گفت: آمار بیماران بستری و فوتی‌ها در قم، نزولی است.

وی با ابراز امیدواری به حفظ شرایط موجود، بر آمادگی برای ورود نوع جدید ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: مدیران مراکز، بیمارستان‌ها، معاونان و مسؤولان مرتبط، باید حالت آماده باش خود را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به معرفی ویروس جدید اُمیکرون پرداخت و گفت: اُمیکرون ویروسی است که در ۵۰ نقطه جهش داشته و ۳۰ جهش آن در اسپایک یعنی همان جا که واکسن اثر می‌کند شناسایی شده و هنوز هم مشخص نیست چه قدر واکسن گریز است.

وی مهم‌ترین سیاست فعلی مسئولان بهداشتی را تعویق ورود این نوع از ویروس کرونا به کشور و استان دانست و گفت: باید تحقیقات لازم برای شناخت تاثیرات واکسن، مکانیسم‌های حفاظتی و... راجع به این ویروس، تکمیل شود.

قدیر یکی از دغدغه‌های مهم فعلی را مساله رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس آموزش و پرورش دانست و با تشکر از مدیرکل آموزش و پرورش که همکاری خیلی خوبی داشته است، بر تداوم همکاری‌ها تاکید کرد.

عضو ستاد مدیریت بحران استان قم با اشاره به تجمع حدود ۱۲۰ هزار نفری دانش آموزان استان در مدت چند ساعت در کلاس‌های درس، مدارس را پاشنه آشیل انتقال و انتشار ویروس دانست و هشدار داد که ممکن است پیک ششم از مدارس شروع شود.

قدیر استفاده از ماسک، تهویه مناسب، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی را همچنان از راه‌های مقابله با انتشار ویروس کرونا دانست و گفت: خداوند را شکر می‌کنیم که با وجود نهضت‌های ضد واکسن و تبلیغات زیاد علیه واکسن که حتی عده‌ای می گفتند بعید است در قم به واکسیناسیون ۵۰ درصدی برسیم، تا به امروز به رقم ۷۰ درصد رسیده‌ایم و امیدواریم این آمار به بالای ۸۰ درصد برسیم.

وی در پایان با اعلام اینکه در حال حاضر، یک ملیون و ۳۴۹ هزار و ۴۴۵ دُز واکسن تزریق کردیم، گفت: به افراد بالای ۶۰ سال که چهار ماه از تزریق دُز دوم آنها گذشته است توصیه می‌شود که نسبت به تزریق دُز سوم اقدام کنند.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: قم دانشگاه علوم پزشکی واکسن مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان