Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@18:42:16 GMT

کدیور و ابتذال در تاریخ نویسی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۸۹۱۶

کدیور و ابتذال در تاریخ نویسی

به گزارش خبرگزاری فارس محمد محمدی سیرت، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق در یادداشتی تحت عنوان «کدیور و ابتذال در تاریخ نویسی» نوشت:

الف) جمهوری اسلامی را مخالفینی است متنوع و متعدد. هرکدام نقشی دارند و از منظری عداوت را ابراز می‌دارند. یکی همچون سازمان منافقین ابزار ترور و خشونت برمی‌دارد و دیگری ابزار فکر و اندیشه را.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، بسیارند.

ب) از ابتدای انقلاب، تاریخ  سیاسی و روایت حوادث بسیار مورد توجه مخالفان ج.ا قرار گرفته و می‌گیرد. ضریب نفوذ گسترده و همه فهم بودن به نسبت شبهات نظری، کم کاری و کم سوادی تاریخی ما، از دلایل پرداختن به شبهات تاریخی است. بعد از فتنه ۸۸ تمرکز بر تاریخ بیشتر شده و در قالب‌های مختلف شبهه تولید می‌شود. جنگ روایت‌هاست، تاریخ برای کسانی است که آن را روایت می‌کنند.

ج) نقش محسن کدیور در این کارزار، نقد اسلام سیاسی، فقه حکومتی، فقهای معتقد به حکومت دینی و در نهایت تخریب نظری و تاریخی ولایت فقیه است. در این مسیر تلاشهای بسیاری کرده است و آثار بسیاری در تخریب ایشان نوشته: حضرات آیات اراکی، بهجت، یزدی، مصباح یزدی و حسن‌زاده و ... . اما خصومت نظری و مصداقی او با ولایت فقیه و ولی فقیه بیش از دیگران است! آثار نظری دارد همچون «حکومت ولایی» و آثاری تاریخی همچون «ابتذال مرجعیت». آخرین آن هم اتهام جعل نامه عذرخواهی آیت الله آذری قمی در کتاب «روشن بینی امام» است.

د) اما سبک او: مغلق و مطول نویسی در آثار نظری که نوعی باسوادی را القاء می‌کند و بهره گیری از داده‌های درست و غلط تاریخی متعدد که تلاش می‌کند مخاطب کم اطلاع را مبهوت و در نهایت مغلوب کند!

ه) مثال از دروغهای تاریخی:

۱. نقلی کرد بود از علامه طباطبایی که بعد از شنیدن خبر شهادت آیت الله قدوسی(داماد علامه)، گفته بودند که اسلام در انقلاب شهید شد! در حالی که دختر علامه می‌گوید: «بعد از شهادت، علامه اصلا به حال خود نبودند و ایشان در بیمارستان قلب بستری بود و ما به ایشان نگفته بودیم!»

۲. در کتاب ابتذال مرجعیت ادعا می‌کند، نواری از آیت الله باقری کنی در دانشگاه امام صادق(ع) است که به مرجعیت رهبری انقلاب اعتراض می‌کند و می‌گوید این آقای خامنه‌ای مکاسب را از رو نمی‌تواند بخواند، چطور مرجع شده؟!

یکی از اساتید دانشگاه می‌گفت صحت این ادعا را از آیت الله باقری کنی پرسیدم، ایشان چند دقیقه‌ای از حلال خوری طلبه‌ها در گذشته گفتند! مجدد سوالم را تکرار کردم چند دقیقه‌ای از دقت امام و رهبری در حلال بودن اموال و دارایی‌هایشان گفتند. باز هم سوال را تکرار کردم، گفتند: اگر حرام لقمه‌ای بگوید حرام زاده ای، او را پاسخ می‌دهی؟!

و بسیاری مثال دیگر که در این مجال نیاید...

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ولایت فقیه دانشگاه اسلام حکومت دینی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در شهرستان‌های مختلف استان تعطیل است.
امیر کرم زاده اصفهان افزود: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها بیش از هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.
هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

دیگر خبرها

  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • جادوگر، جاودانه شد؛ لوکا مودریچ رکورد تاریخی در رئال مادرید را شکست!
  • ضربه به غرور و حیثیت کاتالونیایی بارسا
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • موزه‌ها شنبه تعطیل است